Renske M.O.P. GRANENVRIJ met LAM

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Hallo allemaal, ik zit toch steeds meer te denken om haar weer terug op de brok te zetten. Ook ondanks het verse vlees krijg ik haar niet jeuk vrij en verliest zowat het hele jaar door haren. Ook steeds die wisselingen van diersoorten blijft haar geen goed doen, en dan nog eens daarbij heeft ze een kip en rund allergie, met daarbij graan.

Kan iemand mij vertellen die veel van voeding weet of dit een geschikte brok is?
Ik heb eens zitten doorlezen, en voor mij als leekzijnde klinkt ie wel goed, maar is dat ook. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

================================================================

Renske M.O.P. GRANENVRIJ met LAM

Volledig voer voor honden. Renske GRANENVRIJ met LAM voor volgroeide, kieskeurige honden van kleine en gemiddelde rassen met een overgevoeligheid voor graan.

Uitgebreide informatie:
Lees ook onze F.A.Q. voor veel gestelde vragen over Renske Vers.
Dit is een complete 100% natuurlijke hondenvoeding.

Renske GRANEN vrij ( en dus ook rijst vrij) is het nutritionele alternatief in voedsel voor honden die graan of gluten intolerant zijn. De granen en rijst in dit product zijn vervangen door hoge kwaliteit amarant. Amarant is een van de oudste landbouwgewassen en werd al gebruikt door de Azteken vanwege zijn kracht gevende eigenschappen. Gecombineerd met het nuttige salie zaad, dat ook een van de vroege voedingsmiddelen was, hebben we een bijzonder evenwichtige formulering gemaakt. Rijk aan licht verteerbaar en smakelijk lamsvlees. RENSKE GRANEN VRIJ voor kleine honden is vooral ook heerlijk vanwege het effect van de saus die ontstaat wanneer je het product mengt met warm water. Door zorgvuldig roeren van 3 delen RENSKE GRANEN VRIJ met 1 deel warm water (40-50 °C) vormt zich een heel smakelijke saus over de voerdeeltjes. Dit is voor kieskeurige honden een bijzondere delicatesse.
De minimale houdbaarheidsdatum vereist een goede, koele en droge plaats.
Altijd vers drinkwater ter beschikking stellen.

Samenstelling:
Lamsvleesmeel (14%); Amarant (14%); Gevogeltevleesmeel; Aardappelzetmeel; Erwtenbloem; Gevogeltelever, gehydrolyseerd; Plantaardige olie (Palm, Kokos); Gevogeltevet; Johannesbroodmeel, gedroogd; Brouwersgist, gedroogd; Bietenpulp, gedroogd, ontsuikerd; Druivenpitexpeller; Ei, gedroogd; Saliezaad (Salvia-Hispanica); Natriumchloride; Kaliumchloride; Kruiden, gedroogd (totaal : 0,2%; Brandnetelblad, Kamille, Venkel, Braambladeren); Yucca schidigera

Analytische bestanddelen:
Eiwit 24,5%; Vetgehalte 14%; Ruwe celstof 3,3%; Ruwe as 7,5%; Vocht 10,0%; Calcium 1,7%; Fosfor 1,2%; Natrium 0,35%, Omega-6-Vetzuren: 2,4%; Omega-3-Vetzuren: 0,3% (LNA)

Additieven per kg: Nutritionele additieven:
Vitamine A 14.000 I.E.; Vitamine D3 1.400 I.E.; Vitamine E 140 mg; Koper (als koper-(II)-sulfaat, Pentahydraat) 12,5 mg; IJzer (als ijzer-II-sulfaat) 200 mg; Mangaan (als mangaan-II-oxide) 40 mg; Zink (als zinkoxide) 150 mg; Jodium (als kalium-jodide) 2 mg; Seleen (als natrium-seleniet) 0,15 mg

Technologische additieven:
Lecithine 3.000 mg; sterk tocoferolbevattende extracten van natuurlijke oorsprong (= natuurlijke vitamine E) 48 mg

Dagelijks voedingsadvies *:
Zie het tabblad "Aanvullende informatie"

Verkrijgbaar in handige hersluitbare dogshopper in 400 gram, 3 kg en 9 kg

Gezondheid met Renske

Rijk aan lam
Amarant als alternatief voor granen
Vrij van chemische conserveringsmiddelen, anti-oxidanten, kleur, geur en of smaakstoffen
Aandeel dierlijke eiwitten van het totaaleiwitgehalte 80%
Kruiden stimuleren de eetlust en bevorderen de spijsvertering en vitaliteit
Vrij van tarwe gluten.
Versterkt immuunsysteem met de celwandbestanddelen (bèta-glucanen) uit natuurlijk gist

Bevat absoluut geen granen (tarwe/rijst), soya, rund, varkens, pinda of melkproducten!
Bevat geen vlees bijproducten
Zonder gebruik van GMO prducten


http://webwinkel.renske.com/hondenvoer/dogshopper/renske-m-o-p-graanvrij-met-lam-3-kg.html

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Ik vrees dat dit een probleem gaat worden:

Lamsvleesmeel (14%); Amarant (14%); Gevogeltevleesmeel; Aardappelzetmeel; Erwtenbloem; Gevogeltelever, gehydrolyseerd; Plantaardige olie (Palm, Kokos); Gevogeltevet; Johannesbroodmeel, gedroogd; Brouwersgist, gedroogd; Bietenpulp, gedroogd, ontsuikerd; Druivenpitexpeller; Ei, gedroogd; Saliezaad (Salvia-Hispanica); Natriumchloride; Kaliumchloride; Kruiden, gedroogd (totaal : 0,2%; Brandnetelblad, Kamille, Venkel, Braambladeren); Yucca schidigera

 

Aardappelzetmeel, Johannesbroodmeel en bietenpulp zie ik het nut ook niet van in. Is Acana Lam / Apple wellicht een idee ?

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Ik heb ze even gemaild, waar de gevogelte bij hen uit bestaat? Bedank voor je reactie en advies. Op Acana is mijn hond helaas niet zo verzot, hebben we al eens geprobeerd.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Heb je al eens een gooi gedaan op voerwijzer - brokkenvergelijker?

Als ik daar de kip, rund en granen (en chemische toevoegingen, geur, kleurstoffen en gluten) er uit filter komt er best wel een lijst met mogelijkheden

 

voerwijzer.com/hondenbrokkenvergelijken?

 

Ik denk namelijk ook dat je er met zekerheid van uit kan gaan de (normaal gesproken) vermeld 'gevogelte' altijd kip is, omdat dat de goedkoopste vogelsoort is om te voeren.

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta


Simpsons Premium Sensitive Adult Eend & Aardappel

Hypo-allergeen droog hondenvoer, ideaal voor honden met een gevoelige huid & spijsvertering, graanvrij en hoog vleesaandeel voor ongehinderde spijsvertering.

Simpsons Premium Sensitive Adult Eend & aardappel is een evenwichtig graanvrij hondenvoer, ideaal voor volwassen honden met gevoelige huid en/of spijsvertering. T Ook geschikt voor junior-honden, die geen graan verdragen. Het holistische voer is bereid met totaal 43% eend en is zeer goed verteerbaar en zeer lekker van smaak, en zo ook ideaal voor kieskeurige eters. .

honden page profiel Nikki & JetNikki & Jet 3 doggies

honden foto van Nikki & Jet

Misschien is het verstandig om haar een tijdje een brok te geven enkel op basis van vis? Wellicht krijg je daarmee de jeuk onder controle. Dan kun je eventueel na een week of 8 altijd nog een andere brok proberen, met een ander diersoort erin. 

 

Dog Lovers Gold - Ocean fish & Sweet Potato

Orijen 6-fish

Fish 4 dogs

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Ja ik had ook al zitten kijken naar een brok met vis.. maar ik las ook weer snel veel zouten daarin, de omega, wat al snel te veel kan zijn.

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Ik ben bij Renkse zelf op bezoek geweest en met haar gebabbeld. Begin
volgend jaar komt er een nieuwe lam versie uit, (zonder granen) zonder kip etc.

Ik heb nu een 1 kg zak meegekregen voor niks om te proberen. Ik ben benieuwd.

Volgende forumvraag: Alternatief Orijen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^