Man zwaargewond na aanval door eigen honden, zijn vrouw schiet ze dood

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel luzluz 3 doggies

honden foto van luz

" Eigenlijk ben ik het wel met "anoniem mannetje" eens...
Ook ik ben nl bang voor "vechthonden" (en nou eens niet kinderachtig doen over ras of zo, want we weten allemaal wat er bedoelt wordt)!!!
Ik heb nou 4 keer op een Staffordachtige gelegen, die uit het niets begon te vechten (gelukkig NIET met Watson). Dus ik loop wel een straatje om wanneer ik er een aan zie komen!!! En dat gezwam van "het ligt niet aan het ras" wil er bij mij ook niet in. Wanneer je de reacties leest van serieuze eigenaren kan je niet ontkennen dat je deze honden CONSTANT in de gaten moet houden en corrigeren. En dat gaat een keer fout...
Ik lees hier reacties van mensen met 3 honden die, als er 1 schrikt, uit elkaar gezet moeten worden... Hoelang gaat DAT goed? EENS zulje te laat zijn en dan? Daar komt bij dat deze dieren zorgen voor veel sociale onrust...
Je kan er lacherig over doen en het belachelijk maken maar beter zou zijn dat eigenaren een serieuze poging gaan doen om in de toekomst dit soort incidenten te voorkomen (HOE zou ik ook niet weten). Maar als men maar door blijft fokken en asiels vol blijft douwen met deze rassen is er strax maar 1 de grote verliezer, en dat zijn degene die nu serieus met hun honden bezig zijn...
Want dan zal er uiteindelijk weer wet en regelgeving gaan komen waar niemand mee gediend is. Nogmaals, voor mij hoeven deze rassen niet (maar dat geld ook voor sommige kleine rassen) en ik loop er voor om maar er MOET een GOEDE oplossing voor komen... "

 Volledig bij akkoord.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Watson & PéWatson & Pé 3 doggies

honden foto van Watson & Pé

@Denies en Puk

Ik heb het complete topic vanaf dag 1 gevolgd... Dat er hier geen onverantwoorde bazen zijn bestrijd ik!!! Ik lees in andere topics dat er toch een hele grote groep eigenaren zijn die eigenaar geworden zijn na een uurtje MarkPlaatsen...
Je zal toch met me eens zijn dat dit geen kleine groep is en dat je dit bepaald geen eigenaren zijn die zich goed inlezen of
Voorbereid aan een dergelijke hond beginnen...
En het is niet mijn bedoeling om opnieuw een discussie te starten. Liever zou ik zien dat er serieus gezocht wordt naar een oplossing. Want zo als ik al schreef is er uiteindelijk maar 1 de pineut... Of je moet er van dromen om met een gesteriliseerde (fokverbod) , gemuilkorfde hond te moeten lopen...

honden page profiel mariamaria 3 doggies

Hoelang denken jullie  , in de droger bedoel,ik ??

Een half uur??

 

En nu we toch bezig zijn Anoniem manneke , misschien in de diepvries.??

 

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

"  Te laat , ik  wil van mijn Bulleke een Mopsje maken , hij steekt al in de droger,
Minder gevaarlijk nietwaar een Mopsje "

 

Dan moet je niet dat kreukvrije programma aanzetten op de droger want mopsjes hebben rimpels. 

 

Ik denk dat een mops wel goed is maar anoniempje moet dat natuurlijk goedkeuren. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" Zo lang ze niet in jouw armen hangen is het goed.
 
Je zegt nu iets wat heel treffend is. Het is onder meer die mentaliteit die ervoor zorgt dat die vreselijke dingen gebeuren. Veel mensen gaan ervan uit dat hun eigen hond hen toch niet aan zal vallen.
En dat een ander gevaar loopt zal ze echt een zorg wezen. "

 ik ga daar ook van uit, waarom zou een hond zijn baas aanvallen als hij respectvol behandeld wordt?  

Bij vreemden zorg ik er voor dat er niets kan gebeuren, mijn hond is heel zachtaardig en tegelijkertijd hondintolerant dus ga ik andere honden gewoon uit de weg.

 

Het is allemaal best simpel, maar veel mensen ontbreekt het aan inzicht en kennis helaas. Dus draaien we in een kringetje rond, geen kennis van de mens, kan voor gevaarlijke situaties zorgen, ongeacht het ras wat hij heeft.

Logisch zou dan dus zijn om de mens die kennis bij te brengen, maar daar komt blijkbaar niemand op die iets te zeggen heeft in Nederland.

Anoniem (Gast)

De mensen die een hond bezitten die in de categorie vechthond valt profileren zich als mensen aan wie je een dergelijke hond kunt toevertrouwen.

En ik geloof direct dat die honden bij jullie in betere handen zijn dan bij een opgefokt mannetje die het haantje wil uithangen.

Maar zoals Watson al zei, dat kans dat het toch een keer fout gaat blijft aanwezig bij deze dieren.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  
Als je ff t topic doorleest zie je vele vele verantwoordelijke en serieuze vechthond bazen reageren dat het zeker bij de hond hoort dat die kan uitvallen naar de hond. Dit word niet ontkent alleen word er zeer duidelijk bij gezegd dat dit geen honden zijn voor zomaar mensen en je moet weten wat je aan je riem hebt. 
 
Hier vind je geen onverantwoordelijke vechthond bazen, die zo omgaan met hun hond als waar jij en vele andere bang van zijn. 
 
De laatste paginas hier is veel sarcasme te vinden omdat serieus blijven érg moeilijk is met anoniempje.  "

 Maar anoniem heeft wat mij betreft wel een punt. En dat geef jij hier in je bericht aan. De mensen hier, daar zal het wel goed mee gaan.

 

Maarrr de meeste bazen van de honden die problemen gaan geven zitten niet op hp. Die lopen stoer te doen met hun al dan niet lookalike 'vechthond'. 

honden page profiel mariamaria 3 doggies

Groetjes 

Dit was onze Mechelse Herder met ons dochtertje  Anoniem manneke

Ik hoop dat jullie eruitkomen mensen 

groetjes

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Daarnet 2 berner sennen . Kom ikmmet mijn kleine kefhondje die blaft van bangigheid.

 

1 van de 2 grommen en trekken naar ons toe.

Ben niet over gestoken,we zijn achter een struik gedoken en Jazz heeft snoepjes gezocht.

Phoe dat hebben we weer overleeft.

 

Serieus voor 2 van deze  ga ik wel mooi voor opzij.

 

Zo en nu weer naar Trump kijken.

honden page profiel mariamaria 3 doggies

"  Maar anoniem heeft wat mij betreft wel een punt. En dat geef jij hier in je bericht aan. De mensen hier, daar zal het wel goed mee gaan.
 
Maarrr de meeste bazen van de honden die problemen gaan geven zitten niet op hp. Die lopen stoer te doen met hun al dan niet lookalike 'vechthond'.  "

Hihi , denk ik ook ,weet zelfs niet dat die wel kunnen lezen!

Paddy, nu ken ik,het he

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

"  Je honden zien eruit als beren. Dat kan aanleiding genoeg zijn.  Veel van de rassen die als 'vechthond' worden aangeduid, stammen af van de Bärenbeisser (en/of Bullebeisser), die weer van de Molossers afstamt - en ook de Molosser zelf was een hond werd ingezet (en nog) tegen o.a. beren. Dat er ergens in de genetische code die duizenden jaren teruggaat nog iets zit waardoor ze reageren op iets dat er als een 'beer' uitziet, is naar mijn idee niet zo vreemd. "

 Kan me niet voorstellen dat een hond dat 1 sec. zou denken. Een hond ruikt als hond en beweegt als een hond. En reageert dan vervolgens ook als een hond niet als een beer. Een hond is bovendien niet gek. Honden zijn best intelligente dieren. 

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Hihi , denk ik ook ,weet zelfs niet dat die wel kunnen lezen!
Paddy, nu ken ik,het he "

 Haha, goed zo! 

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

" @Denies en Puk

Ik heb het complete topic vanaf dag 1 gevolgd... Dat er hier geen onverantwoorde bazen zijn bestrijd ik!!! Ik lees in andere topics dat er toch een hele grote groep eigenaren zijn die eigenaar geworden zijn na een uurtje MarkPlaatsen...
Je zal toch met me eens zijn dat dit geen kleine groep is en dat je dit bepaald geen eigenaren zijn die zich goed inlezen of
Voorbereid aan een dergelijke hond beginnen...
En het is niet mijn bedoeling om opnieuw een discussie te starten. Liever zou ik zien dat er serieus gezocht wordt naar een oplossing. Want zo als ik al schreef is er uiteindelijk maar 1 de pineut... Of je moet er van dromen om met een gesteriliseerde (fokverbod) , gemuilkorfde hond te moeten lopen... "

 

Ohh zeker er zijn er genoeg die zich hier aanmelden met dat soort honden. Ging mij hier om dit topic en de vaste forum leden die hier reageren. Zij gaan er verantwoord mee om en veroorzaken geen problemen met hun hond. Denk ook niet dat je met hun tot een goede oplossing kan komen aangezien er geen problemen zijn met hun hond. 

 

Enige dat deze forumleden hier kunnen doen is de hele bange mensen geruststellen in hun angst en een realistisch verantwoord beeld schetsen van de honden. Daarbij word ook geen beeld geschetst dat deze honden lieve sociale labradors zijn die met elke hond samen gaan. 

 

Deze forumleden staan aan dezelfde kant als jou. En delen de mening dat die incidenten niet nodig zijn met dit soort honden als je je goed inleest in de hond en niet kiest op basis van uiterlijk. Dus discussieren over een een oplossing is erg lastig als je dezelfde mening deelt en de partij die die incidenten veroorzaken hier niet is. 

honden page profiel Danny en laikaDanny en laika 3 doggies

honden foto van Danny en laika

"  Kan me niet voorstellen dat een hond dat 1 sec. zou denken. Een hond ruikt als hond en beweegt als een hond. En reageert dan vervolgens ook als een hond niet als een beer. Een hond is bovendien niet gek. Honden zijn best intelligente dieren. 
  "

 Toch denk laika het eerste moment als ze een kleine hond ziet dat het een kat is. Pas later ziet ze dat het een hond is. En dit is nog het type hond wat een zeer goed reukvermogen heeft.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

"  Maar anoniem heeft wat mij betreft wel een punt. En dat geef jij hier in je bericht aan. De mensen hier, daar zal het wel goed mee gaan.
 
Maarrr de meeste bazen van de honden die problemen gaan geven zitten niet op hp. Die lopen stoer te doen met hun al dan niet lookalike 'vechthond'.  "

 

Hij heeft zeker een punt wat betreft de onverantwoordelijke bazen alleen trekt hij zijn angst heel extreem door dat letterlijk elke hond hoger dan je knie gevaarlijk is. Hij gaat verder dan alleen de vechthonden en stelt zichzelf zo brutaal op om tegen een verantwoordelijke vechthond eigenaar te zeggen dat diegene slecht is omdat ze bewust voor dat ras kiezen. En dat we allemaal maar 'schoothondjes' moeten nemen voor de veiligheid.  Dan ga je in mijn ogen wel heeeeeeeel erg ver. 

 

De groep (de onverantwoordelijke bazen) mensen die anoniempje wil aanspreken zit hier niet, althans niet bij de bekende forumleden. Dus het is nutteloos en respectloos deze verantwoordelijke bazen te proberen hun hond te verbieden, enkel vanuit zijn doorgeslagen angst. 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  
Hij heeft zeker een punt wat betreft de onverantwoordelijke bazen alleen trekt hij zijn angst heel extreem door dat letterlijk elke hond hoger dan je knie gevaarlijk is. Hij gaat verder dan alleen de vechthonden en stelt zichzelf zo brutaal op om tegen een verantwoordelijke vechthond eigenaar te zeggen dat diegene slecht is omdat ze bewust voor dat ras kiezen. En dat we allemaal maar 'schoothondjes' moeten nemen voor de veiligheid.  Dan ga je in mijn ogen wel heeeeeeeel erg ver. 
 
De groep (de onverantwoordelijke bazen) mensen die anoniempje wil aanspreken zit hier niet, althans niet bij de bekende forumleden. Dus het is nutteloos en respectloos deze verantwoordelijke bazen te proberen hun hond te verbieden, enkel vanuit zijn doorgeslagen angst.  "

 Ja ok, angst en reeel kijken naar waar je angstig voor bent gaat meestal niet goed samen.

 

 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

" Kijk wat hier begonnen is als een mening van een gast, wordt nu wel net een kleutertopic met allerlei domme reacties. Hoe oud zijn sommigen van jullie zeg ? 
 
We hebben met zijn allen ook serieuze tegenreacties gegeven, goed onderbouwd. 
Ieder zijn mening moet gerespecteerd worden en hopelijk heeft topicstarter toch iets ervan opgestoken. 
 
 
 
 
  "

Jij maakt ook nooit grapjes in een serieus topic? 

Bepaalde figuren (en hun "meningen") respecteer ik zeker niet.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

Voor al die broekpoepers, kom gewoon eens langs en maak kennis. Als je daarna nog steeds van mening ben dat de echte rastypische staffords een gevaar zijn, heb je recht van spreken.

 

Veel verder als verhaaltjes en van daar zus en daar zo, komen jullie niet. 

 

Word ondertussen schijtziek van jullie soort mensen! Alles voor een ander willen bepalen, maar zelf het inzicht hebben van euh niets. Geen flauw idee waar je over praat, maar wel ff beslissen dat iets zo zou moeten, omdat je al weken verstopt zit, komt de stront er nu aan de bovenkant uit. 

 

Ik zou zeggen ga de politiek in, daar vind je nog meer van dat soort mensen.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Jij maakt ook nooit grapjes in een serieus topic? 
Bepaalde figuren respecteer ik zeker niet. "

 Je hebt gelijk Hannah

Dit topic is allang niet serieus meer.

Het onderwerp is al tot in den treure uitgemolken. Altijd hetzelfde riedeltje.

Er wordt niks meer toegevoegd door geen enkele partij.

Er wordt gegeneraliseerd,kortzinnige reacties gegeven waar ik niks mee kan.

Alles is al gezegd en uitgelegd.

En ik vind het even heerlijk om lekker kinderachtig te reageren op het domme geblaat van de kudde.

Het lijkt hier wel een schapenweide af en toe.

 

Het is boos worden of lachen,ik kies voor het laatste....en daarbij kijk ik nu liefdevol naar mijn schat die mijn plaats op de bank ingepikt heeft.

 

 

 

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

Tjoh, met dyslexie is dit haast niet bij te houden.
Heel wat kilootjes botjes uitgedeeld.

Vandaag in de bossen, hier is het mega druk met honden, kom ik een man tegen die met zijn hond van zijn zoon liep te wandelen.
Hij had de hond aan de riem dus onze hond moest naast me gaan lopen en vervolgens naast me zitten.
Even een praatje maken omdat hij een prachtige amerikaanse bulldog bij zich had.
De man vertelde dat iedereen met een grote boog om hem heen liep omdat ze de hond eng vonden.
Ik vroeg, of ligt het er aan omdat u de hond aan de riem heeft?
Nou dat deed hij omdat mensen in paniek raakte als de hond even wou snuffelen bij mensen.
Deze man hield dus met iedereen rekening.

Zo ben ik ook weg van de bull terriërs, nog nooit een vervelende bull tegen gekomen. Moet vaak lachen omdat ze zo vrolijk kijken. Ook daar zie ik mensen met een grote boog omheen lopen.
Zo jammer dat mensen zich niet meer verdiepen in de honden die ze tegen komen in het bos.
Dan zou er heel veel stress voorkomen kunnen worden als ze er wat meer vanaf wisten.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Voor al die broekpoepers, kom gewoon eens langs en maak kennis. Als je daarna nog steeds van mening ben dat de echte rastypische staffords een gevaar zijn, heb je recht van spreken.
 
Veel verder als verhaaltjes en van daar zus en daar zo, komen jullie niet. 
 
Word ondertussen schijtziek van jullie soort mensen! Alles voor een ander willen bepalen, maar zelf het inzicht hebben van euh niets. Geen flauw idee waar je over praat, maar wel ff beslissen dat iets zo zou moeten, omdat je al weken verstopt zit, komt de stront er nu aan de bovenkant uit. 
 
Ik zou zeggen ga de politiek in, daar vind je nog meer van dat soort mensen. "

 Zo fijngevoelig kan ik het niet zeggen.

Super antwoord

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

"  Zo fijngevoelig kan ik het niet zeggen.
Super antwoord "

 

Ik bedoel het serieus hoor lol

 

Kom zeg na al die jaren op forums en Facebook groepen, kan ik niet meer koud of warm worden van dit soort droeftoeters. Alleen jammer dat je niet hier mag uithalen zoals FK dat zo heerlijk kon doen op SF ;-)

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

"  
Ik bedoel het serieus hoor lol
 
Kom zeg na al die jaren op forums en Facebook groepen, kan ik niet meer koud of warm worden van dit soort droeftoeters. Alleen jammer dat je niet hier mag uithalen zoals FK dat zo heerlijk kon doen op SF ;-) "

 Dan zouden de gevoelige zieltjes aan het zuurstof moeten. Het zou toch wel eens heerlijk zijn.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

Banzai vraagt zich af waarom ik toch op die stomme telefoon blijf tikken

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

Noatje vind het allemaal wel gescheten!

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

" Voor al die broekpoepers, kom gewoon eens langs en maak kennis. Als je daarna nog steeds van mening ben dat de echte rastypische staffords een gevaar zijn, heb je recht van spreken.
 
Veel verder als verhaaltjes en van daar zus en daar zo, komen jullie niet. 
 
Word ondertussen schijtziek van jullie soort mensen! Alles voor een ander willen bepalen, maar zelf het inzicht hebben van euh niets. Geen flauw idee waar je over praat, maar wel ff beslissen dat iets zo zou moeten, omdat je al weken verstopt zit, komt de stront er nu aan de bovenkant uit. 
 
Ik zou zeggen ga de politiek in, daar vind je nog meer van dat soort mensen. "

 

Oke DEAL! 

Vertel.. waar en wanneer spreken we af?? Wil best komen knuffelen. 

 

Kan niet beloven dat er niet stiekem zn mooierd van jou in me binnenzak mee naar huis gaat. 

 

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

Jij bent echt erg...zoveel posts die jouw visie ontkrachten en op feiten gebaseerd ook nog. Hoe echt wil je het hebben...
Maar je komt weer met dezelfde praat. Dan wil je dus eigenlijk gewoon alleen je ongenoegen uiten en staat nergens voor open.
Ik wens je er veel succes mee...ga een petitie starten ofzo

Ik ben er klaar mee...

Ik ga even met mijn hond lopen, kijken of er nog peuters op straat lopen die ze kan amputeren..mijn onbetrouwbare doorgefokte losgeslagen etter

Dag meneer anoniem

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

" Jij bent echt erg...zoveel posts die jouw visie ontkrachten en op feiten gebaseerd ook nog. Hoe echt wil je het hebben...
Maar je komt weer met dezelfde praat. Dan wil je dus eigenlijk gewoon alleen je ongenoegen uiten en staat nergens voor open.
Ik wens je er veel succes mee...ga een petitie starten ofzo

Ik ben er klaar mee...

Ik ga even met mijn hond lopen, kijken of er nog peuters op straat lopen die ze kan amputeren..mijn onbetrouwbare doorgefokte losgeslagen etter

Dag meneer anoniem "

 

Een peuter?? Arme hond! Krijgt ie maar zo weinig te eten bij jou... ik zou gaan voor een puber, dat is wel een goed maal. Grote kans dat je die nu op straat vind. 

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

"  Dan zouden de gevoelige zieltjes aan het zuurstof moeten. Het zou toch wel eens heerlijk zijn. "

 

Aahhww ik wil ook zo graag... wijzig steeds mn reactie zn 3 keer voor ik op reageren klik. 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ik heb net naar Trump zitten kijken die nu president is.

Dan doen een paar pitbulls me niet meer zoveel.

 

Maar Banzai en  Noatje van Mick, die liggen daar zielstevreden in ieder geval! 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 16 van 38 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1617 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Volgende forumvraag: Hond overleden in auto.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^