te snel gegaan....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lin28lin28

honden foto van lin28

me hondje bowie hebben we helaas deze maandag 20 sept een spuitje moeten geven,omdat hij het weekend heel zwak was....kon niet meer goed lopen had pijn aan zijn buikje als je hem optilde,gaf over,diaree enz.toen we naar de dierarts gingen maandag zei ze dat ze voelde dat hij een groot tumor had in zijn maag ...en het beste voor hem zou zijn hem uit zijn lijden te verlossen..we hebben toen mee ingestemt..de tranen rolde over me wangen en bij me moeder en vader ook..nu heb ik een heel erg schuldgevoel,het is net of ik hem gedood heb..had ik hem niet kunnen redden?en had hij echt een tumor?wilde hij dood?zoveel vragen..ik word er gek van..ze gaven hem maar 1 spuitje en toen piepte hij ik kon dat niet aanzien en draaide me om,nu heb ik zijn laatste blik dat hij leefde niet meegemaakt...ik heb hier veel spijt van..
nu lees ik op internet dat ze 2 spuitjes moeten krijgen...heeft hij geleden?hij kreeg er nm maar 1.
ik kom niet van die rotgevoelens af wat moet ik doen...me moeder heeft het ook....we huilen iedere dag :'( hij is 14 jaar geworden..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "te snel gegaan...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 2 doggies

honden foto van corrie koopman

Ga je geen verwijten maken.de dierenarts zal zeker een goede beslissing hebben genomen.Maar inderdaa de hond krijgt altijd 2 spuitjes.Als je dat dwars zit vraag dat nog even na aan je dierenarts.
Heel veel sterkte. :'(

honden page profiel diane en tankdiane en tank 1 doggies

honden foto van diane en tank

echt denken dat je het beste hebt gedaan voor je hondje,weet het verdriet word er niet minder op maar hij heeft een mooie leeftijd mogen behalen en een goed thuis gehad.
normaal gesproken krijgt je dier inderdaad 2 spuiten.het is net als wat corie zegt als dat je dwars zit even bij je da vragen.
veel sterkte gewenst.

honden page profiel Mariska en JipMariska en Jip 3 doggies

honden foto van Mariska en Jip

Lieve Lin, wat vreselijk verdrietig..
Ik heb zelf, zoals je al zei, in januari hetzelfde meegemaakt en begrijp jouw twijfels en angsten heel goed..
Ga alsjeblieft jezelf niets verwijten, jullie hebben alleen het aller, allerbeste voor jullie lieverd gewild..in dit geval betekende dat dat jullie de meest vreselijke beslissing hebben moeten nemen..
Jouw lieve Bowie heeft nu geen pijn meer en heeft zijn rust gevonden...geloof daar alsjeblieft in..
Ik wens jullie heel veel sterkte toe en hoop dat uiteindelijk de mooie herinneringen aan jullie lieve mannetje zullen overheersen...

Rust zacht lieve Bowie...

honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne 1 doggies

honden foto van Rocky & Ivonne

Hoi Lin ,

Je mag jezelf niets verwijten , jou schat was erg ziek en heel moeilijk om zo'n beslissing te nemen , je laat ze niet graag gaan...maar je wil ook niet dat ze gaan lijden , dus je hebt gehandelt naar wat jij het beste vond voor Bowie .
Normaal geven ze 2 inspuitingen ;

Heel veel sterkte met het verlies van je trouwe vriend Bowie :'( ...de herinnering aan hem zal altijd levendig blijven in je hart

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Lieve Lin,

je hebt het juiste gedaan!!! echt waar... zit daar echt niet over in! Ja, inderdaad, meestal geven ze 2 spuitjes, eentje om te slapen, en eentje voor een hartstilstand..... maar wellicht was eentje in zijn geval genoeg....

Als je deze vreselijke beslissing moet nemen, is het altijd daarna heel moeilijk... maar je hebt het juiste voor hem gedaan... ik krijg nog steeds tranen in mijn ogen als ik denk aan de hondjes waarvoor ik de beslissing moest nemen.. en ik sta nu voor dezelfde beslissing voor onze poes die we 18 jaar hebben gehad.... heel heel heel moeilijk, maar je moet niet aan jezelf denken... maar aan het diertje.... die moet niet onnodig lijden....

heel veel sterkte!!!!

honden page profiel JapjesJapjes 1 doggies

honden foto van Japjes

heel veel sterkte met dit grote verlies

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 2 doggies

honden foto van caro en de teckels

Ik kan me voorstellen hoe je voelt twee jaar geleden heb ik van de een op andere dag ook een hondje in moeten laten slapen.
Zij had een gezwel in haar buikje nooit wat gemerkt was altijd vrolijk.
Op een gegeven ogenblik werd zij van het enen moment op het andere moment heel erg ziek.
We zijn s, middags naar het dierenziekenhuis geweest
Daar hebben ze een echo gemaakt en toen bleek dat zij
een gezwel had toen moest ik kiezen of opereren of inlaten slapen toen heb ik voor inslapen gekozen omdat
de kans dat zij de opreratie uit kwam 50 procent was nou die ellende heb ik haar toen bespaart.
dus ook inlaten slapen.
Maar verwijt je alsjeblieft je zelf niks want je hebt
er alles aan gedaan voor je hond maar hij was zo ziek dat hij niet meer verder kon.
Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd.

honden page profiel Heidi & BobbyHeidi & Bobby 2 doggies

honden foto van Heidi & Bobby

Heel veel sterkte Lin. Ik begrijp je schuldgevoelens en twijfels heel goed, maar je moet je geen verwijten maken want je hebt juist alles omwille van Bowie gedaan.
Ik heb hetzelfde meegemaakt toen ik mijn lieve katje Joris moest laten inslapen. Had ik niet nog van alles moeten proberen, nog eens een pilletje zus of prikje zo vragen, terwijl ze al nergens op reageerde en alleen maar zieker werd, had ik dan een ellendige lijdensweg moeten ingaan met haar? Dat had ze niet verdiend, na al die fijne jaren. Dat verdient geen enkel dier.

Je moet je niet schuldig voelen. Als het tijd is en je moet die keuze maken, dan ergens, diep in je hart, weet je het gewoon. Ook al wil je het eigenlijk niet weten, verdring je het gevoel om vervolgens te gaan twijfelen en piekeren, diep van binnen weet dat het genoeg geweest is, dat je beessie nooit meer beter wordt, dat je niet voor jezelf moet kiezen, dat jij met een hoop pijn en verdriet achterblijft, maar dat je nu voor je hond moet kiezen en hem verder lijden moet besparen. Je hebt voor Bowie het beste gewild, daar moet je je geen verwijten over maken.

Joris kreeg ook maar een spuitje. Meestal is inderdaad twee, een om zachtjes in te slapen en een die het hart stillegt. Maar Joris was zo vreselijk zwak, misschien is dan een spuitje al zo sterk dat ze vanzelf al wegzakt.


honden page profiel zennazenna 2 doggies

honden foto van zenna

beste,

veel sterkte, weet wat je meemaakt, hebben begin juli ons Marie (franse buldogg) moeten laten inslapen, zij had verlamming van de achterpoten, in het begin te behelpen met mediatie maar na een paar weken ging het van kwaad naar erger, ik was zelf te laf om mee te gaan bij de da (mijn man en dochter zijn geweest) ik mis ons marieke nu nog, maar weet dat dit het beste was voor haar , vergeten ga je Bowie nooit, maar onthou d mooie momenten samen en denk ook aan het feit dat je het beestje niet moogt laten afzien, hoe graag je deze ook nog bij u zou hebben waarschijnlijk gaat de da een 2 de spuitje gegeven hebben maar mss is dit je ontglipt, 1st is voor in te slapen, 2de spuitje is voor uit ons midden te gaan

honden page profiel JolandaJolanda 2 doggies

honden foto van Jolanda

Heel veel sterkte met dit groot verlies,
En je zelf niets verwijten he.

HEEL VEEL STERKTE.

honden page profiel berner ilonaberner ilona 1 doggies

honden foto van berner ilona

heel veel sterkte

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

Lieve Lin,
Maak jezelf niet gek en praat jezelf geen schuldgevoelens aan!!! Jij hebt juist het beste gedaan voor je lieve schat. Bowie was ziek, ernstig ziek. Zo ziek dat hij geen kans meer had om beter te worden. Jullie hebben zijn lijdensweg juist gestopt. Dat is echte liefde!!! Wat betreft het spuitje, onze vorige hond kreeg ook maar één spuitje. Deze was om hem te laten slapen, maar toen overleed hij ook meteen. Zijn lichaam was te ziek. Zo zal het vast ook met Bowie zijn gegaan. En dat jullie nog iedere dag verdrietig zijn is heel normaal. Jullie zitten in een rouwproces. Hierbij hoort ook de ontkenning en het afvragen of jullie wel het juiste gedaan hebben. Ik wens jullie voor nu en later heel veel sterkte. En weet dat Bowie jou trouw blijft en voor altijd in je hart verder leeft. Hij zou jou absoluut niets kwalijk nemen. Hij is jou vriendje, voor eeuwig en altijd!!!


Lieve Bowie, rust zacht!!!

honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny 2 doggies

honden foto van Hanne baasje van  Bonny

heel veel sterkte met het verlies van jullie liefste vriendje Bowie ,hij zal voor altijd in jullie hart wonen en maak je zelf geen verwijten hij heeft 14 gelukkige jaren bij jullie gehad

honden page profiel estheresther 3 doggies

honden foto van esther

lieve lin,


je heb bowie 14 jaar bij je gehad en dat je veel verdriet heb is logisch,heb me hondje ook een maand geleden moeten laten inslapen vanwege een grote tumor in zijn maag ,en heb nog steeds iedere dag verdriet .die vragen die jij heb heb ik precies het zelfde ,maar ik denk wel ...hij heeft geen pijn meer en dat was iets wat ze niet verdienen


heel veel sterkte

honden page profiel Brigitte *Joop, Luna  en JimBrigitte *Joop, Luna en Jim 3 doggies

honden foto van Brigitte *Joop, Luna  en Jim

Lieve Lin,

Wat hartverscheurend he, mijn Joop is afgelopen zondag ingeslapen.

Onze Joop heeft ook maar 1 spuitje gekregen, heb nog gevraagd wat het was en het bleek een overdosis narcosemiddel te zijn. Voor hem was het genoeg.

Heel erg veel sterkte ermee..ook wij huilen de hele dag. :'( :'( :'(

honden page profiel ININ 1 doggies

honden foto van IN

Geen schuldgevoelens hebben,het was het beste voor Bowie,ik heb ook lang met zo gevoelens gezeten,ons maatje is nu gelukkig en hebben geen pijn meer.
Ik wens je heel veel sterkte toe :'(

honden page profiel moniquemonique 2 doggies

honden foto van monique

Je hoeft zeker geen schuldgevoel te hebben, jullie hebben hem geholpen uit liefde voor hem.

En dat je niet daadwerkelijk bij hem was toen hij overleed, hij weet dat je er was en heeft jouw liefde zeker gevoeld. Geen spijt hebben dat je niet naar hem keek.

Ik weet wat je doormaakt, mijn Dimple heb ik gisteren moeten laten gaan.

Heel, heel veel sterkte!!

honden page profiel 3 doggies

lieve Lin

Maak jezelf geen verwijten,het is en blijft het rotste wat er in je leven met je hond kan gebeuren.
14 jaar oud is een hele leeftijd en je hebt gehandeld zoals het hoort,uit liefde voor je allesie heb je je allesie een lijdensweg bespaart.
Waarom de ene DA 1 injectie geeft en de andere 2 injecties zal een reden hebben die ik niet weet,maar geleden heeft Bowie niet.Waarschijnlijk was hij al te ver weg en is hij direct naar de regenboogbrug gegaan.
Het verdriet is groot,ik weet het,ik zit er zelf midden in,en ik sta mezelf toe om te rouwen.
Had ook zo gehoopt dat mijn Perrito na 2 dagen zelf heen zou gaan maar hij wilde niet weg,ik had ook geen keus dan euthansie.
Héél veel kracht en sterkte toegewenst,mocht je er behoefte aan hebben mag je me altijd een berichtje sturen.
Take care,Liefs,Denise
RIP BOWIE

honden page profiel Jeanette, Lady † , Lucky †Jeanette, Lady † , Lucky † 3 doggies

honden foto van Jeanette, Lady † , Lucky †

Hallo Lin,

19 aug heb ik Lady moeten laten inslapen en ik heb daar nog steeds verdriet van. Misschien heb ik geluk gehad met mijn dierenarts want toen ze de eerste x voor Lady kwam, ze was toen nog niet heel zwak zei ze , houdt er wel al rekening mee dat ze dit misschien niet gaat redden. Dat je niet niet ter plekke op bv 1 min tijd moet zeggen ja doe maar want daar krijg je spijt van. "wen" al vast aan dat idee, geef haar nog wat extra liefd, vertel haar nog alles wat je voelt enz. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik heb uiteindelijk zelf de beslissing genomen na 2 dagen toen het echt niet meer ging en die beslissing was wel heel moeilijk, maar in je hart weet je dat het het beste is. Het doet pijn, heeel veel pijn, nog steeds maar het was het beste voor haar. Lady is ook thuis in geslapen op haar eigen deken, haar plekje. Lin probeer je voor te houden dat het het beste was voor Bowie, schuldgevoel daar heb je niets aan, al is dat heel moeilijk in jou geval denk ik. En 14 jaar, das niet nix, Bowie heeft waarschijnlijk een geweldige tijd gehad bij jou, hou je daar aan vast.
En wat die spuitjes betreft, dat zijn er idd twee, van de eerste valt de hond in slaap en de tweede is HET spuitje. Vraag ernaar bij je DA, zeg dat het je dwars zit.
Misschien een tip voor anderen: als je voor de keuze staat om je hond te laten inslapen bij de DA, vraag of je een dagje extra krijgt met je hond, vraag desnoods iets voor de pijn maar zo krijg je wel de kans om in privesfeer afscheid te nemen van iets wat je zo dierbaar is.
Heel veel sterkte,
Liefs Jeanette

honden page profiel EllyElly 1 doggies

honden foto van Elly

Heel veel sterkte met het overlijden van Bowie....

Liefs, Elly en pootje van Noah

honden page profiel berner ilonaberner ilona

honden foto van berner ilona

heel veel sterkte met dit verlies.

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker 1 doggies

honden foto van Uma & Joker

wat erg zeg!
heel veel sterkte

honden page profiel RowanRowan 1 doggies

honden foto van Rowan

Je hoef je niks te verwijten je heb de juiste beslissing genomen, het bewijst juist dat jullie veel van je hond houden,die liefde gaat niet over als die er niet meer is. Sterkte voor jullie

honden page profiel bibiane bibiane 2 doggies

honden foto van bibiane

je hoeft geen schuldgevoelens te hebben ,je deed het uit liefde voor hem nu heeft hij geen pijn meer
en die laatset blik als hij gaat inslapen, geloof me ik was daar wel en heb hem in mijn armen gehad,en ik zie nog steeds die blik in de ogen van mijn lieveling,dat is echt pijnlijk en doordringend neem dat maar van mij aan,het gaat recht door je hart
veel sterkte

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "te snel gegaan...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Oh nee niet weer een auto!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^