Kauwbot?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel L L

honden foto van L

" De zalmhuid is wel groter dan die ik had, maar de konijnen oren zijn hetzelfde, die zijn hier echt in no time op, kan ik geen kauw materiaal noemen. 
 
En dan heb ik 2 middelmaat honden, van rond de 20 kilo. 
 
Het enigste wat hier langer dan 30 minuten meegaat zijn kophuid platen.  "

Ahhh okehp-thumbsup

honden page profiel L L

honden foto van L

Hé Katrien, heb jij ook nog wat aan dit topic gehad?hp-angel

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Zoveel op de markt. Blijft weg van Dinobotten als je een mega kauwer hebt. Bedoeling daarvan is dat er aan knagen maar niet als je een soort cirkelzaag hebt die binnen een mum van tijd ook dat hele bot wegheeft gekauwd. Mergpijp is al menig hond in vast geraakt met snuit en de commerciële huid botjes, die worden gemaakt middels leerlooien procces en die zonder chemie van farmfood? Zijn echt smakeloos, vinden  ze geen reet aan.

 

Yakstaaf laten ze ook liggen maar is een truukje voor en hp-thumbsup knaagwerk. Slaat de staaf ff op een hard oppervlak zodat ie door het midden breekt, dan 10m in gekookt water en dan de magnetron in voor 5 a 6 minuten, af laten koelen en heb je een soortvan kaaspop.

 

Deze zijn mijn go to, natuurlijke stinkers in hard en zachte vorm. https://www.witjesverzendhuis.com/honden/hondensnacks  https://www.gunshies.nl/ 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^