Akita x Rottweiler

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LindaLinda

Hi iedereen!

 

Op het forum staat een post over de rottweiler x akita kruisingen van een "leuke" vrouw uit Tilburg. Deze post is inmiddels van 2014.

Ik zou het leuk vinden om in contact te komen met mensen die ook een hond daarvandaan hebben. 

 

Mijn dame is inmiddels al 11 jaar. (22 april 2013)

Dit is Izzy:

563737.jpg563736.jpg

honden page profiel hillyhilly

honden foto van hilly

Hi Linda,

 

Wat een knapperd, en een mooie leeftijd! Wie is de vader? Ik heb een akita x rottweiler bernersenner kruising bij haar vandaan. Ze wordt 13 juni, 10 jaar. 

honden page profiel LindaLinda

" Hi Linda,
 
Wat een knapperd, en een mooie leeftijd! Wie is de vader? Ik heb een akita x rottweiler bernersenner kruising bij haar vandaan. Ze wordt 13 juni, 10 jaar.  "

Dankje! Ze is echt een schat, gelukkig alle gezondheidsproblemen goed doorgekomen maar het is niet makkelijk geweest. Ze begint nu echt wel tekenen van ouderdom te vertonen! Oude dame. Ik heb geen idee van de namen maar ik heb wel foto's van ze in haar paspoort: Pappa was de akita en mamma de rottweiler. 

563857.jpg

Dat is een bijzondere kruising! Ik zag de foto's op je profiel, wat een prachtige dame ook! Heb jij veel gezondheidsproblemen met haar gehad?

honden page profiel hillyhilly

honden foto van hilly

" Dankje! Ze is echt een schat, gelukkig alle gezondheidsproblemen goed doorgekomen maar het is niet makkelijk geweest. Ze begint nu echt wel tekenen van ouderdom te vertonen! Oude dame. Ik heb geen idee van de namen maar ik heb wel foto's van ze in haar paspoort: Pappa was de akita en mamma de rottweiler. 

Dat is een bijzondere kruising! Ik zag de foto's op je profiel, wat een prachtige dame ook! Heb jij veel gezondheidsproblemen met haar gehad? "

Ze heeft beide kniebanden gescheurd gehad. Maar gelukkig geen HD en ed. Ik geloof dat wij op dat vlak geluk hebben gehad. Ze begint nu wel wat stram te worden in haar lopen maar dat is niet gek natuurlijk. Welke problemen heeft izzy gehad? Volgens mij delen ze wel dezelfde vader, ik kijk morgen even naar de foto in haar paspoort :) 

Volgende forumvraag: Pomeriaan hijgt veel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^