Hond -combinatie werk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel mattimatti

Ik kan best tegen kritische antwoorden. Maar het wordt een beetje vervelend als je denkt dat ik geen hersens in men kop heb.

honden page profiel Jamie, Nia&FfionJamie, Nia&Ffion

" Ik kan best tegen kritische antwoorden. Maar het wordt een beetje vervelend als je denkt dat ik geen hersens in men kop heb. "

 Wat jammer dat je zo reageert? Op een forum moet je een beetje kunnen filteren qua reacties en volgens mij zijn er ook veel reacties gegeven die wel leuk zijn / waar je wat aan hebt?

honden page profiel mattimatti

snap ik. Mijn excuses.

honden page profiel Jamie, Nia&FfionJamie, Nia&Ffion

" snap ik. Mijn excuses. "

 Geen probleem hoor, mij heb je er niet mee haha. Ik zou het gewoon jammer vinden als je daardoor misschien niet terug komt op HP, en ik heb altijd erg veel gehad aan dit forum :) 

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Ik ben niet heel bekend met de vizsla, maar wanneer ik ze tegenkom vind ik ze meestal wat zenuwachtig/druk overkomen. Geen idee of dit beeld ook kloppend is?
 
Windhonden heb ik wat meer ervaring mee en deze zijn vaak heel rustig binnen maar zeker actief genoeg om van alles mee te ondernemen. Misschien dat je vanuit dat oogpunt de whippet of bijvoorbeeld de silken windsprite zou kunnen overwegen?
  
  "

 Ja, ik vind de vizsla's die ik tegen kom ook verschrikkelijk drukke, nerveuze honden.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hezehof
^