nieuws van Tamminga zelf.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kim, Roef, Casper+Kim, Roef, Casper+ 3 doggies

honden foto van Kim, Roef, Casper+

Waarom met het verdedigd worden? Omda het hier wordt afgekraakt zonder dat mensen het überhaupt gezien hebben. Daarom dus.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "nieuws van Tamminga zelf." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Kim, Roef, Casper+Kim, Roef, Casper+ 3 doggies

honden foto van Kim, Roef, Casper+

Vindt dit trouwens wel een rake opmerking. Duur betekend niet altijd goed. En blijkbaar zijn er het mensen di menen van wel... Beetje ui de hoogte komt het best over.

Kreek iets niet af voordat je het zelf geprobeerd hebt....

honden page profiel Kim, Roef, Casper+Kim, Roef, Casper+ 3 doggies

honden foto van Kim, Roef, Casper+

Hmmmm iPad bijvoorbeeld duur, geweldig apparaat maa typen is niet ideaal.... O-)

Hahaha overal mankeert dus wel iets aan.

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

" Waarom met het verdedigd worden? Omda het hier wordt afgekraakt zonder dat mensen het überhaupt gezien hebben. Daarom dus. "


Er zijn zoveel merken KVV waar vaak negatief over geschreven wordt. Duck, Rodi, Energique, Carnibest, FarmFood Fresh enz. De mensen die dat voeren schieten nooit in de verdediging.

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Het wordt ook goed gepraat zonder dat mensen het uberhaupt gezien hebben. Daarom dus een andere kant.

Want ik wilde Lotgering eigenlijk helemaal niet aanhalen maar ik ga het nu toch doen. Want het is wel zo dat voor het "bewijs van kwaliteit" kwam het helemaal perfect was, niets was beter.

Nu is het weer helemaal perfect... We wachten gewoon weer op analyses. :-)

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

" Hmmmm iPad bijvoorbeeld duur, geweldig apparaat maa typen is niet ideaal.... O-)

Hahaha overal mankeert dus wel iets aan. "


Hahaha ik zag het al. Ik wilde er geen opmerking over maken voor het geval dat maar in je post net moest ik echt twee keer lezen. O-)

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex 3 doggies

honden foto van  Luna en Flex

"

Het was ook zeker niet om ze zwart te maken. Het was een aardige vent, heel realistisch. Maar wel een beetje vreemd. Ook niet erg professioneel, en behandelde me niet echt serieus. Dat met dat andere bedrijf was gewoon een grapje tussendoor, en verklaarde een hoop voor mij waar ik nog niet achter was.

De slagers waar ik mijn eten haal, die zijn stuk voor stuk hygienisch. Maar daar heb ik het ooit al eens over gehad. Ik moet hier voor mijn gezondheid gewoon mee oppassen.

En ik weet dat ik het niet overal spik en span aan kan treffen, maar ik waardeer het wel als er moeite voor wordt gedaan.

De producten van dit bedrijf zou ik wel aan mijn honden geven. Voor mijn bedrijf ben ik echter op zoek naar leveranciers waar ik 100% achter sta, waardoor ik dit ook kan verkopen met een goed verhaal.

Ik ging hier weg met een raar gevoel. Het voelde niet goed, en nadat ik het een en ander heb laten bezinken heb ik besloten het niet toe te voegen aan mijn assortiment. Verder heb ik geen problemen met ze hoor! En vind de combinatie van die 2 bedrijven gewoon grappig haha.

Lotgering wilde ik bijvoorbeeld ook een kans geven, omdat mijn honden, en veel andere dit gewoon super vinden. Maar ook hier heb ik geen lekker gevoel bij.

Bij tammenga ga ik langs, en ook het een en ander vragen. Voel ik me er goed bij? Dan geef ik ze een kans. Heb ik geen goed gevoel? Dan doe ik het niet.

Het is misschien niet mogelijk om voor deze prijs goed kwalitatief voer op de markt te brengen, maar zoals je zelf al zegt: een hond eet niet altijd kwalitatief goed, en soms zelfs bedorven vlees wat ze vinden op straat. Hier worden ze vaak ook niet ziek van. Als Tammenga moeite door voor hygiene en ik kan zien wat er in gaat, dan kan ik ze in ieder geval een kans geven. "

Het was ook idd niet om hun zwart te maken. Ik had ook een raar gevoel bij die man vooral op de manier hoe ik ben binnengehaald!
En we kwam toevallig op het onderwerp voor het andere bedrijf. Het vlees is erg goed en mijn hond eet het graag dus hier zeg ik verder ook niks over. Ik heb wel andere topics gezien hoor waar er veel erger tegen mensen gedaan werd of over hun gesproken werd dus ik vind het nogal meevallen.
Maar het was niet onze bedoeling we vonden die combi gewoon leuk!

honden page profiel Kim, Roef, Casper+Kim, Roef, Casper+ 3 doggies

honden foto van Kim, Roef, Casper+

Ik was tevreden over lg anderhalf jaar lang gevoerd naar volle tevredenheid. Echter de manier van handelen nadat de salmonella was geconstateerd heeft de das omgedaan voor mij. Anders had ik het nu nog gevoerd....

Analyses zeggen mij niets dus ik heb daar weinig aan...

Ik mak deze lading tammenga op kijk hoe de afgelopen periode gegaan is en besluit dan of ik het blijf voeren. TOT NU TOE TEVREDEn!

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy 3 doggies

honden foto van Bertine, Junto, Romy

Die analyses he, wie kan mij vertellen waar een goede voeding aan mot voldoen kwa samenstelling?

Ik ben zelf van mening dat de ene hond beter een vettere vleessoort kanverdragen dan een andere, en dat de ene hond een vettere lekkerder vind dan een magere vleessoort. Zoveel honden, zoveel smaken, zoveel reacties, zoveel baasjes en zoveel portemonnees.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

Ik weet helemaal niks over deze vleesproducten, maar wat ik wel weet is dat bij alles wat je koopt het zeker niet het geval is dat het duurste het beste is.

Kijk is in de consumentengids, of consumententesten op televisie, vaak zat blijkt het goedkooopste product het beste te zijn. Blijkbaar kunnen de producenten van deze producten daar ook van leven, we worden als consument natuurlijk vaak genoeg "afgezet", om het zo maar even te noemen.

Er was ook eens een test van rundergehakt (dus ook een vleesproduct), welke kwam er het beste uit, die van de Lidl. Dus mij maak je i.e.g. niet wijs, dat het meteen een slecht product moet zijn, omdat het goedkoop is.
Misschien maken de andere vleesleveranciers wel lekker veel winst, wie zal het zeggen?

honden page profiel KitaKita 3 doggies

honden foto van Kita

De analyses zijn wel degelijk belangrijk voor de langere termijn.
Men zegt wel dat je er niks aan hebt, nee men weet niet hoe ze het moeten lezen.
De calcium/fosfor verhouding zeer belangrijk fantastisch is 1:1 maar goed dat is niet haalbaar als je met natuurlijk producten werkt.
Wel moet de calcium altijd hoger zijn dan het fosfor maar mag niet meer zijn dan 2:1
Ook mag de calcium niet boven de 1,5 daarboven is te hoog en geeft zeer droge harde ontlasting dit is niet goed voor je hond.
Calcium moet ook weer niet te laag zijn, de waardes van het calcium moeten tussen de 0,5 en 1,5 liggen maar het liefst net onder de 1
Fosfor mag zeker niet te hoog zijn, moet allemaal via de organen worden verwerkt, hoe langer het lichaam te hoge waardes moet weg werken des te eerder heeft de hond nier dan wel lever problemen.
ook het vet mag niet te hoog zijn, zo 20% ongeveer is toch wel maximaal, hoe hoger het vet hoe minder andere belangrijke voedingsstoffen er in het product zitten.
Hetzelfde geldt voor eiwitten, te veel eiwitten zorgt voor veel werk voor de organen die het allemaal moeten verwerken een te hoog eiwit geeft ook weer op langere termijn problemen, nu zie je niks aan je hond en je denkt dat je hond het er goed op doet, maar afwijkingen die door dit soort verkeerde waardes ontstaan sluipen er met de jaren in. Eenmaal schade aan de organen is alleen ondersteunig nog maar mogelijk, maar geen genezing meer.
Daarom zijn die analyses zo verdomd belangrijk.
Ontlasting zegt veel over de voeding van je hond, maar de ontlasting geeft dit echt niet aan of de organen wel de juiste voeding krijgen in de juiste verhouding.
Eiwitten verdomd belangrijk voor de opbouw en behoudt van spieren, een tekort of te weinig eiwitten ga je echt niet zien in korte tijd dat zie je wel over een paar jaar.
Fosfor, te hoog fosfor geeft zeker problemen aan de nieren en lever.
Dan de organen welke organen worden er gebruikt, hart lever longen ( deze laste bevat veel koper) een teveel aan koper kan na een bepaalde periode problemen geven aan de ogen

Oh ja en over de prijs van sommige KVV's laag of hoog, kwaliteit heeft meestal een hogere prijs. Dat is met een auto ook vaak.
Meestal is het met een auto ook zo dat je rijdt in de auto die je kan betalen en niet in de auto die je graag wilt hebben.
Kan je dus geen Goede KVV die duurder is betalen ga dan alsjeblieft zelf samen stellen, dan weet je zeker wat je hond binnen krijgt. en kun je rekening houden met alle bovengenoemde zaken.

honden page profiel Kim, Roef, Casper+Kim, Roef, Casper+ 3 doggies

honden foto van Kim, Roef, Casper+

Kits ik loop met casperbij een homeopaat omdat hij wat moeite met zijn lever gehad heeft. We hebben hè uitgebreid over voeding gehad ingrediënten etc. Als deze verhoudingen echt zo belangrijk zijn waarom kom dit er niet uit bij bloedonderzoek, da, homeopaat?? Juist een homeopaat zou dit moeten weten????

honden page profiel KitaKita 3 doggies

honden foto van Kita

" Kits ik loop met casperbij een homeopaat omdat hij wat moeite met zijn lever gehad heeft. We hebben hè uitgebreid over voeding gehad ingrediënten etc. Als deze verhoudingen echt zo belangrijk zijn waarom kom dit er niet uit bij bloedonderzoek, da, homeopaat?? Juist een homeopaat zou dit moeten weten???? "

hoe lang voer je het al, en wat heb je gevoerd.
Ook zijn er honden 14 jaar geworden op aldi brokken, dus de genen van je hond tellen ook nog mee
Net als bij mensen, sommige roken 2 pakjes sigaretten per dag en sterven op 85 jarige leeftijd aan iets lulligs , andere roken niet en sterven op 40 jarige leeftijd aan longkanker.
Ook is het heel belangrijk voer je 1 merk of wissel je af. Geef je ook barf dagen of niet.
Maar enkel en alleen een lotgering ( analyses zijn inmiddels voor een groot bekend ) en dan nu tammenga. Dan moet je toch een groot risico willen nemen.
Voer je deze merken 2 of 3 keer per week en daarnaast stel je zelf samen of geef je andere merken dan worden de risico's al beduidend kleiner.
Het gaat er niet om dat je het niet moet voeren maar je moet je wel bewust zijn van de voor en nadelen. De voordelen merk je meestal direct en de nadelen die rekening krijg je pas over een aantal jaar.
Zo vind ik groente ook heel belangrijk voor een hond meeste mensen doen het erbij voeren maar andere niet, vlees zelf is zuur en groente akalisch dit geeft een betere balans in het lichaam.
Ook de grof gemalen versie van een tammenga heel leuk, maar je hond gaat er echt niet veel beter van kauwen hoor, echter is het alleen maar lastiger om de NRV verhouding per kilo goed gemengd te krijgen.

honden page profiel DIESELDIESEL 3 doggies

honden foto van DIESEL

" Jup, eng hé.. Ging ik altijd weer als een bezetene mijn huis ontsmetten omdat ik er zo de kriegels van kreeg. O-)

Maar ook dat is je eigen verantwoording. Je hoeft niet bij iedere chinees aan te schuiven, je mag.

Ik kijk ook altijd even in de keuken, vind ik gewoon heel interessant. Heb zelf ook in een keuken gewerkt en weet dus wel van hoe of wat. :-) "


Als dochter van een chefkok, neem ik ook vaak een kijkje in de keuken. Ik ken mijn restaurants, en heb genoeg keus in restaurants waarvan ik weet dat het altijd goed en schoon is. Ga ik ergens anders? Dan neem ik altijd een kijkje. Willen ze het niet, dan noem ik de naam van mijn vader (helaas nu wel overleden) en mag ik vaak kijken. De restaurants die al meer dan 20 jaar bestaan die kennen hem vaak wel, nieuwere vaak niet. Maar als ik uitleg waarom ik wil kijken mag ik vaak wel.

Ik ken ook mijn slagers en poeliers, en ik weet precies hoe zij werken.

En die drang ken ik inderdaad ook haha! Als ik dit kijk, ga ik daarna als een gek alle kleine hoekjes schoon maken en ontsmetten. Mijn vriend zet vaak al alles klaar als ik het aan het kijken ben. Die weet dan al hoe laat het is haha.

Voor mijn honden ben ik iets coulanter, en dus geef ik tammenga een kans (waarschijnlijk) na bezichtiging

honden page profiel Kim, Roef, Casper+Kim, Roef, Casper+ 3 doggies

honden foto van Kim, Roef, Casper+

Maar juist omdater al wat problemen met de lever zijn zou dit juist belangrijk zijn. Volgens de homeopaat moest ik enkel de kip weglaten en niks overfosfor oid... Bij Casper komen de problemen idd doordat zijn moeder gestorven is tijdens de geboorte en dus de eerste cruciale moede elk niet gehad heeft... Daardoor heeft hij minder antistoffen. Ki blijkt verkeerd voor hem te zijn nu we dit niet meer geven zijn de problemen zo goed as verdwenen. Juist met dit soort problemen zou een homeopaat of goede da dit moeten constateren en aangeven....

Sorry maar dat je aangeeft dat ik een risico neem voor mijn hond vindt ik echt te ver gaan. Dit kun jij niet beoordelen...

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

Ik geef BARF, maar wil Tammenga gewoon af en toe geven 1 a 2 keer per week 500 gram. Waarom, omdat ik het samenstellen veel leuker vindt voor de hond, de ene keer een rib, de andere keer een kippenbout enzo, van groente gaat die van mij snel aan de race, dus dat is niet te veel geven en vis vindt ze heerlijk, dus lekker afwisselen.

Wat ik heb gezien van mijn nichtje (Tammenga) zag het er erg goed uit en zij geeft het als standaard voer of de analyse moet zo slecht uitvallen, dan gaat ze mssn over op iets anders en wacht af wat Tammenga er aan gaat doen.

honden page profiel KitaKita 3 doggies

honden foto van Kita

" Maar juist omdater al wat problemen met de lever zijn zou dit juist belangrijk zijn. Volgens de homeopaat moest ik enkel de kip weglaten en niks overfosfor oid... Bij Casper komen de problemen idd doordat zijn moeder gestorven is tijdens de geboorte en dus de eerste cruciale moede elk niet gehad heeft... Daardoor heeft hij minder antistoffen. Ki blijkt verkeerd voor hem te zijn nu we dit niet meer geven zijn de problemen zo goed as verdwenen. Juist met dit soort problemen zou een homeopaat of goede da dit moeten constateren en aangeven....

Sorry maar dat je aangeeft dat ik een risico neem voor mijn hond vindt ik echt te ver gaan. Dit kun jij niet beoordelen... "

Dit beoordeel ik ook niet tenopzichte van jou maar er zijn nu eenmaal criteria aan voedingswaardes en die zijn er niet voor niks, overigens is de lever een orgaan wat pas later problemen zal onder vinden dan de nieren.
Ook beschikt een lever over zelfgenezing. Nieren niet, ook als je niet periodiek laat bloed prikken op de nier waardes zul je pas merken dat er wat met de nieren is zodra er symptomen gaan komen, meestal is dan al 2/3 van de nier niet meer werkzaam, een beetje aan de late kant.
ik vind dat men erop geattendeerd moet worden dat een analyse belangrijk is en dat je daar ook wat mee moet doen.
Als ik kijk naar een analyses die bij lotgering op de site staat en zie daar een calcium gehalte van 1.9 en een fosfor van 1 dan schrik je toch hoor. Deze waardes zijn te hoog. De nieren moeten hard werken met zo'n fosfor percentage.
Dat jou hond het nu goed doet is prima, ook is het zo dat een nierpatient juist meer vet moet hebben, dus dan zou lotgering goed zijn denk je dan. Maar dan zit je met het volgende de fosfor moet laag zijn en de eiwitten ook, en ja dan heb je dus weer een probleem.
De analyses van lotgering wilde ik graag zien en heb ik ook gezien en zeggen mij voldoende, nu wil ik dol graag die van tammenga zien, jammer dat ze er nog niet zijn.

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy 3 doggies

honden foto van Bertine, Junto, Romy

@ Kita,

dank voor je heldere uitleg over de samenstelling. Je kunt het mooi en duidelijk verwoorden en het geeft mij in iedergeval een goed beeld van wat ik nu met die samenstellingen kan/moet.

Bij het zelf samenstellen zie je wat je geeft wordt er steeds gezegd. Toch vraag ik me dat helemaal af. Want hoe weet je bij BARF of NRV methode hoe hoog de fosfor en calcium percentages zijn? Vet zie je gedeeltelijk zitten, maar kan ook verradelijk meer zijn dan op het eerste gezicht.
Hoe doe je dat als BARF, NRV voerder? Krijg je daar alle analyses die je graag zou willen inzien?
En als je ook supermarkt vlees en vis voert, hoe betrouwbaar zijn dan je verhoudingen?

Het is niet bedoeld als aanval, puur als vraag hoe ik die dingen te weten kan komen omdat ik toch mijn merken moet gaan uitbreiden.

honden page profiel KitaKita 3 doggies

honden foto van Kita

" @ Kita,

dank voor je heldere uitleg over de samenstelling. Je kunt het mooi en duidelijk verwoorden en het geeft mij in iedergeval een goed beeld van wat ik nu met die samenstellingen kan/moet.

Bij het zelf samenstellen zie je wat je geeft wordt er steeds gezegd. Toch vraag ik me dat helemaal af. Want hoe weet je bij BARF of NRV methode hoe hoog de fosfor en calcium percentages zijn? Vet zie je gedeeltelijk zitten, maar kan ook verradelijk meer zijn dan op het eerste gezicht.
Hoe doe je dat als BARF, NRV voerder? Krijg je daar alle analyses die je graag zou willen inzien?
En als je ook supermarkt vlees en vis voert, hoe betrouwbaar zijn dan je verhoudingen?

Het is niet bedoeld als aanval, puur als vraag hoe ik die dingen te weten kan komen omdat ik toch mijn merken moet gaan uitbreiden. "

ik zal hier even op reageren.

honden page profiel meikemeike 3 doggies

honden foto van meike

"
Bij het zelf samenstellen zie je wat je geeft wordt er steeds gezegd. Toch vraag ik me dat helemaal af. Want hoe weet je bij BARF of NRV methode hoe hoog de fosfor en calcium percentages zijn? Vet zie je gedeeltelijk zitten, maar kan ook verradelijk meer zijn dan op het eerste gezicht.
Hoe doe je dat als BARF, NRV voerder? Krijg je daar alle analyses die je graag zou willen inzien?
En als je ook supermarkt vlees en vis voert, hoe betrouwbaar zijn dan je verhoudingen?
"


Als je genoeg bot voert, weet je dat je calciumpercentage ok is. Wat ik zelf heb gedaan is de analyses van kvv's bekijken waarvan de hoeveelheid bot bekend is, zoals Haaksbarf en Tinlo, dan kun je heel goed inschatten hoeveel calcium de botten van de desbetreffende dieren bevatten. En dan is het in ieder geval duidelijk dat je met 15% bot meer calcium dan fosfor voert, tenzij je heel veel fosfor-rijke organen voert natuurlijk, maar dat doe je niet in een goed menu.

Ik vind dat je vet heel goed ziet zitten. Bij de vettere diersoorten zit het geloof ik ook echt in het vlees, dat zie je dan niet zo goed, maar dat weet je als je die diersoorten koopt (geit, eend, lam, schaap).

Nee, ik werk niet met analyses van barfproducten. Die krijg je er ook niet bij, alleen als je dingen voor humane consumptie koopt soms wel. Als je zelf samenstelt, heb je je als het goed is goed ingelezen. Je hebt dan geen analyse nodig om een gebalanceerd menu te maken. Als je je aan de percentages houdt, zit het goed. Dan voer je genoeg calcium, niet teveel fosfor (volgens mij zit alleen in bepaalde organen heel veel fosfor), genoeg eiwit en niet teveel koolhydraten. Ja, met vet moet je zelf opletten en zelf bepalen hoeveel vet je wilt geven en je hond nodig heeft. Veel mensen geven in de winter bijvoorbeeld wat vettere diersoorten in plaats van dat ze meer gaan voeren, als de hond anders afvalt op het 'zomer-menu'.

Nog even over Tammenga en analyse. Ik ben er ook heel benieuwd naar, heb bij het schrijven van het nieuwsbericht al vernomen dat ze er mee bezig zijn. Maar een goede analyse zegt nog niet dat het een goede kvv is natuurlijk. Ook met slechte producten kun je een goede analyse verkrijgen. Als het spiervlees alleen uit tong, hart en kopvlees zou bestaan (wat in veel visies niet eens allemaal spiervlees genoemd mag worden), dan hoef je dat niet terug te zien in de analyse.

Lauren, jij kreeg dus weer net een ander antwoord zie ik.
Spiervlees: borstlappen, lipvlees, nekvlees en snippers
Organen: hart, een beetje lever, nier en pens
Bot: kipkarkas, kippennekken, fijn gemalen vleesribben (van jonge dieren) en botslijpsel v.d. lintzaag

Het antwoord wat ik kreeg was:
De organen die wij gebruiken zijn hart lever en nier. (geen pens dus, maar misschien is dit gewoon veranderd? ik heb er destijds nog speciaal naar gevraagd, maar zat er toen echt niet in)
Het spiervlees bestaat uit kopvlees tong borstlappen nekvlees etc (ok, dit komt redelijk overeenkomen met jouw lijstje)
Voor de rundmix gebruiken wij kalfsribben deze zijn nog relatief zacht en maalbaar.
Voor de paardenmix gebruiken wij botslijpsel van de lintzaag (heb ik dus niet zelf bedacht)
Voor de lamsmix ribben van lammeren
Voor de geitenmix ribben van bokjes



honden page profiel LaurenLauren 3 doggies

honden foto van Lauren

Oh, dat is vreemd..
Scheelt niet zo heel veel, nee, maar kopvlees & tong zijn bij mij niet genoemd, en de pens dus..

Vreemd..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

de pens kan je apart bestellen,.

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

Ik ben zo benieuwd wanneer ze komen leveren, ik hoop een beetje snel, caroba komt pas maandag en van Richard heb ik nog niets gehoord :'(

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Ik denk dat iedereen moet voeren waar die een goed gevoel bij heeft, ook voeren naar budget wat je te besteden hebt. Ik denk dat er geen fout is als je kvv gaat voeren, het is velen malen beter dan brokken, ook de goedkopere merken zijn denk ik veel beter dan een brok voeren.

Het is jammer dat Tammanga nog niet in Zeeland leverd, als dat wel zo was dan had ik eind December als mijn nieuwe vriezer er was ook zeker wat smaken willen proberen en als ze het er goed op hadden gedaan dan had ik het zeker afwisselend met andere merken gaan voeren. Ik hoop dan ook dat ze in de toekomst gaan leveren hier in Zeeland.

honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « 3 doggies

honden foto van Chantal » Jessy «

Net telefoontje gehad van Linda.

Morgen middag word het bij mij bezorgt.
De bezorgkosten zijn normaal €10 onder de €100 maar omdat ik een nieuwe klant ben en het wil proberen is het €7,50

Vind dat best mee vallen O-)

honden page profiel MirjamMirjam 3 doggies

honden foto van Mirjam

@kim en casper
Misschien moet je Bij je instellingen van je ipad naar algemeen en dan toetsenbord gaan, dan kun je de spellingscontrole uitschakelen! Bij mij heeft dat echt geholpen! (ik heb ook een ipad) ;-)

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

Yeeee, morgen komen ze met de bestelling :-D Ook bij mij wordt de bezorgkosten niet 10 euro, maar 7,50 :-D

Hoef ik niet snel nog andere dingen te kopen, ik heb niks meer O-)

honden page profiel Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie) 3 doggies

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

" Yeeee, morgen komen ze met de bestelling :-D Ook bij mij wordt de bezorgkosten niet 10 euro, maar 7,50 :-D

Hoef ik niet snel nog andere dingen te kopen, ik heb niks meer O-) "


Ben benieuwd of ze het eet.......

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

"

Ben benieuwd of ze het eet....... "


Dat horen jullie vrijdag ;-) O-)

honden page profiel Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie) 3 doggies

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

"

Dat horen jullie vrijdag ;-) O-) "


Ok, ik ga van het weekend even een bakje in de keukenmachine vremalen en dan maar kijken of het er dan wel ingaat. Toch snap ik het niet dat Denzel het niet eet. Die krijgt in het weekend ook BARF...... En dat vlees gaat er wel in......echt hoor, soms....... ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "nieuws van Tamminga zelf." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 12 van 22 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1213 14 15 16 17 18 19 20 21 22
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^