2 of 3 honden, de verschillen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

De enige keren dat wij ooit 3 honden hebben gehad was onder "specialere" omstandigheden.

 

a: Onze Jack Russell was stokoud. Dit klinkt cru maar we wisten dat het niet lang zou duren voor het er "weer" 2 zouden zijn. 3 leek inderdaad echt te veel voor hier. Het was ook  lastig omdat ze alle drie andere leeftijden hadden. Maar het was toen toch makkelijker dan nu met Lady als stokoude hond. Ik zou er nu niet zo snel meer aan beginnen... het eventueel scheiden van  honden is onmogelijk met zo'n wijsneus als Obi die deuren opent.

 

b:Lobbes kwam voorbij als dump-hond en ja daar kon je niet anders dan meteen verliefd op zijn dus hij was hééél welkom toen. Impulsieve beslissing, maar ook die pakken soms heel goed uit natuurlijk. Lobbes was een perfecte match voor Lady, echt waar. Die twee hebben zoveel lol gehad samen. 

 

 

 

honden page profiel maxlisamaxlisa 3 doggies

honden foto van maxlisa

" Argh ik krijg het maar niet uit mn hoofd, ik sta er mee op en ik ga ermee naar bed.. een tollertje als ik wandel met Nouri en Pom stel ik me voor hoe het is, nog zo'n bolletje aan de lijn erbij.. ik ben geloof ik verliefd ..

 

Mn dilemma met school is trouwens verholpen, ik start in september met dezelfde opleiding die ik nu doe, maar dan deeltijd en thuisstudie.. Verder werk ik in de horeca, dus s'avonds en mijn vriend overdag.. als ik hem heel lief aankijk wil hij misschien (nadat hij officieel toestemming heeft gegeven natuurlijk) wel oppassen als ik werk

 

Financieel lijkt het ook allemaal goed te gaan, dus het enige wat me let is of ik het daadwerkelijk aandurf

 

Maar de nestplanning is pas eind 2015, dus ik heb ook nog even.. al heb ik het idee dat ik er vrij snel uit ga zijn.. "

 



misschien kan je voor een klein tijdje op een ander hondje passen, dan weet of het geschikt is voor je 3 honden. ik heb hier hondjes opgevangen en 3 honden ging perfect (na wennen van ons allemaal) maar een pup is toch wel heel anders, dat stuitert, rent op de weg, vergeet spontaan commando's en opvoeding, draait dus alle riemen in de knoop. maar proberen of oefenen kan toch geen kwaad?

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Je mag liz wel lenen dan ben je meteen genezen hahahaha

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Moeilijk kiezen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^