"Cat people; all freaks!"

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LisanneLisanne

honden foto van Lisanne

" het probleem was dat je met je hond vol tanden stond O-) :-D
"


hahah ja maar hij heeft amper tanden! O-) O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over ""Cat people; all freaks!"" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

ow ja gerard achteraf kan ik het altijd ontzettend goed bedenken. Ik had tegen de kat mevrouw meteen gezegd...o help denk u echt dat ie doorgefokt is....naar je hart grijpen...op je knieen vallen je pup aankijken.....en zeggen waar kan ik dat aan zien...poot onhoog ...onder de hond door kijken...wat knap dat u dat ziet...kunt u me vertellen wat ik nou moet doen? waar kan ik het beste met hem heen....want door gefokt klinkt heeeeel ernstig...heel ernstig indeed....nee dat kunnen wij niet aan...ach arme schat ben je doorgefokt...jongen nee ...wat moeten we nou.....je inspecteert de oortjes...o mevrouw wat goed dat u mij daarop wijst...op welke symtomen moeten we letten....wat kan ik doen,....zeg het ons..zeg het ons....want ik wil alleen het allerbeste....ik hang aan uw lippen...vertel me alles wat u weet!!!!


(met deze laatste opmerking ben ik serieus een keer uit een hoorcollege gestuurd....de hoogleraar vond dat geen leuke opmerking O-) O-)) en ach soms moét ik hem weer gebruiken: verlicht mijn ontwetenheid, maak mij wijs vertel me alles wat u weet" blink blink....beetje dramatiek is goed in het leven he:-)?!

honden page profiel FarsiahFarsiah

honden foto van Farsiah

Kattenmensen zijn gewoon raar.
punt uit...... :-D

honden page profiel RandjeRandje

honden foto van Randje

" Kattenmensen zijn gewoon raar.
punt uit...... :-D "


Ik zou eerder zeggen mensen zijn gewoon raar ...

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik kan me niet herinneren dat in de afgelopen 30 jaar er zooo veel Afghanen rondliepen. Ja, kennissen hadden er een, maar verder bijna nooit gezien. In ieder geval niet zo door gefokt als de gemiddeld labrador en golden, denk ik dan?

Of je had kunnen zeggen "klopt hoor, ze horen eigenlijk langharig te zijn, maar ja... door de foute fok heeft de mijne kort haar". O-)

honden page profiel GeenZinMeerGeenZinMeer

honden foto van GeenZinMeer

@ Wilma en Dobby
Eigenlijk hadden de eersten kort haar. Zeker aan de benen want met zo'n lange vacht kun je natuurlijk niet jagen. En de vacht had zelfs een kleine slag/ krul maar wij mensen wilden graag lang stijl haar... en daar is naartoe gefokt.
Ach, zo is elk ras natuurlijk ontstaan.

honden page profiel SannieSannie

honden foto van Sannie

Dan ben ik vast een hond- en kat-freak met mijn 16 katten en 8 honden! Sommige mensen sporen gewoon niet en die moet je maar gewoon laten kletsen......

honden page profiel Esmeralda :)Esmeralda :)

honden foto van Esmeralda :)

Ik zat ooit is op een bankje met mijn 2 friese stabijtjes :-)
Komt er een man naar me toe lopen en vraagd '' dat zijn friese stabij's zeker? '' en ik zeg ja en we hebben even een babbeltje. Vervolgens vraagt hij '' dan houden ze zeker erg van zwemmem? '' ik zei nee omdat we dat ze nooit hebben aangeleerd, waarop hij antwoorde ''oh, dan zijn het geen echte friese stabij's'' en vervolgens geloofde hij niet meer dat het echte friese stabij's waren. Van zulke mensen word je toch moe van..

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Kattenmensen? Die zijn doodnormaal als je het mij vraagt. O-)

Ach wat ik allemaal al wel niet heb moeten aanhoren over Flex.. Ik kan er inmiddels wel een boek over schrijven denk ik.

Laatst was er ook een mevrouw met een hele klas kinderen achter zich. Claudia (met Andor) en ik (met Flex) liepen langs en ze ging even vertellen wat voor rassen dit nu waren. Flex was een Cane Corso, dat wist ze zeker, want haar ouders hadden vroeger een Bull Mastiff. En Andor, nou eh ja uhm, ja dat wist ze even niet. (Duh dat weet Claudia zelf niet eens haha.)

Betweters altijd en overal. Ik krijg sommige mensen er ook niet vanaf dat Flex ze niet gaat opeten, al vind ik het soms best leuk er in mee te gaan hoor. O-)

honden page profiel GeenZinMeerGeenZinMeer

honden foto van GeenZinMeer

@ Sammy en Flex
Maar is er iemand die er al eens een boek over heeft geschreven........ Ik voel een gat in de markt!! ;-)

honden page profiel GeaGea

honden foto van Gea

" O-) ja die hond van jou, die eet mensen hè?

"

Geweldig! Ik vrees dat ik hier ook in mee zou gaan, bijv.: 'hij mag er 1 per week, en heeft er gisteren nog 1 op, dus maak u geen zorgen...'

Maar helaas, die vraag zal ik nooit krijgen :'(

honden page profiel kim&diablo&boy!kim&diablo&boy!

honden foto van kim&diablo&boy!

@Sammy & Flex
Haha, ik kan sommige mensen er ook niet van overtuigen dat Diablo ze echt niks aan zal doen!
Laatst ook, kwam er een man met een kind op mij af:
Jaaaa en dat is toch een Pitbull hè? Zijn die niet verboden en moet hij geen muilkorf om en die waren toch verboden? En toen zei hij tegen dat kind: Jaa, je moet echt oppassen met dat soort honden! Die kan je niet vertrouwen. En Diablo stond daar maar met zijn kwispelende lichaam. Toen heb ik terug gezegd:
Ja meneer, deze hond is echt heel gevaarlijk! Dom van mij dat ik hem niet heb gemuilkorft! Ik ga nu meteen naar huis om dat te doen, dadelijk likt hij nog iemand dood. Sjeez hee, wat dom van mij dat ik daar niet aan heb gedacht! Ben toen doorgelopen en die man stond daarna echt heel raar naar ons te kijken, haha.

honden page profiel Ilse ft Dazey, Fay & Mainey Ilse ft Dazey, Fay & Mainey

honden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey

"
Geweldig! Ik vrees dat ik hier ook in mee zou gaan, bijv.: 'hij mag er 1 per week, en heeft er gisteren nog 1 op, dus maak u geen zorgen...'

Maar helaas, die vraag zal ik nooit krijgen :'( "


die heb ik ook wel eens gebruikt.. heerlijk......... ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over ""Cat people; all freaks!"" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^