Zieke hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Liesbeth Liesbeth

Hoi allen, wij hebben een hele lieve actieve American Bully XXL nu bijna 4 jaar oud. Normaal de liefste en zeer actieve schat. Nu is er sinds vanmorgen een probleem. Ze is niet zo actief en zakt af en toe een beetje door haar achterpoten. We hebben uiteraard contact gehad met de nood dierenarts en zij vertelde ons dat we het even aan moeten kijken. Ik heb niet de beste ervaringen met de dierenarts, de laatste 2x dat ik er kwam moest ik mijn liefse laten inslapen. Ik weet even niet meer wat ik moet doen!! Iemand hier ervaring mee of tips?? Alle hulp is welkom. Ik zit behoorlijk in de stress en wil mijn kinderen niet onnodig ongerust maken.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Gewoon morgen naar de dierenarts als je het niet vertrouwt.

honden page profiel Liesbeth Liesbeth

Ik vind het zo moeilijk, ze reageerd nog wel, maar kan niet meer meer rennen met de kinderen buiten en lijkt niet goed op haar achterpoten te staan. Ik wil voor mijn kinderen niet paniekerig overkomen, dat geeft hen misschien onnodige stress. Ik heb hier verder geen ervaring mee.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Als je 't nu echt niet vertrouwd kan je natuurlijk ook een andere dienstdoende dierenarts bellen uit een andere gemeente of misschien wel uit je eigen gemeente.

Misschien kan je daar terecht.

 

Je hoeft niet paniekerig over te komen op je kinderen. Gewoon je rust bewaren. Vaan paniek wordt er niemand beter en veroorzaak je alleen maar onnodige onrust.

 

Kan je vanavond bij een dierenarts terecht, dan ga je daar gewoon naar toe zonder paniek.

honden page profiel Liesbeth Liesbeth

Dank je wel voor je steun. Daar ben ik heel blij mee. Ik heb contact opgenomen met de dierenarts en zij gaf aan dat we het even moesten aankijken. Mocht er geen verbetering optreedt, ga ik er langs. Paniek is idd voor niemand goed! 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Dank je wel voor je steun. Daar ben ik heel blij mee. Ik heb contact opgenomen met de dierenarts en zij gaf aan dat we het even moesten aankijken. Mocht er geen verbetering optreedt, ga ik er langs. Paniek is idd voor niemand goed!  "

Je schrijft in je eerste post dat je niet de beste ervaringen met die dierenarts had.

Bel dan gewoon ook een andere dienstdoende dierenarts om de mening van die persoon te horen.

 

Je bent niet verplicht om bij die eerste dienstdoende dierenarts  aan te gaan. Het staat je altijd vrij om ook een andere dienstdoende dierenarts te bellen.

honden page profiel Dobber †Dobber †

honden foto van Dobber †

Ik zou gewoon naar de dierenarts gaan. Zo iemand kan niet vanaf de telefoon zien hoe het zit en als je er stress van hebt, kan het jezelf geruststellen om heen te gaan. De symptomen die je beschrijft zou ik ook graag ter plaatse door een dierenarts laten beoordelen. Je kunt eventueel een andere dierenarts bezoeken, iemand waar je geen ervaring mee hebt?

honden page profiel Ineke2Ineke2

honden foto van Ineke2

Kan je vandaag terecht bij de dierenarts?

Je zegt , de laatste 2x heb je je hond in slapen slapen, heel verdrietig, maar is dat zo kort op elkaar geweest? Of heb je verder geen dierenarts nodig gehad?

 

Ik hoop dat er snel een oplossing komt en dat je weet wat je hond mankeert. 

Volgende forumvraag: Teckel met bloederige stoelgang
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^