Mijn avontuur als klein hertje...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita

honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vita

... is helaas voorbij.

 

Vrijwel elke wandeling heeft Denise een stok gevonden. Denise hebben wij voor het eerst op een open weiland los gelaten en elke keer gaat ze daar ook trots naar toe, met stok. 

 

Maar omdat het gras best hoog was, kon je Denise bijna niet meer zien als ze ging liggen. Het leek wel op een klein hertje! 

 

Zoek maar, waar ben ik??

Ja, ze ligt er echt

 

Denisje, waar ben je nou?

Dit is een foto na de vorige foto, we moesten hard lopen om droog thuis te zijn)

 

Maar vanochtend vroeg is het gras afgemaaid voor de koeien, en kan Denise geen hertje meer nadoen. Ze is nu een lief grasmonstertje

 

 

 

Kom maarrrr. Goed zo!!

 

 

 

 

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Hahha geweldig! 

Ik moest best lang zoeken op de eerste foto.

maar ergens in het begin.

Jeetje was was het gras hoog zeg

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody 3 doggies

honden foto van Lupa & Cody

Ik vind Denise als huppelend grasmonster nóg leuker!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Schattig! Zal die boer trouwens blij mee zijn, bult werk gestoken om alle gras netjes in banen over het weiland te leggen. Komt er ff een lief klein schattig hertje de boel verbouwen :-p.

honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita

honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vita

" Schattig! Zal die boer trouwens blij mee zijn, bult werk gestoken om alle gras netjes in banen over het weiland te leggen. Komt er ff een lief klein schattig hertje de boel verbouwen :-p. "

Zo veel werk is dat niet hoor hahah, met de trekker erover heen en klaar ben je. 

 

Die boer is trouwens onze achterbuurman en weet ervan  Wij komen daar regelmatig. Op zijn weilanden wordt ook gespeurd, denk dat die toch meer verbouwen met de neuzen door de banen

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Zo veel werk is dat niet hoor hahah, met de trekker erover heen en klaar ben je. 
 
Die boer is trouwens onze achterbuurman en weet ervan  Wij komen daar regelmatig. Op zijn weilanden wordt ook gespeurd, denk dat die toch meer verbouwen met de neuzen door de banen "

 

Was ook n grapje;). Had al zo'n vermoeden dat je die mensen ergens zou kennen anders laat je je hond niet in een net gemaaid weiland lopen. Leuk dat de boer het toestaat.

 

 

Hier tegenover helaas een boer die t niet goed vind. Maar gelukkig hebben we in onze wijk veel gras en dus ook een hoop plezier. Puck vind het vooral leuk om door het gemaaide gras te rollen. Ruikt natuurlijk lekker en ze komt dan helemaal groen van de sprieten weer naar me toe!

honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita

honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vita

"  
Was ook n grapje;-). Had al zo'n vermoeden dat je die mensen ergens zou kennen anders laat je je hond niet in een net gemaaid weiland lopen. Leuk dat de boer het toestaat.
 
 
Hier tegenover helaas een boer die t niet goed vind. Maar gelukkig hebben we in onze wijk veel gras en dus ook een hoop plezier. Puck vind het vooral leuk om door het gemaaide gras te rollen. Ruikt natuurlijk lekker en ze komt dan helemaal groen van de sprieten weer naar me toe! "

 

 

Mmm jammer, ergens snap ik het wel hoor. Goed wij vinden het ook niet leuk als er hele gaten in ons land worden gemaakt, maar in het gemaaide gras of in een net geoogst land kan weinig kwaad. 

 

Gelukkig, toch nog een beetje groen hihi

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Tja, t gras is hier bedoeld voor de koeien en gezien er voor koeien schadelijke stoffen in de ontlasting van de hond zitten, snap ik wel dat t hier niet mag.

Die boer is ooit eens vreselijk boos op me geweest toen ik me een beetje verkeken had in de winter.. Ik ging met mn toenmalige hond doerak wandelen door de sneeuw. Uiteindelijk was het niet meer te doen en dachten we wel binnendoor te kunnen. Zijn wel stug door gewandeld tot we t draad weer over konden, maar die beste man was niet blij.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^