Teleurgesteld

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel talithatalitha

honden foto van talitha

Ik heb m’n whatsapp berichten is gefilterd op alvleesklier ontsteking en ik had er toen geen verstand van maar blijkt dat ik vorig jaar al te horen heb gekregen dat Rambo z’n alvleesklier niet goed werkt maar omdat er toen verder niks verhoogd was hebben ze niet ingegrepen… ben booos, teleurgesteld ook in mezelf… ipv dat ze ons toen iets mee hadden gegeven om hem te helpen! Ik heb nu al zn gegevens zelf opgevraagd en spit ze zelf wel eens door.. is dit kortzichtig heid van mij of had de dierenarts wat moeten doen? Ze gooide het op een vorm van IBD, verder was mn hond echt gezond, moest het probleem maar bij mezelf gaan zoeken want ik maakte m’n hond ziek! Heb 4 jaar lang aan de bel getrokken mn hond is niet gezond! Help me aub niks, kreeg 0 op mn bord! Hij leefde in een glazenhuisje alles was goed beestje was gezond, gezonder kregen ze hem niet… zo vreselijk verdrietig :(

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Neem een andere dierenarts dan….je maakt nu alweer een topic aan, denk niet dat dat zal helpen, andere dierenarts eens gaan voor een second opinion.

honden page profiel talithatalitha

honden foto van talitha

" Neem een andere dierenarts dan….je maakt nu alweer een topic aan, denk niet dat dat zal helpen, andere dierenarts eens gaan voor een second opinion. "

Ben ik nu ook en die hebben gelijk ingegrepen.. maar dan denk ik wachten ze echt tot het klapt? Hadden ze me niet eerder kunnen helpen..

 

kan ik de toppics ook verwijderen? Want dat begrijp ik niet zo goed hoe dat moet dan haal ik hem weer weg.. :)

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Bespreek het met de arts. Nu ben je boos op basis van oude whatsapp berichten, die misschien niet helemaal de lading dekken van toenmalige inzichten en eventuele behandelingen. Achteraf kunnen situaties heel anders lijken.

Dus als je nu met vragen zit, neem dan contact op met de DA en dan kan die wat klaarheid brengen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ben ik nu ook en die hebben gelijk ingegrepen.. maar dan denk ik wachten ze echt tot het klapt? Hadden ze me niet eerder kunnen helpen..
 
kan ik de toppics ook verwijderen? Want dat begrijp ik niet zo goed hoe dat moet dan haal ik hem weer weg.. :-) "

Je bent nu bij een andere arts, mooi zo….en laat dan die watsapjes van vroeger achter je……. Nee zelf kan je de topics niet verwijderen….

honden page profiel Ineke2Ineke2

honden foto van Ineke2

Tja dit opnemen met de dierenarts, of als dat niet kan, naar een internist gaan, of als dit niet kan, niet meer in het verleden blijven hangen, want dat verander je toch niet meer. Misschien had je toen inderdaad meteen aan de bel kunnen of moeten trekken, maar dat is achteraf praten, niet gebeurd dus niets meer aan te doen.

 

Misschien kan je het bij een topic houden, scheelt je ook heel veel hetzelfde te moeten typen,

honden page profiel BlondieBlondie

Je hebt mij pb gestuurd maar daar ga ik niet op reageren omdat ik geen da ben, je kunt beter nu echt even ingestelde weg inslaan, houdt je even aan het voorgestelde behandelplan, bespreek eventuele twijfel over enzymen en stop met tussendoortjes geven, houd het gewoon even bij afgepaste maaltijden per dag, liefst 3x.

honden page profiel Dobber †Dobber †

honden foto van Dobber †

" Je hebt mij pb gestuurd maar daar ga ik niet op reageren omdat ik geen da ben, je kunt beter nu echt even ingestelde weg inslaan, houdt je even aan het voorgestelde behandelplan, bespreek eventuele twijfel over enzymen en stop met tussendoortjes geven, houd het gewoon even bij afgepaste maaltijden per dag, liefst 3x. "

Juist niet 3x, want dan moet de pancreas elke keer werken. Beter 1 x per dag de hele maaltijd voor een zo laag mogelijke belasting, is mij indertijd aangeraden door de voedingsdeskundige. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dat is heel verschillend, er wordt geadviseerd drie x per dag voeren….kleine maaltijden zijn beter dan een grote.  .kijk wat jouw voedingsdeskundige je adviseerd, Thalitha.

honden page profiel Ineke2Ineke2

honden foto van Ineke2

" Juist niet 3x, want dan moet de pancreas elke keer werken. Beter 1 x per dag de hele maaltijd voor een zo laag mogelijke belasting, is mij indertijd aangeraden door de voedingsdeskundige.  "

Lol. Ik ga af op de internist en die zei liever 5 x dan 3 x en kleine porties. Grote portie is te grote belasting.  Misschien ligt dat ook aan welk problerm er precies is. Bij epi worden enzymen gegeven en mag niets meer gegeven worden zonder enzymen, weet ik nog van een vorige hond. En ja dan is 5 x eten lastiger. .

Ik merk  nu ook, langere tijd niet gegeten is misselijk en eten weigeren. 

Ik geloof dan toch iever de internist dan een voedingsdedkundige. 

honden page profiel Jolanda Jolanda

honden foto van Jolanda

Ik haak even in, hoewel ik ook denk dat het te specialistisch is voor een forum. Maar wel ook precies waar ik tegen aanloop met voedingsdeskundige vs dierenarts. Dierenarts: kleine porties meerdere keren per dag vs voedingsdeskundige: het liefst 1 of 2x per dag en verder niks om het lijf rust te gunnen en herstellen tussendoor. 

honden page profiel Fine Fine

honden page profiel Ineke2Ineke2

honden foto van Ineke2

Ik denk dat een dierenarts dan toch meer weet van anatomie,  fysiologie en pathologie dan een voedingsdeskundige?

honden page profiel Ineke2Ineke2

honden foto van Ineke2

Raar, account verwijderd en dat na zoveel vragen en antwoorden.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Raar, account verwijderd en dat na zoveel vragen en antwoorden. "

Hoezo is dat raar? Je weet de reden toch niet?

honden page profiel Ineke2Ineke2

honden foto van Ineke2

" Hoezo is dat raar? Je weet de reden toch niet? "

Heb je gelijk in. Maar ik had dit niet verwacht. Iedereen mag gaan natuurlijk. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Aaah jammer dat ze der account verwijderd heeft. Buurman heeft een 16 jarige kat geadopteerd die al jaren kanker scheen te hebben. Hij heeft een kleine overkomst gesteld met de voormalig eigenaar vanwege de smalle beurs. Blijkt bij de biopt afname een cyste met "vingers"(zoals ze dat in de volksmond noemen) te zijn. Tuurlijk is het te ver om door deze DA te laten doen, zit tegen vitale organen aan.

 

Doorverwezen naar een specialist maar dat kan heel duur uitvallen + dat de kat 16 is. Al met al is het helemaal niet gek om soms een andere DA op te zoeken en onderzoek laten uitvoeren dat naar het lab optijd verzonden wordt.

 

We weten allemaal dat het reteduur is, vooral zonder verzekering maar ook die betaald niet altijd. Soms moet je gewoon een spaarpotje hebben voor je dieren.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^