Teckelpup kopen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Edwin (Gast)

Beste HP, Mijn vriendin en ik zijn al een lange tijd op zoek naar een leuke teckelpup. Tijdens onze zoektocht hebben wij te maken gehad met broodfokkers, fokkers met slechte recensies (wat even googelen wel niet op kan leveren..), honden die binnen een dag al verkocht zijn en mensen waarbij de honden niet in de huiskamer opgroeien zoals beloofd, maar in kennels. Ook fokkers waarbij er geen foto's zijn van de vader en moeder. Wij krijgen zowat bij alle advertenties e.d. wantrouwen. Wat zijn nou goede adressen?   Wij hebben veel mensen gemaild die ook aangesloten zijn bij de teckelclub en waar positieve recensies over zijn. Toch lijken wij niet te slagen in onze zoektocht naar een, het liefst getijgerde, teckelpup. Hebben jullie nog tips?    Groetjes, Edwin

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

Wat leuk!

 

Je kan het beste gaan kijken bij een fokker die aangesloten is bij en rasvereniging, maar dat is wel vrij prijzig. Ik weet niet hoeveel je er voor over hebt maar de prijzen beginnen vaak rondt de 800 euro..

 

Mocht je via marktplaats kijken let dan op dat een account niet met meerdere rassen fokt! (broodf*kker alert) Ook zal iemand die echt geeft om zij pups jullie veel informatie geven, maar ook vragen stellen. Let op de spelling en zinsopbouw die gebruikt wordt (veel fokkers uit het buitenland met google translate.... niet op reageren! )

 

Je kan ook kijken of er niet-erkende fokkers zijn waar je goede recensies  over kan vinden. om te weten waar je NIET een pup moet kopen is een website (koophiernooiteenpuppy.com geloof ik)

 

Succes!

Volgende forumvraag: Witte herder stokhaar
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^