Reclame maken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LindaLinda 2 doggies

honden foto van Linda

Ik blijf achter het verwijderen staan van jouw topic (door Martie) en jouw entry door mijzelf. Ik ben ook van plan in de toekomst op dezelfde wijze op te blijven treden.

Niettemin hoop ik dat je je draai kunt vinden op dit forum. Je zult niet de eerste zijn die van zijn/haar hobby werk heeft gemaakt en wat moeite heeft die twee te gescheiden te houden. ;-)

Zou ik een voorbeeld nemen aan Martie, die dat prima in het oog houdt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Reclame maken" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

Hey,

Er is een verschil tussen advies geven en reclame maken.
Vertellen wat een voer inhoudt, waar het van gemaakt is en wat je er zelf van vindt is prima.

De entry's zijn al verwijderd, dus wat er precies stond weet ik niet.
Wel weet ik dat Martie een redelijk persoon is en daarom vertrouw ik erop dat als het in haar ogen niet kan, het verwijderd dient te worden.

Groeten,

Margje

honden page profiel  3 doggies

honden foto van

Pets winkeltje,

Je verpakt het leuk maar je maakt wel degelijk reclame.
Had je in een topic over voeding gereageerd met wat jij ziet als goede voeding voor een hond dan had het anders gelegen.
Jij hebt je met je topic gedragen als een verkoper die zijn waren aanprijst. In de zaak waar ik tien jaar lang heb gewerkt, heb ik zulke mensen wekelijks over de vloer gehad . Ik herken zulke jongens met hun gladde praatjes meteen.

goede avond en goede zaken toegewenst

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Sorrie hoor Meneer/mevrouw verkoper,Maar je weet dondersgoed dat wat je nu in je bericht zet gewoon bull shit is.
Als jij slechts ons ongevraagd wou voorlichten over voeding dan had je daar geen naam/adres/woonplaats en telefoonnummer bij gezet.

Kom op wees er in iedergeval eerlijk over,je wilt gewoon verkopen.En dat je in je eigen product geloofd mag ik hopen als verkoper zijnde.
En er zijn hier veel mensen met een opleiding.So what??

Groetjes Marianne



honden page profiel 1 doggies

hoi hoi

pffffffffffff wat een gedoe hier opeens , buiten het feit dat het wel netjes was geweest om iemand eerst een waarschuwing tegeven (zoals gebruikelijk op de meeste forums ) Ik heb er in ieder geval mijn voordeel uit zijn uitleg kunnen halen Als elroy nu vervolg niet meer zijn adres of link geeft is het toch goed O-) O-) Dat hij nu toevallig verkoper is wil niet meteen zeggen dat hij geen informatie mag verstrekken O-) O-)

dave

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Margje & Biko

Hey Dave,

Natuurlijk mag hij informatie geven!
Graag zelfs, daarvoor stellen we hier ook vragen.
Maar je naam en adres erbij zetten, is dan niet echt netjes.
Het is soms een hele dunnen lijn tussen advies geven en (onbedoeld) reclame maken.
Ik ben ook weleens beschuldigd van het willen winnen van klanten, terwijl dat ook helemaal mijn bedoeling niet was. Dan is het even met elkaar afstemmen wat verstaan wordt onder reclame en wat niet.

Ben het met je eens dat een soort van waarschuwing wel netjes is. Of gewoon even uitleg geven: dit vinden we niet kunnen, zo en zo kan het wel.
Ik zou dat zelf ook zeer op prijs stellen, zeker als je je van geen kwaad bewust bent..
Je kunt altijd verwijzen naar de forumregels.

Als ik nu hoor wat er in de berichtjes stond, dan vond ik het ook wel duidelijk reclame.. maar dan nog, iemand even op de hoogte brengen is wel een goed idee.

Groetjes, Margje

honden page profiel  3 doggies

honden foto van

Het voer waar hij het over had is vorig jaar in Australie van de schappen gehaald. Ik ben een tijdje bezig geweest om te achterhalen wat er nu precies aan de hand was, maar heb nergens ingangen kunnen vinden. Ik kwam steeds terug bij de zaak die het spul produceert. Vind dat wel een beetje vreemd. Dit zegt niets over de kwaliteit van het voer maar wel over de manier van handelen van deze club.

Als je informatie wilt verstrekken begin je niet met een topic ''wat voeren jullie je honden? '' Zo doet een gladde verkoper dat. Hij bezorgt je eerst een soort schuld gevoel en geeft dan de oplossing voor je probleem. Tromgeroffel.... tataaah alsjeblieft!

honden page profiel OpgehevenOpgeheven 3 doggies

honden foto van Opgeheven

@ pets family maastricht

Zelfs je NAAM is reclame.
Dus niet aankomen met onzin als "Goede adviezen", het is wel degelijk reclame. ;-)

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Beste Pets Family Maastricht.
Je noemt je naam niet een keer. Iedere keer als je in dit forum komt, log je in als Pets Family Maastricht, met logo en al.

Dat is niet een keer iets noemen, dat is reclame.

Martie, waarom geen betaalde reclame op deze site? Kan Arjan ook nog wat verdien. Een banner of zo. Iedereen tevreden.

Ik maak toch ook geen reclame hier, voor mijn producten. Hoewel het ze wel eens ter sprake zijn geweest. Ik doe er niet aan mee.

honden page profiel

Je kunt een PB naar Arjen sturen, Rieneke, misschien is het wel een goed idee...
Een keer je product noemen is helemaal niet erg, maar dit gaat inderdaad veel verder en is alleen maar promotie. Zou dat nog gebeuren als je 150 euro of meer gaat vragen? Denk dat je wel een punt hebt...

elroy (Gast)

Jongens maak jullie toch niet zo druk.

Foei foei. Ik geef nogmaals een advies over voeding en probeer niks te verkopen. Als ik aan jullie wil verkopen dan doe ik dat wel op een andere manier, daar heb ik zo'n forum echt niet voor nodig. En dan de vent die mij een gladde jakker noemt, zielig, maar dat doen altijd de mensen die zich achter de pc verbergen maar niets durven zeggen als ze voor je neus staan. Dat moet je eens in mijn zaak recht in kmijn gezicht komen zeggen. Ik ben er op zaterdag. Als je het er niet mee eens was in de zaak waar je werkte waarom bleef je er dan. Ik ben geen vertegenwoordiger, sukkel.

Dan de dame die deze topic opende, van hetzelfde laken een pak, dom, kortzichtig en waarom heb je eigenlijk een hond. Je neemt je nog niet eens de moeite om eens te kijken wat ik zeg. Het eerste wat jij roept is reclame. Dat ik mijn naam noem is omdat deze producten helaas genoeg niet overal verkrijgbaar zijn en veel mensen daardoor flink moeten betalen aan de importeur.

Weten jullie wat ?

Geef jullie maar die super voertjes van jullie aan je hondjes. Lees mijn vorige entree nog eens of zijn jullie nu werkelijk te stom om te lezen en te begrijpen. Hier maak ik geen reclame, ik zie het trouwens nog altijd anders.

honden page profiel  3 doggies

honden foto van

Elroy,
Ik ben 'Die vent' die op jouw stuk heb gereageerd en noemde je een gladde verkoper. Goed lezen is een kwaliteit die je iig niet bezit. Denk je nu werkelijk dat ik mij achter een pc verschuil om mijn mening te durven uiten? Als ik in de stad, waar jij achter de toonbank van die winkel staat had gewoond, had ik je zonder problemen mijn gedachten durven duidelijk maken hoor. Dat deed ik ook aan de vertegenwoordigers waarvan hun aansmeer methode mij niet beviel. Dat ik dat je dit niet persoonlijk kom vertellen is omdat ik niet in Nederland woon en bovendien nog geen dubbeltje uit zou geven om mij naar die toko waar jij werkt te begeven. Je bent het niet waard om nog meer energie aan te verspillen. Btw. Het is niet gladde jakker, maar gladakker Als je een woordenboek hebt moet je de betekenis maar eens opzoeken.
Ik heb na de zaak waar ik heb gewerkt nog tien jaar in het onderwijs gewerkt en, hoewel ik mijn twijfels bij jou heb, zelfs sukkels als jij nog wat bij kunnen brengen.

honden page profiel

Haha Joep... ik word in ieder geval nog 'dame' genoemd :-) ;-)

honden page profiel  3 doggies

honden foto van

Ja Martie, gelukkig dat hij dat niet tegen mij zei :-D
Misschien om te overwegen een optreden te geven voor zijn zaak.
Jazz on tour. Ben je gelijk geen dame meer maar een ordina?re straat artiest. :-D

Wat een zielepoot he.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Reclame maken" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^