Jack krijgt vlees !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel fabiennefabienne

honden foto van fabienne

bij de fokker kregen ze eerst vlees maar de laatste weken werden ze daar op brokken gezet omdat dat blijkbaar voor de meeste pupkopers nog steeds het handigst lijkt ?

In ieder geval ; wij vonden dat Jack een beetje teveel en te dunne boodschapjes achterliet  en hebben hem dus na enkele dagen meteen over gezet op kvv. Voorlopig krijgt hij Naturis en Arctic Wolf..... binnen een paar weken als ik terug ah werk ga breng ik ook Carnibest voor hem mee !

Hij doet het er voortreffelijk op ! diarree was met een dagen over, vééééél minder ontlasting en hij kan er maar niet genoeg van krijgen

we waren al langer van plan om bij een nieuwe pup zelf eens te gaan kijken hoe vers voeren beviel maar zijn nu helemaal overtuigd !

 

 

 

 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Wat fijn!! Super dat Jack zo goed reageert op vers voer 

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Toppie

honden page profiel Ilona & IzaIlona & Iza 3 doggies

honden foto van Ilona & Iza

Wat zal dat een opluchting zijn super ;-)

honden page profiel  Sophietje  **** rip Taat***** Sophietje **** rip Taat***** 3 doggies

honden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****

Sophie had ook dunne ontlasting van brokken. eerlijk gezegd heb ik al mijn honden op brokken gehad. Ik geef Sophie niet helemaal vers maar wel een klein beetje de goede richting op ik geef haar Renske en daar doet zij het erg goed op.

 

WAt fijn dat jack het hier goed op doet op vers

honden page profiel fabiennefabienne

honden foto van fabienne

" Sophie had ook dunne ontlasting van brokken. eerlijk gezegd heb ik al mijn honden op brokken gehad. Ik geef Sophie niet helemaal vers maar wel een klein beetje de goede richting op ik geef haar Renske en daar doet zij het erg goed op.
 
WAt fijn dat jack het hier goed op doet op vers "

 ja Joke, hij doet het er super op ! we waren al langer met het idee ah spelen om bij een volgende hond eens vers te proberen en omdat Jack's ontlasting toch wat "plattekes" was en hij wel heel veel hoopjes achterliet die eerste dagen hebben we meteen de knoop door gehakt.

Hij vindt het heerlijk , heeft nu heel stevige worstjes als ontlasting en ook de hoeveelheid is fel verminderd !

Ook al hebben wij ook altijd onze andere honden op brok gehad (ooit wel eens een tijdje DUCK gegeven, maar dat was het wel....) we dachten er al een tijdje over na om over te schakelen naar kvv ooit....en we zijn blij de stap gezet te hebben !

Fijn dat Sofietje het ook zo goed doet op vers !

Volgende forumvraag: Overstappen naar kvv.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^