Lucky overleden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Jeanette, Lady † , Lucky †

Nadat er een tijdje geleden een tumor was geconstateerd bij Lucky, is hij maandag avond overleden maar niet aan de tumor.
Vorige week dinsdag wilde Lucky niet meer eten en gedroeg zich anders dan anders. Nu had hij wel vaker zo'n dagje maar woensdagmorgen was hij opeens veel slechter. Direct de DA gebeld. Nu hebben wij echt nog zo'n plattelands DA die niet veel later al kwam. Bloed geprikt, 2 injecties gehad en urine opgevangen, Lucky bleek koorts te hebben maar zijn hart waar hij toch een afwijking aan heeft was goed en de longen klonken schoon. Uit het bloed en de urine bleek dat de lever niet zo goed functioneerde zoals hij moest doen. Nog een injectie en ze zou de andere dag terugkomen. De volgende dag klonk het hart wat minder dus daar maar tabl voor gehad. Al die tijd at hij redelijk en dronk voldoende. Zaterdag kwam hij weer behoorlijk tot leven, wilde zelfs spelen. Ik dacht nog YESS hij is er door. Maar helaas zondag was het weer minder. Maandag weer de DA gebeld, moest die dag ff aankijken en anders bellen. s avonds ging het opeens stukken minder, kreeg moeite met ademen en zag er zo verdrietig uit. Dit wilde ik niet langer aan zien en dit kon niet langer! en heb de DA gebeld, die kwam direct en nadat ze had geluisterd naar hart en longen bleek er nu wat vocht achter de longen te zitten. Er moest een keuze gemaakt worden, maar die had ik allang gemaakt, dit kon zo niet verder. Dit vond ook de DA. Om half 10 's avonds is Lucky toen ingeslapen. Samen met mijn dochter zijn we bij hem gaan zittn, de DA heeft alles klaar gemaakt en samen hebben we hem een heel waardig afscheid kunnen geven. Heb nog alles gezegd wat ik moest zeggen en heb er vrede mee?. . Alleen het doet zo verdomd veel pijn. Heb het vorig jaar mee gemaakt met onze Lady en nu weer dat grote verdriet. Misschien nog wel groter omdat het verdriet om Lady ook weer terug is. En omdat ik vorig jaar na de dood van Lady, Lucky nog had. En nu heb ik niets meer. Lucky wordt net als Lady gecremeerd en volgende week op dierendag mag ik hem weer op gaan halen. Ik weet dat de pijn en het verdriet minder zullen worden maar voor nu is het soms af en toe niet te dragen.

Dag lieve trouwe vriend, doe de groetjes aan je meisje. Eindelijk zijn jullie weer samen net als hier op aarde, onafscheidelijk! Ik hou voor altijd van jullie!
Liefs xxxx,

Jullie vrouwtje

honden page profiel Ronnie & ««Jara»»Ronnie & ««Jara»» 3 doggies

honden foto van Ronnie & ««Jara»»

veel sterkte.

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* 3 doggies

Och wat verdrietig :'(
Heel veel sterkte!

honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky 3 doggies

honden foto van Ali  &  Rocky

Heel veel sterkte lucky is in de boxer hemel nu

honden page profiel kathleen en otiskathleen en otis 3 doggies

honden foto van kathleen en otis

oh gossie, ik wens je zoveel sterkte

honden page profiel Toos (en boxer Kiara)Toos (en boxer Kiara) 3 doggies

honden foto van Toos (en boxer Kiara)

honden page profiel Angela & SumoAngela & Sumo 3 doggies

honden foto van Angela & Sumo

Heel veel sterkte!

honden foto van Jeanette, Lady † , Lucky †

Dank je wel Toos!!Ik zag hem nu pas net, vond het zo moeilijk om op het hondenforum te komen en vandaag dacht ik, ik kan het! En zie ik dit, heb een traantje weggepinkt hoor! prachtig, nogmaals dank!

Volgende forumvraag: Schudden hoofd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^