Samojeed

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Agneesens SylvieAgneesens Sylvie

Hallo iedereen,

Wij hebben na lang overleg en veel onderzoek beslist opnieuw een puppy in huis te nemen.

We hebben beslist een Samojeed puppy te nemen.

Nu via deze weg....iemand die zelf met zijn Samojeed kweekt, iemand die je kent, buren, familie....alle info is welkom!!

Wel een puppy die is opgegroeid in huiselijke kring, geen kennel hond.

We willen de ouders zien van onze puppy, om zo al een richtlijn te hebben hoe hij/zij er zal uitzien en hoe haar karakterlijn is opgebouwd!

 

Bedankt voor de hulp :) :) 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Informeer je naar verantwoorde fokkers via de rasvereniging, en dan kan je hen een bezoekje brengen en al je vragen stellen :

http://www.samojedenclub.nl/index.php

http://www.samojeden.be/index.php/en/

 

honden page profiel Jackie en Kiba:)Jackie en Kiba:) 3 doggies

honden foto van Jackie en Kiba:)

Er zitten niet heel veel fokkers in NL en daarom heel belangrijk dat je pup niet bij een broodf0kker weghaalt. Kijk eens op de Facebookpagina Samojeed Groep. Kun je veel info krijgen en zitten ook meerdere fokkers. Zitten niet heel veel leden, omdat er ook niet veel met dit ras zijn, waardoor je ook betere antwoorden krijgt:)

 

Ik weet dat er sowieso 1 officiële fokker op Terschelling zit met de werklijn. In provincie Groningen zit er sowieso 1 met de showlijn. Handig om te bedenken wat je wilt:). Zullen ongetwijfeld meer zijn, maar deze weet ik. Ik ken zelf een man in de buurt met een Sam met stamboom en kennis van mij heeft er 2, maar dat zijn geredde Sams zonder stamboom. 

 

Hierbij de link naar de Facebookpagina https://www.facebook.com/groups/1775900332695420/ oh en de links van Alaska's Finest zijn een goede tip. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wie zijn wij? Wij zijn Cees en Nienke Meijvogel (-Blom). We wonen met onze roedel op het prachtige waddeneiland Terschelling. Sinds 1989 hebben we Samojeden. .      Nienke is hier op hp, heel lang lid geweest en heeft bewezen een verantwoorde fokster te zijn, neem contakt met haar op.               Contact Schylger Samoyeds Cees en Nienke Meijvogel Burg. van Heusdenweg 27A 8881 ED Terschelling-West E-mail: [email protected] Of volg ons op facebook: www.facebook.com/nienke.meijvogelblom

honden page profiel Agneesens SylvieAgneesens Sylvie

Mega leuk om alle lieve reacties te lezen! En de feedback naar de fokkers! Wij zijn wel woonachtig te België, dus eigenlijk ook op zoek naar een pup uit België.

had gisteren reeds geïnformeerd naar een fokker in NL en die vertelde me de wetgeving rond het rabies, waardoor de pups eigenlijk nog 7 weken extra bij de fokker moeten blijven....

we kijken uit en hebben reeds een 2 tal positieve reacties ontvangen Belgische fokkers.

Had feedback gevraagd betreffende de wachtlijsten en de werkwijze, daar dit voor ons allemaal nieuw is!

 

bedankt lieve honden-vrienden 

Volgende forumvraag: Zoektocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^