plassende bordercollie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Spy (Gast)

Hallo allemaal,

Graag zou ik mijn volgende vraag neer willen leggen en ik hoop dat er mensen zijn die het probleem kennen, mij advies kunnen geven of handige tips.
Wij hebben een hele lieve Bordercollie van 9 jaar. Zijn naam is Spy en we hebben hem al vanaf zijn pup zijn. We hebben nooit geen problemen met hem gehad,behalve dat hij heel af en toe eens in de keuken had geplast als we smorgens uit bed kwamen. ( nooit overdag als we hem een tijdje alleen hadden gelaten).. Eerst dachten we dat het kwam doordat hij misschien nodig moest plassen maar dat was het niet. Omdat het maar heel af en toe voor kwam hebben we er niet echt aandacht aan besteed. Maar nu sinds een tijdje plast hij met enige regelmaat ( wekelijks) in huis.
Omdat het na een tijdje flink begint te vervelen en ik uit wilde sluiten of dit geen lichaamlijke ongemak was, hebben we hem goed laten onderzoeken bij de dierenarts. Spy is gezond en heeft geen kwaal waardoor dit gebeurd. Volgens onze dierenarts is het geestelijk. Heeft iemand van jullie ook iets dergelijks gehad met zijn of haar Bordercollie of kan iemand mij verder helpen. Heel graag, voor Spy maar zeker ook voor ons.
Spy krijgt bovengemiddeld veel aandacht en wordt met grote regelmaat uitgelaten, waarbij we meer doen dan het bekende blokje om. Zeker omdat we weten dat dit ras dit nodig is. Wil nog wel vermelden dat Spy al vanaf het begin erg onderdanig is. Ook is hij snel bang.
Wie kan mij helpen??

Bedankt Eva

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "plassende bordercollie" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Wat denken jullie?
^