wat nu????de pup jankt alles bij elkaar

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel r van scharenburgr van scharenburg

We dachten dat het goed zou komen!Na een paar dagen een jankende blaffende pup terwijl we aan het werk waren(ik heb het opgenomen),hadden we besloten om hem los te laten lopen.We hebben ook een andere hond en die loopt ook los.Mijn man was tussen de middag thuis gekomen en belde me met goed nieuws.Er was niets gesloopt en niet geplast in huis.Ik was eindelijk blij.Tot ik zelf rond een uur of 1645 thuis kwam en de ravage zag.De hele krantenbak was verscheurd,3 keer in huis geplast en alles wat eigenlijk in de kamer hoort lag in de keuken en andersom.Moet ik hem nu weer opsluiten en de andere hond los laten lopen.Hoe lang kan dit duren en is mijn buurman(die wel een beetje doof is,maar de hond toch echt wel hoort)nog wel gelukkig met ons?moet ik de pup boven in de bench leggen waar hij 's nachts ook ligt en rustig is?De andere hond beneden laten?Ik weet het niet meer.Ik sta al een keer op de site met piepende/blaffende pup.Gr Ryanne

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat nu????de pup jankt alles bij elkaar" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Leg het aan je buren uit dat de pup even moet wennen aan het alleen zijn,dan hebben ze vaak al meer begrip.

Doe hem toch maar gewoon in de bench dat geeft hem meer rust,misschien nog met een kleedje erover heen(voorkant open) dan is het een nog veiliger holletje.

De radio aan wil ook wel helpen,dan horen ze toch iemand praten.

Groetjes Soraya&Mila.

honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena

honden foto van Shamilla & Zena

radio aan is inderdaad een goede tip..
ik had in het begin new age ( op de computer dan) aan staan.
van die muziek waarvan je vanzelf van in slaap valt zeg maar..
het is een vervelende periode..

iets om te kluiven in de bench.. gevulde kong of iets in die trant... O-)

succes

honden page profiel ****LIAN ***SENNA********LIAN ***SENNA****

honden foto van ****LIAN ***SENNA****

ook mijn advies ja ,in de bench en blijven volhouden

dan komt het allemaal wel goed hoor!!!

maar sommige zijn echte volhouders,ik heb er ook zo een

groetjes lian :-D :-D

honden page profiel Bende van 4Bende van 4

honden foto van Bende van 4

Wat je ook zou kunnen proberen is een puppyren.
dan hebben ze de ruimte om wat te spelen en voelen ze zich iets minder opgesloten.
En kun je op je werk niet wat vrije dagen opnemen?
of een oppas,die tussendoor je pupje even wil uitlaten en met hem spelen.
je kan niet van een pup verwachten dat hij de hele dag netjes droog blijft,en ook voor de veiligheid van de pup zelf zou ik hem niet los in de kamer laten.

honden page profiel r van scharenburgr van scharenburg

hoi Lian.hoe lang heeft het bij jou geduuurd dan??
Nikki:ik had al wat vrije dagen opgenomen en als we er inderdaad thuis zijn is het helemaal geen probleem.Weet zo gauw niet iemand die even langs kan komen

Moet ik hem gewoon beneden in de bench doen bij de loslopende hond of boven op de slaapkamer

honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah

honden foto van Amber & Lootah

Hoe oud is je pupje? Hij kan niet in 1 keer uitzichzelf alleen blijven. Dat moet je langzaam opbouwen en als dat goed gaat steeds iets langer wegblijven. Geef hem ook iets lekkers om op te kauwen zodat hij afleiding heeft als je even weg bent. Een bench is daarbij wel aan te raden want dat is immers zijn eigen veilige plekje. Ik zette de bench op de dag altijd beneden neer en 's avonds met het slapen weer boven. En hoe lang het kan duren voordat je hondje alleen kan zijn en rustig blijft verschilt heel erg. De ene hond is het binnen een paar dagen gewend en vind alles best terwijl het bij andere weken kan duren voor ze het niet meer erg vinden als je weggaat. Het is gewoon langzaam opbouwen en als het goed gaat lekker belonen en dan iets langer wegblijven. Bijvoorbeeld beginnen met 1 minuutje, dan 5 minuten, dan 10, dan 20, dan een half uurtje, dan 45 min etc...

honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah

honden foto van Amber & Lootah

En ik zou de honden niet bij elkaar in 1 ruimte laten als de pup in de bench is. Stel dat ze gaan vechten en de hond buiten de bench krijgt de pup de pakken kan hij nergens heen. Onze jack russel viel onze pup in het begin ook aan als hij piepte in de bench! (hij wist natuurlijk al dat dat niet mocht en corrigeerde de pup die daar niks van snapte natuurlijk O-))

honden page profiel suuzannesuuzanne

honden foto van suuzanne

Hallo Honden liefhebbers!
Ik heb een aantal vraagjes....Ik ben nieuw hier en heb nu voor de 2de nacht een Puppy..Een Jack Russel pup.
Als ik even naar de keuken loop gaat hij al heel hard piepen..Ik roep naar zijn naam Hummer om te laten weten dat ik er nog ben. wat ik ook merk is dat hijerg aanhakelijk is. Want als hij naast me ligt (en soms wilt hij helemaal tegen mij aan kruipen)op de bank slaapt hij als een roosje.dan is er niks aan de hand. maar zodra zijn bench in gaat gaat hij piepen.
aangezien ik in een gehorig appartement woon.. voel ik me zwaar rot tegen over mijn buren..Maar vooal tegen over Hummer..Hij is zo in paniek zodra hij zijn bench in moet..Als ik het deurtje niet dicht doe dan wandelt hij er gewoon uit.
Maar als ik het deurtje wel dicht doe..gaat hij piepen...en later schreeuwen (als ik niet reageer) en dit is eigenlijk de hele dag....Wie heeft hier een idee voor mij? hoe ik dit het beste kan aanpakken?
Ik ben wel iederen dag bij haar heb namelijk vrij...
Ik ga wel volgende week naar Puppy cursus.

Alvast bedankt! groetjes Suuzanne

honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah

honden foto van Amber & Lootah

Ik zou op de dag de bench open laten, maar hem bijvoorbeeld zijn eten in zijn bench geven, en allemaal lekkere/leuke dingetjes in de bench doen zodat het zo aantrekkelijk mogelijk word. Ook 's nachts met slapen gewoon in de bench doen met bijvoorbeeld een lekker kluifje of een kong gevuld met iets lekkers. En dan de bench naast je bed neerzetten. Als hij een beetje piept haar rustig geruststellen, even een aaitje door de trailies. Gaat dit goed dan steeds eens stukje verder opschuiven totdat de bench op de plek staat waar je hem uiteindelijk hebben wilt.

Zodra hij trouwens rustig eet in de bench of er even in ligt te kluiven kun je ook proberen het deurtje dicht te doen. Hoeft steeds maar hele korte periodes maar het doel is dat je die steeds verder uitbreid. En het ene hondje went er ook sneller aan als de andere. Maar heb geduld het komt wel goed :-D

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram.

honden foto van Mandy & Bram.

Hupsakee, lekker in de bench! Vinden wij mensen zieliger dan zij honden. Mijn hond is gék op zijn bench en ligt nergens liever! Zorg dat hij er positieve ervaringen mee krijgt. Lekker snoepje als hij er braaf in ligt. Kluifje mee, lekker kleedje erin..

Piepen dien je te negeren. Ik heb ook een pieperdje, die alleen maar harder begint te piepen als ik het negeer. Heel vervelend, maar hij moet het wel afleren. En je kunt dat alleen doen door het niet te belonen zijn piepgedrag. Dit doe je door te doen alsof je het niet hoort, en het volledig te negeren.

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Misschien dit stukje eens lezen wat in de encyclopedie staat..


http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_42-.php

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Hoi Ryanne,

Hoe lang moet je pup dan in de bench?

Groetjes van Esther

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Het is nog vroeg O-) en hoe lang moet je pup dan alleen zitten? Werken jullie full time?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik lees hier boven , een paar dagen vrij genomen, en ik heb een pup voor de tweede nacht.

een pup net bij zijn ouders weg, moet toch even een geborgen gevoel hebben, alles heeft tie achter moeten laten, en komt dan in een nieuw huisje, alleen zonder zusjes en broertjes, moeder.

wat ik hier boven lees, in de bench bij ons in de slaapkamer, gaat al heel goed. op de dag als je weg moet, kan je hem daar ook brengen, en inderdaad wat ik lees, geef een kong met wat erin, is veilig, natuurlijk niet de allegrootste. muziekje erbij, en je kan hem EVEN alleen laten, geen uren, want het is nog een pup.

en suzanne, je hebt de pup ook nog maar net, ja hij zoekt je op. logisch ook verlaten van alles, nu is het aan jou om deze pup een geborgen gevoel te geven, begin met kleine poosjes alleen te laten, ga de kamer uit, en kom terug, negeer je pup, doe alsof je niet weg geweest bent, de pup moet dat als normaal ervaren, ga desnoods de kamer uit en ga achter de deur staan, even maar, en weer terug.

dat moet je langzaam opvoeren, niet gelijk een uur, nee minuutjes, het wordt lente, je gaat een mooie tijd tegemoet, steeds even lekker naar buiten, en als die moe wordt laten slapen, alleen, je houd hem wel in de gaten, is tie uitgeslapen, prijs je hem, en ga je weer wat leuks met je pup doen, zo voer je alles een beetje op. met geduld.

jessica (Gast)

Ik zit nu in het tweede nachtje met mijn jack russel pup, ik vond het gisteren supergoed gaan, maar ik vraag me nu af hoe lang het duurt voordat er buren voor de deur staan...ze ligt nu 10 minuutjes in haar bench, deurtje open, dus ze kan vrij rondlopen en ze gilt de hele buurt bij elkaar...zou het helpen een lichtje aan te doen voor haar...

honden page profiel KarienKarien

honden foto van Karien

Ik heb in het begin zelfs de televisie aan gehad voor ´m. Terwijl ik er zelf nog bij op de bank lag te slapen. Toen ik na een paar nachten probeerde om boven in mn eigen bedje te gaan liggen (vond mn vriend ook wel zo gezellig O-) ), was het een grote jankpartij, dus ikke maar weer terug op de bank. (verder geen aandacht aan hondje gegeven)

Gek dat je vergeet hoe intensief dat was. Daar hebben jullie nu natuurlijk niks aan, maar als hart onder de riem: het lijkt nu redelijk uitzichtloos, maar met veel geduld (idd, het is nog maar zo'n ukkie en ook bench en alleen zijn moeten ze leren, dat gaat (meestal) niet vanzelf) leren ze het uiteindelijk allemaal wel. En dan kun je je niet meer voorstellen dat het ooit anders was.

Sterkte!

honden page profiel JessicaJessica

honden foto van Jessica

We zijn nu een half uurtje verder en volgens mij is ze nu stil... Radio en licht voor haar aangedaan en het etensbakje met water in de bench gezet..de bench staat in de garage, heb een warme kruik bij haar en een handdoek over de bench... Nu hopen dat ze niet begint als mijn vriend zo van zn werk komt... Ben door dat gepiep bijna in staat om het hummeltje in bed te nemen, dan slaapt ze tenmiste :-) nee ik weet het... Geen goed plan als ze het moet leren om alleen te zijn... Ik hoor haar niet meer, ik ga slapen.. Welterusten allen..

honden page profiel newfynewfy

honden foto van newfy

:-) Dat betert allemaal wel. Saks jankte ook veel in het begin, maar nu hoor ik hem van heel de nacht niet meer. Vorige week blafte hij rond 2 uur 's nachts en rond 7 uur 's morgens nog eens om te plassen. Sinds gisteren enkel nog om 7.30 uur.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat nu????de pup jankt alles bij elkaar" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Heerlijk zo'n pupleven
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^