zwemmen wat vandaag wat minder leuk dan anders!!! :-(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

Vanmiddag ging ik lekker met het vrouwtje zwemmen! Alle speeltjes gingen mee, en we gingen voor het eerst met de nieuwe auto! Wat een feestje zeg! Toen we vlakbij het strandje aan kwamen, ging ik al piepen.. Vrouwtje moest wel lachen om mij. Toen we bij het strandje kwamen, rende ik snel naar het water! Lekker zwemmen dacht ik! Maar toen kwam er een hondje, en die vond dat hij de baas was over mij. Hij ging zo met zijn voorpoten om mijn nek hangen! Eerst moest ik even denken wat er nu gebeurde. Toen ging ik zachtjes grommen. Maar het hondje begreep het niet! Toen heb ik maar lelijk tegen m gedaan, ging ie heel hard piepen! Aansteller.. Ik deed bijna niks.. Maar ik had wel gewonnen. Toen gooide vrouwtje mijn frisbee in het water, maar ik zag m niet meer! Dus toen was ik mijn frisbee kwijt! :'( Gelukkig had vrouwtje nog meer speeltjes mee. Maar toen we gingen kijken of de frisbee al aangespoeld was, werd ik gepakt door een andere hond. Zomaar! Ik liep langs, en die hond wilde zomaar een hapje nemen van mij! Toen riep vrouwtje heel hard "heeeee!!!!!" en toen stopte die hond gelukkig. Was en beetje sjaggo, die hond...
Ik ben nog nooit gepakt door een andere hond, dus ik was er wel van onder de indruk.. Maar verder was het wel heel leuk hoor!!! Behalve dat we mijn frisbee niet meer gevonden hebben... En hij was net nieuw... :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zwemmen wat vandaag wat minder leuk dan anders!!! :-(" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Nynke ft doggies.. Nynke ft doggies.. 3 doggies

honden foto van Nynke ft doggies..

Ah gossie:(

Ik hoop dat vrouwtje dan heel erg lief is en voor jou een nieuwe frisbee koopt. Want dat heb je voor al die dapperheid wel verdiend;-) En psst.. Tyson heeft genoeg balletjes, welliswaar geen frisbees, maar hij wil er gerust een aan je schenken;-)

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Gossie zeg, ik hoop niet dat het nu zijn waterpret heeft verpest.

Gekke honden heb je toch hé? Of gekke baasjes..

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

volgens mij was Yori er al snel weer bovenop! Wel even geschrokken, en een iets andere houding naar andere honden (normaal vrolijk, maar nu wat meer afwachtend..)
En Nynke: lief van je! Maar tennisballen hebben wij ook zat.. Yori vindt ze overal! Haha! O-)

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Gelukkig maar.

Ik denk dat jij ook wel geschrokken bent? Toen mijn hondje op het nippertje gegrepen werd door een hele grote sterke hond kreeg ik bijna een hartverzakking.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Ik kan mij voorstellen dat je ondr de indruk was.Jammer van je frisbee.Als je nu het vrouwtje eens lief aan kijkt?Wie weet :-)

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

@chihuahualove: valt wel mee, ik ben inmiddels aardig wat gewend. Ik geef les op een hondenschool, dus zie wel vaker wat "ruzies". Waar ik in het begin nog stond te trillen, ben ik nu een stuk relaxter.
Nou verschilt het natuurlijk ook wel of het je chi is die wordt gepakt door een herder, of mijn tollertje, die wordt gepakt door een labrador-kruising.. ;-) Beetje hetzelfde formaat, en ik stond er met mijn neus bovenop.. Die 1e hond was de helft kleiner als Yori (maar wel veel sterker) en die dacht alleen maar dat hij heel groot en stoer was... O-)

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

@ Corrie: ik kijk altijd heel lief naar het vrouwtje! O-) Ik heb gewoon een heel lief koppie! Maar ik krijg natuurlijk wel een nieuwe frisbee... ik vond m zo leuk!!! :-D Alleen moet ik dan wel beter leren om m uit t water te halen... O-) Anders ben ik m weer kwijt.... hihi..

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Dat is ook zo, formaat maakt zeker uit.

Het blijft eng dat sommige mensen hun honden gewoon los laten lopen terwijl de honden dat eigenlijk niet kunnen.

Hoe vaak je wel niet onopgevoede honden los ziet lopen in het bos of bij een hondenstrand.

Dat kan de pret bederven voor andere baasjes/honden.

honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- 3 doggies

honden foto van -Iris & Tommy-

aah stomme andere hondjes,

maareeh,
dan moet 't vrouwtje maar een nieuwe kopen !! O-)

honden page profiel MorganeMorgane 3 doggies

honden foto van Morgane

Arm schaap, en jammer van de frisbee... Misschien een nieuwe vragen voor Kerstmis? Of als het baasje héel lief is, misschien gewoon omdat je een dapper hondje bent? ;-)

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea 3 doggies

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Ahw!

Jammer dat niet alles vlekkeloos was verlopen. Wat vond je van de nieuwe auto? anders als anders of? :-D

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

@Hannie en Beer: eigenlijk reed hij bijna hetzelfde als de vorige auto, want het is zo'n zelfde auto!!! De baasjes wilden weer zo'n auto nadat baasje m total loss had gereden.. Hij reed zo fijn! Vind ik ook! Alleen van deze doet de airco het ook nog! :-D Vind ik wel extra lekker.. ;-)

@Morgane: maar kerstmis duurt nog zo lang?? Ik hoop maar dat ik een heeeel lief baasje heb!!! En ik zal komende tijd extra goed luisteren... O-)

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

oje dat word een nieuwe frisbee.
jammer dat de hond zo tegen je deed.
maar gelukkig heb je wel genoten :-D

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Aaah arme Yori, 2 honden die de baas over jou wilden spelen en lelijk tegen jou deden... En dan ook nog je frisbee kwijtraken... :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zwemmen wat vandaag wat minder leuk dan anders!!! :-(" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: gaan wandelen met jacky
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^