kaka

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

L. P (Gast)

Wat  kan ik mijn hondje het best geven als hij geconstipeerd is en hij eet nie graag gekookte groentjes :/ en zijn rauw vers vlees heeft ie geen zin in

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Bij verstopping kan ontbijtkoek, yoghurt helpen. Als ik vragen mag welke brokken voer je nu? Is dit een standaard probleem? Hoe oud is je hond? Heeft hij ontlasting of heel weinig, veel diarree?

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik lees dat je vers vlees geeft? Heeft je hond misschien iets teveel bot genuttigd de laatste dagen? Daardoor kan hij/zij inderdaad wat verstopt raken.

Heeft je hond misschien wat anders gegeten dan alleen vers vlees en misschien brokken? Las toevallig van de week een bericht over een hond die een veertigtal sokken had opgegeten.

Het helpt bij verstopping door teveel bot misschien om wat meer orgaan te geven. Maar Let wel op dat je hond dan niet behoorlijk aan de diarree gaat. Eventueel werkt wat olijfolie of zonnebloemolie ook laxeren.

 

Anoniem (Gast)

t is maar 1 malig en indd volgens mij is het van te veel bot van ons tafel afval :o Nooit meer doen denk ik !

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Heb dat inderdaad niet gelezen, dacht dat je brokken voerde 

 

Pas op met botten die gekookt zijn of boven een bepaalde temperatuur zijn gekomen, ik dacht 70 graden. Deze kunnen namelijk versplinteren. Je mag alleen botten geven die rauw zijn. Je kunt karkassen kopen, die je mag voeren.

honden page profiel Kim, Roef, Casper+Kim, Roef, Casper+

honden foto van Kim, Roef, Casper+

Heb je botten van tafelafval gegeven? En nu is je hondje niet lekker, kan niet poepen en wil niet eten? 

Ik had dus al bij de da gezeten. 

 

Botten die gebakken oid zijn kunnen makkelijk splinteren. Splinters kunnen gaatjes prikken in slokdarm,masg en darmen. Kunnen voir verstopping of blokkades zorgen. Bal aub de dierenarts.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" t is maar 1 malig en indd volgens mij is het van te veel bot van ons tafel afval :o Nooit meer doen denk ik ! "

 




wat Kim beschrijft, juist... zou even bellen naar je dierenarts wat je gegeven hebt en dat je hondje nu niet kan of wil poepen. niet afwachten maar bellen.

Volgende forumvraag: Aan de Pitbull/Stafford kenner 2
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^