HondenPage baasje Sylvia

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto 
Dit is onze toypoedel Lou Lou. Lou Lou komt uit Italie en heeft een fci stamboom en staat tevens ingeschreven in het nederlands stamboomboek. Lou lou heeft alle testen volgens de voorwaarden van de raad van beheer doorlopen en is overal vrij van verklaard. eind September 2024 zal haar 1e nestje van 1 pup geboren worden. ???? honden foto lou lou honden foto Dit is Teddy , onze Maltipoo van 3,2 kilo. Teddy is volledig getest en heeft vorig jaar haar eerste nestje gekregen.

Verhalen van Sylvia in het Dogboek

Sylvia heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Sylvia heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Sylvia is nog geen lid van een club.

 

Fokker vermelding van Sylvia

Ik ben Sylvia, 49 jaar en we hebben 2 hondjes. Lou Lou , een toypoedel van 2 jaar oud en Teddy, een maltipoo van 3 jaar oud. Lou Lou weegt 2,9 kilo en Teddy 3,2 kilo. We hebben zijn aangesloten bij de Raad van Beheer en de Nederlandse Poedelclub. Lou Lou heeft een FCI stamboom uit Italiƫ en is ingeschreven in het Nederlands stamboomboek. Ze is volledig getest volgens de regels van de Raad van Beheer . Ze zal eind september haar eerste nestje krijgen van zoals het er nu naar uitziet, 1 pupje. De pup zal een Nederlandse stamboom krijgen. Deze pup zal bij ons blijven. Teddy is eveneens volledig getest en heeft in 2023 haar eerste nestje gekregen van 2 prachtige pups.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Sylvia ' of bekijk alle Toypoedel fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^