Hoe vinden jullie de begeleiding van asielhonden met gedragsstoornissen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Dit is mijn 3e asielhond en ja, ik heb ervoor gekozen om een hond te nemen met gedragsstoornissen. Dit is voor mij de 1e keer dat ik altijd kan terugvallen op het asiel bij vragen of problemen, de vorige 2 honden kreeg ik mee en dat was het, geen hulp, niks nada noppes en zorda ik ergens mee zat was het jammer dan.

Nou hoor ik om mij heen meer mensen die geen hulp hoeven te verwachten van het asiel mochten er problemen zijn, hoe zit dat bij jullie?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe vinden jullie de begeleiding van asielhonden met gedragsstoornissen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan

honden foto van De Mecheltjes clan

Ik heb nu zelf geen asielhond, in het verleden wel gehad maar toen die tijd kon je ook niet terugvallen en vragen stellen aan het asiel.

Ik weet wel dat het asiel die hier nu is dat je wel altijd met vragen terecht kunt en je begeleiding krijgt. De eigenaar van het asiel is namelijk al 30 jaar gedradgsdeskundige en heeft tevens zijn eigen hondenschool en gedragscentrum.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Erger nog, ze hebben me een hond meegegeven met een enorm gedragsprobleem zonder dit te melden. De enige support was hun vermelding dat ze een bepaalde hondenschool goed vonden, die ook op hun terrein traint.

Dit is de 3e asielhond, en nooit geen begeleiding gehad. Intussen heb ik "het" wel een beetje gehad met asiels.

honden page profiel LisanneLisanne

honden foto van Lisanne

Dit is mijn 2e asielhond, De eerste had ook erge gedrags stoornissen.. maar daarvoor hoefde ik niet bij het asiel aan te kloppen.

Nu heb ik gelukkig een hond zonder ernstige gedragsproblemen, Ben wel gewaarschuwd voor zijn gedrag naar getinte mensen ( dat dit geen doen zou zijn, dat is dus iets waar ik op let ) verder zou hij wel heel dominant zijn vooral naar andere honden, maar hij heeft nogal een trauma aan hekken, dus ik denk dat het vooral heeft gezeten in het feit dat ze zoiets eerst testen vanachter een hek, want hij doet echt niets (vreemds) alleen wel plots vreselijke medische problemen, ben heel blij dat hij uit dít asiel kwam, want vrijwel alles is vergoed ( wat me toch duizenden euro's scheelde.. nog geen 1 week na aanschaf )

Ik denk alleen, mocht ik met gedragsproblemen komen te zitten, dat ik niet zo snel bij het asiel zou aankloppen, maar zelf opzoek zou gaan naar iemand waarin in vertrouwen heb.

honden page profiel SuskeSuske

honden foto van Suske

Wij hebben nooit gehoord dat onze Cas doodsbang was voor harde geluiden...., kwamen we thuis pas achter. Terugbrengen was voor ons geen optie, dat hadden mensen voor ons ook al gedaan. Enige oplossing die het asiel gaf was negeren, en dat was echt een hele goede tip met een Mechelaar van 30 kilo+ die van angst letterlijk in mijn armen sprong :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe vinden jullie de begeleiding van asielhonden met gedragsstoornissen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Hoe vinden jullie mij?? (foto's)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^