wolfhybride

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

" juuuddd!!!!!  ik weet niet wat jullie allemaal veronderstellen maar die wolfhybride is op opgegroeid in huishoudelijke kring en de pups ook en nog iets te weinig ruimte... ik heb namelijk aan mijn huis 3 hectare grond dus ik denk wel dat dat niet klein is ik weet dat een wolf soms per dag 100 km aflegd!!!! "

 Dus omdat de wolf 100 km aflegt, wil jij een wolfhybride? ;)

Of omdat jij 3 hectare grond hebt? 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wolfhybride" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ..

honden foto van .

Uhm, wat

 

Wat probeer je nou eigenlijk te zeggen? Dus jij bent bereid je achtertuin om te bouwen in een soort wildlife reservaat? Het geheel te omheinen en je bent je er bewust van dat de kans aanwezig is dat niet al het fysieke contact tussen jou/jouw honden en dat dier mogelijk zal zijn zonder gevaren? Je begrijpt dat dit noch een wolf is, noch een hond en dat een botsende persoonlijkheid niet uit te sluiten is? Je snapt dat we nu niet meer spreken van een "huisdier" en dat, helemaal alleen in die achtertuin, het beest wellicht (nee, waarschijnlijk) ongelukkig zal zijn? Dat het geen dier is voor in de moderne maatschappij en dat een rondje door de stad niet zal gaan?

 

Ik durf niet te zeggen of het legaal is of niet (al hóóp ik van niet). Wel weet ik dat er in ieder geval twee fokkers zijn in Nederland, eentje in Zuid-Holland en ergens in het zuiden van het land. Ik snap even niet wat jij, TS, probeert te zeggen met "maar die wolfhybride is op opgegroeid in huishoudelijke kring en de pups ook en nog iets te weinig ruimte". Dat mensen ze hebben betekent niet gelijk dat goed of verantwoord is. Dat iets kan, houdt niet in dat het moet. Of dat we het überhaupt zouden moeten willen. Het voorbeeld is al eerder genoemd, wat dacht je van mensen die een leeuw of tijger in huis hebben/hadden. Het lijkt me iig duidelijk wat de overgrote meerderheid hiervan vindt en wel om logische redenen. Dit is bij een wolfhondhybride (mid- tot high content) niet anders.

 

Of dit topic er puur is om informatie te winnen of dat je overweegt er zelf een te kopen, is me niet duidelijk. Gezien de laatste reactie ga ik uit van het tweede, dus nogmaals: waarom zou je een hybride willen hebben? Waarom zijn gewone (wolf)honden niet genoeg? Laatst stelde je nog meermaals vragen over de mogelijke aanwezigheid van wolvenbloed in de husky. Die is er niet, en toen was het opeens 'bye bye interesse'. Ik krijg steeds meer het gevoel dat het om een statuskwestie gaat. En dát snap ik nou echt niet.

honden page profiel titococcatitococca

weet je wat voeg op fb stal melek toe en praat daar is mee.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" weet je wat voeg op fb stal melek toe en praat daar is mee. "

 Ken niet veel van wolf hydrides maar dat lijkt mij geen nauw verwante van een wolf hoor ( op haar omslag foto)

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

" weet je wat voeg op fb stal melek toe en praat daar is mee. "

 

Doe eens research naar die kennel. Dan wil je daar ABSOLUUT GEEN hond van.

honden page profiel ..

honden foto van .

Aha, ergens had ik wel een vermoeden dat het om deze fokker zou gaan. Ik weet niet hoeveel ik erover mag schrijven ivm laster, maar als je even googled kom je er al gauw achter dat deze mensen niet heel hoog aangeschreven staan wat dierenwelzijn betreft. Ten eerste in de paardenfok en -handel (tot zaken bij het gerecht aan toe). Aangaande hun honden: dat zijn allemaal husky-look-a-likes op 2 na. Het is echt schandalig, hun eerste was een husky uit onbekende herkomst ("zogenaamde halve wolf", naampje erachter voor de fun) en daarmee is vervolgens verder gefokt met gewone husky's. De honden die hieruit voortkwamen worden doodleuk hybrides genoemd. De enige echte hybrides die ze hebben zijn de Amerikaanse wolfhond en de husky kruising daarvan. Ook met hun husky-AWH kruisingen wordt onder de noemer AWH geadverteerd, ze hebben regelmatig pups op marktplaats staan en testen wat erfelijke afwijkingen betreft nergens op. Mijn advies: héél ver vandaan blijven!

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Ik zou de laatste 2 reacties van Chris en Co echt serieus nemen, als iemand er verstand van heeft dan is hij het

 

Edit, deel van reactie verwijderd, ik ga me er niet meer mee bemoeien

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

De enige hond op hun website is de AWH, de rest zijn duidelijk alles behalve wolven. 

Daarbij sluit is me nog steeds aan bij de rest. 

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Edit: Ook verwijderd ik ga er ook niet meer op in.

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker

honden foto van Witte Draak

'Wolfhybrides' staat op de site van die 'stal melek' kennel. Dikke onzin, het zijn allemaal huskies, en één husky-kruising waarbij de vader Sultan is. Deze Sultan lijkt op een Amerikaanse wolfhond, maar is géén high content. 

 

DIT zijn voorbeelden van high contents: 

 

bron

bron

 

Dát zijn high contents. En geloof me, die wil je niet als huisdier. 

 

Mijn advies, wat overigens ook door andere mensen is gegeven: Kijk goed naar jezelf en naar wat JIJ een hond kan bieden.

 

- Denk dan aan beweging, zoals 3 keer per dag een blokje om/lange wandelingen/fietsen/hardlopen/sporten.

- Denk aan training; kun je een koppige hond aan? Wil je juist een slaafse hond? Eentje die gemakkelijk commando's leert? Eentje die wat trager van begrip is? Eentje die graag samenwerkt? Eentje die juist niet erg op de baas is gericht?

- Wat voor energieniveau kun je mee om gaan? Rustig/vrij actief/heel actief/ontzettend druk/of juist ronduit lui?

- Wat wil je qua vachtverzorging? Ben je bereid elke dag je hond grondig te borstelen? Vind je één keer per week wel voldoende? Of het liefst bijna nooit? 

- Hoe sta je tegenover verharing? Een beetje? Heel veel is niet erg? Of eigenlijk mag de hond helemaal niet verharen? 

 

Als je deze dingen voor jezelf op een rijtje zet, kun je heel gericht gaan zoeken naar een soort hond dat bij je past.

 

Ik weet trouwens héél zeker dat een wolfhybride NIET gaat passen bij wat je voor jezelf op een rijtje zet. De meeste mensen met wolfhybrides moeten namelijk hun hele leven aanpassen aan deze dieren om tegemoet te kunnen komen aan hun behoeftes. Neem alsjeblieft gewoon een hond. 

honden page profiel Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & LunaPauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

"  
Doe eens research naar die kennel. Dan wil je daar ABSOLUUT GEEN hond van. "

 Ze heeft research gedaan en alsnog wil ze een wolfhybride als huisdier. Point made lijkt me. De enige reden dat ze een wolfhybride wil is omdat dit kewliejoelie is. Sorry ik ben normaal heel mild als het om reacties gaat naar mensen maar dit is een gevalletje hebben, hebben, hebben ten koste van het dier. Waarom MOET men toch een wolfhybride hebben, ga gewoon lekker voor de wolfhonden die al bestaan en op een goede manier gefokt worden.

 

Mensen (hele enkele uitzondering daargelaten) die wilde dieren of kruisingen daarvan in een huisje+tuin willen duwen, zijn wat mij betreft geen haar beter dan de mensen de fiffi de hele dag in een bench duwen.

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

"  Ze heeft research gedaan en alsnog wil ze een wolfhybride als huisdier. Point made lijkt me. De enige reden dat ze een wolfhybride wil is omdat dit kewliejoelie is. Sorry ik ben normaal heel mild als het om reacties gaat naar mensen maar dit is een gevalletje hebben, hebben, hebben ten koste van het dier. Waarom MOET men toch een wolfhybride hebben, ga gewoon lekker voor de wolfhonden die al bestaan en op een goede manier gefokt worden.
 
Mensen (hele enkele uitzondering daargelaten) die wilde dieren of kruisingen daarvan in een huisje+tuin willen duwen, zijn wat mij betreft geen haar beter dan de mensen de fiffi de hele dag in een bench duwen. "

 

Ik bedoelde meer research naar de kennel... Zie bovengenoemde redenen. 

Ik ken twee honden die daarvandaan komen, en deze zijn niet sociaal en niet gezond.

honden page profiel Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & LunaPauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

"  
Ik bedoelde meer research naar de kennel... Zie bovengenoemde redenen. 
Ik ken twee honden die daarvandaan komen, en deze zijn niet sociaal en niet gezond. "

 Helaas ken ik genoemde kennel ook van verhalen. Maar helaas zal het de mensen die graag een wolf in huis willen niet uitmaken dat ie niet gezond of sociaal is.

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

"  Helaas ken ik genoemde kennel ook van verhalen. Maar helaas zal het de mensen die graag een wolf in huis willen niet uitmaken dat ie niet gezond of sociaal is. "

 

Dat is zo. 

Ik zou TS zeer dringend aanraden om voor een WolfHOND te gaan. Lees je in, ga langs bij VERSCHILLENDE fokkers. Zorg ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van het ras.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Ik zou een abonnement nemen op de dichtstbijzijnde dierentuin waar ze een beetje een leuke roedel wolven hebben zitten.

 

Dan kun je én "the real thing" zien, en hoef je zelf niet een halve dierentuin van je achtertuin te maken. Win-win denk ik zo...

 

 

honden page profiel --

honden foto van -

Tja ik denk dat reageren niet veel zin heeft. Ze weet toch alles en wij kunnen haar niet overhalen. Maar het zal haar vies tegenvallen. Deze dieren walzen zo over dit soort personen heen. Maar dan moet ze niet bij ons aan komen kloppen en gaan huilen dat het allemaal zo tegenzit. Helaas wel ten koste van zo'n dier.

 

Sommige mensen denken helaas niet aan het welzijn van een dier, alleen aan hun status.

honden page profiel Kim, Roef, Casper+Kim, Roef, Casper+

honden foto van Kim, Roef, Casper+

Er zijn zoveel goed gefokte hondenrassen. Zit daar dan echt helemaal geen een ras tussen dat aan jouw eisen voldoet? 

 

En waarom zou jij geschikt zijn voor een wolfachtige hond? Omdat je een grote tuin hebt? Nee bedenk je eens hoe gefrustreerd zo'n beest kan zijn. Hoeveel opgekropte energie, jachtpassie, roedelgvoel etc jij die hond niet kan geven. Ik vraag me sowieso af hoe een wolfhybryde überhaupt ontstaat. Mensen zijn zo dom en egoïstisch ingesteld en denken totaal niet aan wat ze op de wereld helpen...

 

nee als je geen keuze kunt maken uit de immens grote keuze aan goed gefokte rashonden neem dan een hond uit t asiel of geen hond

honden page profiel titococcatitococca

http://www.stal-melek.nl/

dat is wat ik erover vind op het internet, wat is er dan zogezegt zo slecht aan die mensen?

honden page profiel --

honden foto van -

" http://www.stal-melek.nl/
dat is wat ik erover vind op het internet, wat is er dan zogezegt zo slecht aan die mensen? "

 Volgens mij hebben Chris en Tamara al duidelijk uitgelegd wat er achter de schermen gebeurd.

Je moet niet alles geloven op iemands site. Tuurlijk zeggen ze dat hun dieren perfect zijn, dat ze goede dingen doen. Je moet kijken naar reviews (niet op hun site dus, slechte reviews kunnen verwijderd worden).

 

Noem jij dit wolfhybrides?

Als dat wolfhybrides zijn dan ben ik de koningin van Engeland in een tutu. 

 

Pure oplichterij dit.

honden page profiel Kim, Roef, Casper+Kim, Roef, Casper+

honden foto van Kim, Roef, Casper+

https://m.youtube.com/watch?v=qfpQVjYFcSE

 

bepaalde dingen even filteren...

honden page profiel titococcatitococca

nee dit noem ik idd geen wolfhybride maar ze hadden andere fotos naar mij doorgestuurd zoals je die had gezien in de vorige paginas

honden page profiel titococcatitococca

zoals deze die staat er tussen maar die vind ik dat zelfs lijkt op een akita inu   helemaal rechts

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

Het feit dat er op haar website staat dat ze AWH's Amerikaanse Wolf Hybrides noemt wijst er al op dat ze geen idee heeft waar ze mee bezig is. 

Een AWH is namelijk 'gewoon' een Amerikaanse Wolfhond. Hier zit wolvenbloed in, maar zijn absoluut geen hybrides.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Je leest op internet veel slechte verhalen over deze mensen dus als ik jouw was zou ik me oriënteren in andere rassen die behoren tot de oertypen ( rasgroep) bijvoorbeeld. Als je echt een halve wolf wil ga dan aub bij een goede fokker!

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Weet je ..... Neem lekker een echte wolf in huis!

Graag wat fotos als de wolf klaar is met je huis , je tuin , je andere honden , of met jou.

honden page profiel --

honden foto van -

" nee dit noem ik idd geen wolfhybride maar ze hadden andere fotos naar mij doorgestuurd zoals je die had gezien in de vorige paginas "

 Ja die wordt gekruist met husky's. Dus waarschijnlijk zullen er husky-achtigen uitkomen en dat wou jij toch niet? Grote kans dat ze niet op hun papa lijken

 

Als jij van hun een huskykruising neemt, denk dan aub na dat je die vreselijke praktijken steunt. Ze testen niet, dus de kans op afwijkingen is groter. Gezondheid boeit hun blijkbaar niks. Kijk maar eens op bokt.nl. meerdere mensen zijn naar hun paarden wezen kijken. Ze hadden honger, waren suf...

Je hebt toch hersens? Gebruik ze dan ook, alsjeblieft.  

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

Ennehhh.... Fokken met een gered buitenlands hondje? 

Nou, dan kan ik mijn buitenlander ook wel even inzetten en zeggen dat hij een kruising wolf is (hij is ook groot en heeft ook een zwarte staartpunt). 

 

Fokken met herplaatsers vind ik ook not done. 

 

Ze weet niet eens met welke bloedlijnen ze fokt, aangezien ze de achtergronden van de honden niet kent.

honden page profiel titococcatitococca

jaimie jij hebt mss zelf 1 husky maar ik weet 1 ding als een hond onderdanig is en die legt zich op zijn rug als die andere hond niet ziek is in zijn kop dan gaat die die niet aanvallen ookal is het een wolf en trouwens nog eens iets het moet geen wolf zijn voor te vechten met andere honden mijn vriend heeft een stafford en die bijt namelijk elke hond dood als die er 1 tegenkomt.

honden page profiel stephaniestephanie

honden foto van stephanie

mss een abonnement bij de zoo.......??

kan je lekker elke dag naar de wolven gaan kijken en koop je gewoon een "echte" hond!!

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

" jaimie jij hebt mss zelf 1 husky maar ik weet 1 ding als een hond onderdanig is en die legt zich op zijn rug als die andere hond niet ziek is in zijn kop dan gaat die die niet aanvallen ookal is het een wolf en trouwens nog eens iets het moet geen wolf zijn voor te vechten met andere honden mijn vriend heeft een stafford en die bijt namelijk elke hond dood als die er 1 tegenkomt. "

 

Mag ik vragen hoe oud je bent?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wolfhybride" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 4 123 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^