Broodfok puppy gekocht, ervaringen kennel gezocht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Jij ook bedankt voor je update.
Fantastich dat Zinah helemaal aan het herstellen is en de medicatie langzamerhand afgebouwd kan worden. Dankzij jullie goede zorgen, gaat het helemaal goed komen.
Het is zo'n schatje om te zien!
Een knuffel voor Zinah.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Broodfok puppy gekocht, ervaringen kennel gezocht" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Anoniem (Gast)

" Hallo allemaal, ik ben helemaal nieuw op dit forum en wil dadelijk met de deur in huis vallen.
Twee jaar geleden kocht ik in de ***kennel een pomeriaantje.  Dit belandde na een goeie week op spoed in de universitaire dierenkliniek te Merelbeke met een accute maag- darmontsteking, wat een extra kost van net geen 1.000 euro met zich meebracht.  In Merelbeke hadden ze een uitgesproken mening over de feiten.  Ik besloot de kennel alsnog op dit moment het voordeel van de twijfel te geven.

Ondertussen kochten we vorige week een Franse bulldog puppie bij *** en moesten we haar vandaag opnieuw op spoed achterlaten in dezelfde universitaire dierenkliniek te Merelbeke, met indentiek dezelfde klachten als Sagha, onze pomeriaan.  De kosten lopen tot nu toe op tot 450 euro en voor elke dag dat ze daar moet blijven komen daar nog eens 100 euro kosten bij.  Ik ben deze keer niet meer bereid om de kennel het voordeel van de twijfel te geven.  Zinah, krijgt een volledige bloedanalyse en een Parvo-test.  Voor dit laatste wachten we nog enkele dagen om met zekerheid besluiten te kunnen nemen.  We doen alleszins àlles om onze dieren de beste kansen te geven die binnen onze mogelijkheden liggen.

Bovendien wensen we te vermelden dat we niet tevreden waren over het feit dat pas bij het ophalen van de pup (dus na een voorschot te hebben betaald) ons werd verteld dat het om een Tjechische pup ging.  Ik ben van oordeel dat het feit dat ze dit niet onmiddellijk vermeldden mee deel uitmaakt van hun commerciële strategie.  

Op het net vinden we nu wel meerdere, soortgelijke getuigenissen die met ***, *** te linken zijn.  Op eentje werd zelfs door de uitbater (***) gedreigd met gerechtelijke vervolging indien het niet verwijderd werd.  Ik laat me echter niet zo makkelijk afschrikken door zulke simplistische dreigementen en ben op zoek naar mensen die ook een negatieve ervaring hadden met de ***kennel te Temse.


Ik overweeg grondig verdere stappen te nemen, nu mijn naïviteit gekoeld is.  Ik hoop ook op deze manier mijn steentje bij te dragen om de wanpraktijken en broodfok tegen te gaan.

Alvast dank voor jullie reactie!

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 28 november om 19:08 -- "

Sorry maar dat is al op voorhand erg riskant en iedereen probeert het af te raden.. En in jou plaats had ik na de eerste nooit meer een hond daar gekocht.. dan denk ik dat de fout niet enkel bij broodfokker ligt maar ook bij jou... maar goed kwaad is geschied en laten we hopen dat je pup verder gezond zal zijn..

honden page profiel Jurgen, Veke, Zinah & MillyJurgen, Veke, Zinah & Milly

honden foto van Jurgen, Veke, Zinah & Milly

Allemaal heel interessant en nieuw wat je hier vertelt. :-)

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Sorry maar dat is al op voorhand erg riskant en iedereen probeert het af te raden.. En in jou plaats had ik na de eerste nooit meer een hond daar gekocht.. dan denk ik dat de fout niet enkel bij broodfokker ligt maar ook bij jou... maar goed kwaad is geschied en laten we hopen dat je pup verder gezond zal zijn.. "

 Anoniem (Gast) waarom stoorzender in deze fase van dit topic? Dit is al tot in den treure hier besproken en die oude koe kan je in de sloot lagen liggen. Je reactie met quote van het openingsbericht van dit topic is een herhaling van wat al ...tig keren in dit topic geschreven is.

honden page profiel RoosRoos 3 doggies

honden foto van Roos

Wat fijn dat het steeds beter gaat met Zinah!

En wat een schattige foto!!;-)

honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana 3 doggies

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

nog een heel fijne tijd met jullie hondjes toegewenst.
hopelijk steek ze veel kattekwaad uit;-), niet kwaad bedoelt maar hoe meer deugnietstreken ze uit steek hoe beter het met hen gaat;-)

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Sorry hoor, ik vind het heel zielig voor je hondjes dat ze zo ziek zijn, maar hoe kan je in godsnaam zó DOM zijn?!
Het feit dat die site eruit ziet als een g*dv*rg*ten Webshop zegt toch al genoeg!!!!
"oh dat is handig, het is net Wehkamp!" ... Allemachtig.. Denk eens na voordat je een dier aanschaft!! Altijd dat gez**k met onderzoeken achteraf.. Als je achteraf kan gaan zoeken op google naar die kennel en de verhalen daarover, kan je dat ook van te voren!!

Arme ouderdieren, dankzij jouw stommiteit mag halfdode mamahond nóg twee nestjes ter wereld brengen nu! Ik hoop dat je er van leert en dat jij in het vervolg je verstand gebruikt bij het aanschaffen van een dier!

Dit is overigens vriendelijker dan wat ik in eerste instantie wilde zeggen!

honden page profiel Jurgen, Veke, Zinah & MillyJurgen, Veke, Zinah & Milly

honden foto van Jurgen, Veke, Zinah & Milly

Inderdaad.  Zoals reeds honderdzesendertig anderen verteld hebben. :-)

Leuk dat je zo ontzettend positief blijft in deze fase van haar proces. Als je wil gal spuwen, doe je dat maar in privé bericht.  Ik heb het reeds gezegd.  Ik kan er wel tegen. :-)

honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

sorry michaja, deze mening hebben we inmiddels al gehoord en ts weet ondertussen wel al dat dit een fout was maar wat ze allemaal gedaan hebben voor hun hondje zodat ze het zou redden zouden niet veel hen nadoen. ik vind dat dat hen siert en daarvoor respecteer ik hen wel en ben ik oprecht in de gezondheid van hun hondje geintresseert.
iedereen maak fouten, alleen wie zonder fouten is mag hierover oordelen en ze hebben alles gedaan om hun fout recht te zetten

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Broodfok puppy gekocht, ervaringen kennel gezocht" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 8 van 8 12 3 4 5 6 7 8
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^