Tanden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ToonToon

Wie heeft er ervaring met Tropiclean Fresh Breath

 

honden foto van Ingrid De Meulemeester

Ik gebruik dit voor mijn honden, maar het voorkomt geen tandsteen en maakt de tanden ook niet proper.

Het geeft een aangename muntgeur.

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Tropiclean heb ik altijd in huis. Ik ben bij dit middel uitgekomen, omdat ik de tanden van Romeo bij wil houden, maar een middel zocht waar geen Xylitol of Fluor inzit. Voor 2 ontstekingen achter in zijn mond heb ik Dentisept gebruikt en daarvan zijn beide ontstekingen aan het tandvlees weggegaan. Ik onderhoud zijn tanden met Dental Wipes (doekjes) van Showtech voor de tandplak en haal eventueel de tandsteen weg met een tandenschraper (Alsa Nature), mocht dat nodig zijn. Zie ik wat tandplak gebruik ik de doekjes samen met de Tropiclean. De eerste keer heb ik Tropiclean 3 weken, op advies, op de tanden gesmeerd en dat werkte prima.

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Het doet helemaal niks,alleen een tandenborstel en honden tandpasta helpt.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Hier ook Tropiclean Fresh Breath Gel geprobeerd zonder beter resultaat. Gewone hondentandpasta bijv. van Beaphar met een kindertandenborstel vind ik beter werken. De tandenborstel van Beaphar vind ik niet goed.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Bij Romeo werkt het. Tropiclean is voor de tandplak, tandsteen wordt met een tandenschraper weggehaald.Tandplak wordt tandsteen en dat krijg je alleen met een schraper weg. Of onder narcose bij de dierenarts. De eerste keer dat ik Tropiclean gebruikte, heb ik het 3 weken lang,dagelijks, op de tanden gesmeerd. Daarna nog 1 week extra voor de hardnekkige plekken.

 

honden page profiel ToonToon

Ik gebruik Tropiclean voor Moos nu op dit moment al 18 dagen en ik zie nu al een verbetering en over twee weken kan ik dus pas zeggen of het heeft geholpen bij mijn hondje.

honden page profiel IsalindeIsalinde

honden foto van Isalinde

" Tropiclean heb ik altijd in huis. Ik ben bij dit middel uitgekomen, omdat ik de tanden van Romeo bij wil houden, maar een middel zocht waar geen Xylitol of Fluor inzit. Voor 2 ontstekingen achter in zijn mond heb ik Dentisept gebruikt en daarvan zijn beide ontstekingen aan het tandvlees weggegaan. Ik onderhoud zijn tanden met Dental Wipes (doekjes) van Showtech voor de tandplak en haal eventueel de tandsteen weg met een tandenschraper (Alsa Nature), mocht dat nodig zijn. Zie ik wat tandplak gebruik ik de doekjes samen met de Tropiclean. De eerste keer heb ik Tropiclean 3 weken, op advies, op de tanden gesmeerd en dat werkte prima.
  "

 Waar koop je die doekjes? (Google heeft websites met hoge verzendkosten.. Als er geen andere optie is, dan zal ik daar toch naar kijken) 

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik heb ze via internet bij DoggyDing besteld, Isalinde.

honden page profiel IsalindeIsalinde

honden foto van Isalinde

" Ik heb ze via internet bij DoggyDing besteld, Isalinde. "

 Bedankt :) 

Volgende forumvraag: Hondenmand om in te kruipen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^