Toller Retriever

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MargotMargot

Hallo! Mijn Cavalier King Charles Layla is helaas overleden in mei. Ik ben nu op zoek naar een nieuwe hond omdat het gemis te groot is. Mijn vriend en ik dachten eraan om een Toller retriever aan te schaffen. Iemand die ervaring heeft met dit ras? 

honden page profiel --

honden foto van -

Ga eens kijken bij de Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland (NSDTRCN) -mond vol haha-, daar ga je meer vinden dan op "toller retriever". Het zijn ech actieve hondjes die voor veel in zijn, maar dat ook wel echt nodig hebben. 

honden page profiel MargotMargot

Ja ik heb die site al bekeken maar ik had graag wat persoonlijke ervaringen gekregen van mensen die een Toller hebben. :) toch bedankt!

honden page profiel --

honden foto van -

" Ja ik heb die site al bekeken maar ik had graag wat persoonlijke ervaringen gekregen van mensen die een Toller hebben. :-) toch bedankt! "

Ah sorry! Soms komen hier mensen op de site die vergeten dat er een rasvereniging is, vandaar  Dan kan ik je niet helpen, ik heb zelf Goldens

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti

honden foto van  Dutch Auti

Er zitten een aantal mensen hier met een Toller maar weet niet zeker of ze momenteel actief zijn.

Volgende forumvraag: Tweede hond (puppy) erbij. Tips?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^