Plaqueoff.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Marga en de honden Balou R.I.P., Lotus en kat Nemo.

"  Paddy laat poetsen ook met geen mogelijkheid toe. Ik heb Dentisept van de da gekregen, maar of dat zinvol is weet ik niet. Hij vindt t niet fijn. "

Ik heb het even opgezocht, maar het schijnt de bek schoon van plaque te houden en tegen tandvlees ontstekingen te werken dus het verwijderd het niet.

honden foto van Marga en de honden Balou R.I.P., Lotus en kat Nemo.

"  Het is helemaal niet zo groot.....mijn wijsvinger is echt niet zo groot, of je er nu een gaasje omdoet of dit, veel verschil zit er niet in... "

Dus jij denkt dat het wel in een chihuahua bekje gaat passen? Hij lijkt mij wel geschikter dan een tandenborstel.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

ProDen PlaqueOff 40 gr. is verpakt in een leuk ienemienie doosje met een super schattig doseerlepeltje en kost bij Zooplus € 11,99. Ingrediënt(en) 100% Algae Flour (Ascophyllum Nodosum).

http://www.zooplus.nl/shop/honden/verzorging_tondeuses/gebitsverzorging/klassieke_gebitsverzorging/206460?utm_campaign=200288&utm_medium=google&utm_source=shopping&product_id=206460.0&gclid=EAIaIQobChMImpL7qf3R1wIVhbDtCh3H6gciEAQYBCABEgIFd_D_BwE

 

Laat nu een verpakking van 100% Ascophyllum Nodosum 400 gram onder de productnaam Grau Seealgenmehl bij dezelfde Zooplus € 6,79 kosten!

http://www.zooplus.nl/shop/honden/voersupplement/huid_haar/hokamix/140067

 

Ik geef Casper een 1/2 theelepeltje per dag. Of het tegen tandplaque werkt, geen idee; maar het is o.a. ook goed voor de vacht en spijsvertering. Ik poets Caspers gebit met honden/kattentandpasta met een kindertandenborstel, een vingertandenborstel en/of een gaasje. De tandenborstel van bijv. Beaphar vind ik niet goed en prettig werken. Kleine honden hebben eerder een slecht gebit dan grote honden. Zo af en toe probeer ik met een tandschraper aanslag op het gebit te verwijderen. Casper laat dat niet makkelijk toe.

 

Ik heb ook de Tropiclean Clean Teeth Gel geprobeerd; geen beter resultaat dan met de gewone hondentandpasta; bijv. van Beaphar.

 

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Ik heb het Vigo zo aangeleerd toen hij 8 was,hij wilde ook niet.

Ik heb een lekker tube tandpasta gekocht.

De eerste dag deed ik wat op een borstel en ik deed zijn lip naar boven en smeerde het vlug op zijn hoektand en hij kreeg een likje tandapsta achteraf.

Om de 2 dagen iedere keer wat langer na een maand(zo lang heeft het geduurd)kon ik poetsen en ik moet het ook heel vlug doen.

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker

honden foto van Marlies met Frøya

Ja, dat lijkt me idd hetzelfde: 'PlaqueOff® is een volledig natuurlijk product dat geschikt is voor honden en katten, maar bijvoorbeeld ook fretten. Het bevat een speciaal soort alg (Ascophyllum nodosum) dat goede effecten heeft op het gebit en de bek.'

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Ja, dat lijkt me idd hetzelfde: 'PlaqueOff® is een volledig natuurlijk product dat geschikt is voor honden en katten, maar bijvoorbeeld ook fretten. Het bevat een speciaal soort alg (Ascophyllum nodosum) dat goede effecten heeft op het gebit en de bek.' "

 Mooi! Das iets betaalbaarder.

honden foto van Maaike en Joep, Lizzy, Bam en Harry

Gaan ze daar ook mindr van uit de bek ruiken? Afhankelijk van wat ze gegeten hebben is dat soms niet te harden. 

 

Joep had met 1 jaar ook al tandsteen, dat vond de dierenarts wel erg vroeg. Hier hebben andere brokken met minder vulmiddel en deels overgaan op natte voeding erg veel geholpen. Tandenpoetsen is ook geen optie, dat laat hij niet toe.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Gaan ze daar ook mindr van uit de bek ruiken? Afhankelijk van wat ze gegeten hebben is dat soms niet te harden. 
 
Joep had met 1 jaar ook al tandsteen, dat vond de dierenarts wel erg vroeg. Hier hebben andere brokken met minder vulmiddel en deels overgaan op natte voeding erg veel geholpen. Tandenpoetsen is ook geen optie, dat laat hij niet toe. "

 Ik gebruik t nu 2 weken. Ik vind wel dat Paddy minder ruikt en ik zie minder aanslag. Maar je moet t minimaal 6 weken gebruiken.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Wat je ook nog kan doen is een hele kleine maat tandenborstel kopen "

 



Of alleen zo'n opzet stukje voor een elektrische. Pen of potlood erin aan de andere kant steken of zo en dan heb je een klein borsteltje.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Regenjas, zin of onzin?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^