zindelijk, maar toch markeren in huis

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

" ..... zegt iemand, die er zelf mee geconfronteerd is geweest ....
Oef  "

 

?

honden page profiel Marion BrennekeMarion Brenneke

honden foto van Marion Brenneke

Als ik dat had gezegd had men mij verweten, dat ik vooroordelen heb bij de Chihuahua, niet toch 
Tenslotte werd in het begin al aangehaald, dat TS het ras er niet wilde bij vermelden wegens de vooroordelen. Ik had eerder al geopperd een kattenbak te zetten omdat ik dat al had gehoord van mensen die Chihuahua's hebben.
Die fokster die ik een aantal jaren geleden heb gekend woonde in haar eigen huis en die had een "plaskamer".....
Ik wil maar bedoelen, dat je het probleem inderdaad nog al eens hoort en als jij dat uit eigen ervaring beaamd, heeft dat een heel andere impact als of ik nu gewoon had gezegd: "oh, ik heb dat nog al gehoord"....

Hopelijk heb ik mij wat begrijpelijk kunnen uitdrukken 

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

" Als ik dat had gezegd had men mij verweten, dat ik vooroordelen heb bij de Chihuahua, niet toch Tenslotte werd in het begin al aangehaald, dat TS het ras er niet wilde bij vermelden wegens de vooroordelen. Ik had eerder al geopperd een kattenbak te zetten omdat ik dat al had gehoord van mensen die Chihuahua's hebben.Die fokster die ik een aantal jaren geleden heb gekend woonde in haar eigen huis en die had een "plaskamer".....Ik wil maar bedoelen, dat je het probleem inderdaad nog al eens hoort en als jij dat uit eigen ervaring beaamd, heeft dat een heel andere impact als of ik nu gewoon had gezegd: "oh, ik heb dat nog al gehoord"....Hopelijk heb ik mij wat begrijpelijk kunnen uitdrukken  "

 

Ah zo, ik begrijp je.

Ik dacht eerlijk gezegd ook altijd dat het aan de opvoeding lag, dat chihuahua's gewoon meestal niet als hond opgevoed worden en dan in huis gaan markeren. Tot Teun bij mij kwam wonen, nu weet ik wel beter.

Ik snap het idee van de kattenbak ook wel, vind dat zelf alleen echt niks. Maar mijn honden zijn nu gewoon zindelijk. Mocht dat niet het geval zijn, zou ik inderdaad ook over een kattenbak nadenken misschien. 

Je hebt ook van die plasbandjes, is ook nog een optie. 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^