Jassentechniek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnetAnnet

honden foto van Annet

Voor mij zou het niet haalbaar zijn een consult met deze techniek aan te vragen, woon te ver, maar heeft iemand hier wel eens van gehoord en ev toegepast?

http://www.nieuwedieren.nl/index_bestanden/Page1794.htm

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Jassentechniek" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden

honden foto van Gerdine van der Linden

Ik heb er wel van gehoord, iemand hier op het forum weet er aardig wat van.. Volgens mij was het marit..

Misschien reageerd zij nog wel.

groetjes :-D

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Ja, Marit weet van de jassentechniek..

honden page profiel anoukanouk

honden foto van anouk

klinkt wel logische. ik den dat honden ook wel veel reageren op de energie die je uitstraald

honden page profiel AnnetAnnet

honden foto van Annet

Ben ik mee eens, onze energie goed of slecht wordt door menig hond opgepikt

Gisteravond op het veld denderde Bodi dus weer op een - bang- hondje af, maar vanmorgen op de fiets naar het bos, daar bodi los gelaten en diverse honden tegengekomen, maar ik fietste langzaam door, en er gebeurde totaal niets.Nu waren dat honden die stuk voor stuk totaal niet bang waren.
Dus ook energie van een andere hond wordt opgepikt.

honden page profiel linda van reijnlinda van reijn

Beste Annet,

Ik zag jouw vraag op het forum staan over Jassentechniek.

Kan helaas niet achterhalen wat het probleem bij jou hond is. Vandaar dat ik mijn ervaring met Jassentechniek op het forum plaats

In oktober 2009 kwam ik zelf voor het eerst met Jassentechniek in aanraking. Wij hebben twee honden. Een van onze honden, kruising Dalmatiër kregen wij toen hij 9 maanden oud was. Hij was ontzettend bang voor mensen, viel uit naar iedereen uit die hij op straat tegenkwam en iedere hond die groter was dan hijzelf en daarnaast dominant. Dit eindigde meestal in een vechtpartij. Hij pakte alleen echt grote honden eruit die hun mannetje wel stonden. Menigmaal bij de dierenarts geweest om de boel weer te laten hechten.

Door middel van cursus en de boeken van Jan Fennell te lezen was er inmiddels veel in positieve zin verandert. Hij vocht nog weleens maar meestal kon ik hem afleiden met een speeltje. Hij bleef alleen bang voor andere mensen en indien er mensen op bezoek komen die hij kent en hem teveel aandacht geven. Dan voelt hij zich direct weer de leider van de roedel en dan werd hij gevaarlijk ook naar mijn partner en ons zoontje.

In de loop der tijd kregen we steeds meer het gevoel. Moeten wij hier nog mee doorgaan. Voor mijzelf was ik niet bang. Ik had hem uit zijn vervelende situatie gehaald. Maar ons zoontje en mijn partner begon hij steeds meer naar te loeren. En met een klein kind in huis kan je tenslotte geen risico nemen. Via een bevriende dierentolk kwam ik aanraking met jassentechniek. Ik had zoiets als ze deze hond “goed” krijgt dan geloof ik erin.

Vol verwondering keek ik wat er gebeurde toen ze onze hond op afstand behandelde. Zelf behandel ik alle dieren op afstand. De jassentechniek therapeute vertelde mij dat we hem tijdens de behandeling met rust moesten laten. Anders kon hij misschien bijten. Tijdens de behandeling op afstand bleef hij maar draaien in zijn mand en af en toe begon hij enorm te grommen om vervolgens in een diepe slaap te vallen.

Binnen twee weken begon hij enorm te veranderen. Hij rende nog wel naar grote honden toe maar in plaats van te stoppen om te vechten. Rende hij gewoon door. Hij werd minder wantrouwend naar andere mensen. En hij is in positieve zin verandert naar ons zoontje en mijn partner toe. Uiteindelijk heeft hij een tweetal sessie gehad.

Heel af en toe valt hij terug. Dit komt omdat hij gewoon heel snel spanning in zijn lichaam opbouwt. Dit kan je ondervangen door middel van de cd van hans de waard die bij zijn boek zit of op de site www.jassentechniek.nl en dan de online sessie doen. Of uiteraard zelf de opleiding gaan doen.

Onze andere hond, ruwharige Jack Russel die we van mensen hebben gekregen omdat hij onhandelbaar zou zijn. Na een tweetal sessies jassentechniek is het stoere er helemaal vanaf. Hij is gewoon echt superlief geworden. Zo grappig om te zien. Zo ken ik nog veel meer succes verhalen. Ook bij zieke dieren pas ik het veel toe.

Doordat ik inmiddels zo enthousiast was. Heb ik november 2009 de opleiding Jassentechniek Therapeut gedaan. De healing opleiding en de opleiding Jassentechniek voor dieren en daarnaast ben ik inmiddels lerares Jassentechniek voor mens en dier. Mocht je nog vragen hebben, mag je me uiteraard altijd mailen of bellen

Linda van Reijn
www.injekracht.com.

p.s. wil je graag dat je hond bij jou thuis wordt behandeld. Kijk dan eens op de site van Hans de Waard www.jassentechniek.nl voor een therapeut bij jou in de buurt

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Jassentechniek" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: gambler
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^