welke brok ? !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik lees hier ook de vraag, geef ik het wel het goede ?

kijk naar je hond, doet je hond het er goed op ? dat is al heel wat. maar kijk ook eens naar wat er op het pak staat, veel graan ? veel ? daar heeft een hond niets aan, er zijn merken waar minder graan in zit, dat is al een mooi punt om dat mee te nemen met de keuze van je brok.

ook lees ik hier dat vele onder jullie heel veel geld kwijt zijn voor een hoogwaardige brok, vooral bij de dierenarts zijn de brokken best prijzig.

heeft je hond een reden dat tie brok eet van de dierenarts, dan houden zo, maar als dat niet zo is er zijn genoeg goeie merken die veel en veel goedkoper zijn, bijvoorbeeld de biofood, het aandeel graan is minder dan de meeste merken, en veel goedkoper.

wees kritisch met wat je koopt. leg de merken eens naast elkaar en kijk wat er in zit.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "welke brok ? !" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

kijk ook eens naar de houdbaarheids datum, is het zo dat het pak heel lang houdbaar is, ga dan eens naar een ander merk, en bekijk die datum eens. biofood heeft ook een houdsbaarheids datum, maar lang zo lang niet als de meeste merken, allemaal antioxidanten die er voor zorgen dat de brokken houdbaar blijven.

rijst groot aandeel / ook dat kan minder. kritisch zijn. op internet kan je ook de merken vergelijken met elkaar en naast elkaar leggen wat er allemaal inzit. kijk ook eens naar het aandeel van vlees wat er inzit. neem de brok waar het procent van vlees aandeel het grootst is. en het graan het minst.

honden page profiel Nicki & ZiggiNicki & Ziggi 3 doggies

honden foto van Nicki & Ziggi

Hoi,
onze Ziggi krijgt sinds kort ook Royal Canin. Dit eet ze goed, alleen heeft ze soms wel wat moeite met poepen...
Ik vind het zelf ook heel erg lastig om een goede brok te vinden voor haar. We eten zelf lekker en goed en dat wil je ook voor je hondje natuurlijk :-)
Ik lees veel op internet en daar wordt telkens wat anders gezegd, zo las ik vorige week nog weer iets over Royal Canin dat, dat ook helemaal niet zo goed is. Ook zag ik dat Orijen wel goed voer is? Misschien toch even een zakje proberen.
Haar vacht is wel mooi glanzend en ze eet de brok ook goed. Het enige wat opvalt is dat ze soms wat moeite heeft met poepen (lang blijven zitten terwijl er dan niks komt, voorheen had ze dit niet). Daarnaast poept ze ook minder vaak als voorheen. Zijn er mensen goed bekend met Orijen?
Alvast bedankt!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat dacht je om dan zalmolie te geven ? begin eens met een druppeltje , en kijk het even aan, een theelepel mag je gerust geven hoor, de zalmolie van biofood staat precies op hoeveel je kan geven, begin matig. want het kan als je te veel geeft, trilpoep veroorzaken, of de biofoodbonbons, is ook goed.

en Orijen, is ook een goeie brok, kijk naar hoeveel graan erin zit, meer ? dan wat je nu geeft ? dan niet doen, minder ? kan je rustig overstappen, maar waarom zou je als je hond het er goed op doet ? :-D

honden page profiel De mannenDe mannen 3 doggies

honden foto van De mannen

wij voeren Jarco brok, die zit op 15kg. 39 euro.
Diesel doet het super goed op deze variant weinig onlasting en zijn vacht is prachtig.
Ook 2 vriendinnen van mij voeren dit 1 geeft de Jarco castraat cv brok ivm overgewicht van haar jack russel dit is 10kg 38.50 en m'n andere vriendin voert de H.A.R. brok en die is 15kg 59.95 dit ivm de hevige jeuk die de hond altijd had.
We zijn er alemaal zeer over te spreken honden zien er goed uit. ;-)

honden page profiel marionmarion 3 doggies

honden foto van marion

oh ben vergeten de prijs erbij te zetten ;-)

bestel het bij broekhuizens en die hebben vaak aanbiedingen bijv 2 zakken voor een bepaalde prijs

betaal nu voor Hill's 55 euro voor 18 kilo
maar als jullie een brok weten waar heeeeeeeel weinig zout in zit?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

staat dat niet op het pak ? biofood heeft natuurlijk kruiden in zijn brok zitten, misschien een optie voor je ?

honden page profiel LauLau 3 doggies

honden foto van Lau

Ik geef me honden farmfood! en af en toe vers, ik beloon ook met farmfood brokjes aangezien ze de dure kleine beloningkjes uit zo n potje de neus voor optrekken haha blijkbaar niet goed genoeg, sinds ik met farmfood brokjes beloon lopen ze ineens in me buurt vooral sasha die wijkt niet van me zijde

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

maakt niet uit wat voor beloning je geeft, als ze daardoor graag wat voor je willen doen !!! en het is een gezond tussendoortje toch ? :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "welke brok ? !" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: kruizing
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^