Wormen?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Pucca (Gast)

Hoi!   Ik heb een vraagje omtrent mijn honden. Ik heb ze namelijk gisteren ontwormd met milbemax, deze heb ik van de dierenarts gekregen. En nu heb ik net ineens levende wormen gevonden in de ontlasting van een van mijn honden (een dag na het ontwormen dus). Ik vind dit erg vreemd en weet nu niet zo goed wat ik moet doen.. Even voor alle duidelijkheid; ik heb vóór het ontwormen geen wormen gezien. Het lijkt me nou niet bepaald gezond om ze nou weer te ontwormen, of zie ik dit verkeerd? Wie kan me helpen?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

belletje naar je dierenarts , vertellen dat je levende wormen hebt geconstateerd, en wanneer je de herhaling moet geven, meestal is dat over een dag of tien.

 

een belletje zou ik zeker nog vanavond even plegen.

honden page profiel kellykelly

honden foto van kelly

" belletje naar je dierenarts , vertellen dat je levende wormen hebt geconstateerd, en wanneer je de herhaling moet geven, meestal is dat over een dag of tien.

 

een belletje zou ik zeker nog vanavond even plegen. "

 



wij krijgen altijd een herhaling 2weken later. Ook als we geen wormen in de ontlasting zien.

Pucca (Gast)

Van de herhaling wist ik eigenlijk niet! 

 

Ik heb net van iemand te horen gekregen dat na een ontworming alle wormen er in een keer uit kunnen komen.. Ik probeer nu een dierenarts te bellen. 

honden page profiel kellykelly

honden foto van kelly

" Van de herhaling wist ik eigenlijk niet! 

 

Ik heb net van iemand te horen gekregen dat na een ontworming alle wormen er in een keer uit kunnen komen.. Ik probeer nu een dierenarts te bellen.  "

 



suc6

Pucca (Gast)

Ik hoefde me nog niet per se zorgen te maken volgens de dierenarts, aangezien ik dat tabletje had gegeven. En raadde inderdaad aan om over een maand nog een keer te ontwormen! Bedankt voor de hulp! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

mooi dat je even gebeld hebt, maar aangezien er levende wormen zijn uitgekomen, zou ik toch nog een keer de dierenarts bellen, meestal is het toch twee weken voor de herhaling, niet ongerust zijn, het tabletje doet zijn werk.

Volgende forumvraag: traanstrepen, het verschil
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^