vlooien

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

anoniem (Gast)

Mijn hond heeft vlooien, we hebben hem al een keer gewassen met afwasmiddel (las ik op een topic). Hij had altijd een vlooienband om voor honden, maar omdat ik op internet een keer had gelezen dat de meeste honden kattenvlooien hebben, hebben we hem voor een paar dagen een kattenvlooienband omgedaan. Het had allemaal geen effect. Ik heb echt geen idee wat we verder nog moeten doen. De vlooien worden wel minder maar helemaal weg zijn ze niet. Heeft iemand nog ideeën ?

honden page profiel ..

honden foto van .

Een pipet geven? En wassen met vlooienshampoo in plaats van afwasmiddel? 

honden page profiel diana diana

honden foto van diana

pipet al gegeven twee keer
En is pas gewassen en door pipet mag je ze niet meteen wassen

Diana

all4dox (Gast)

Jeetje niet alles geloven wat je leest. Was je hond nooit meer met afwasmiddel.  Je hond alleen wassen met speciale shampoo voor honden. Geef je hond tegen vlooien een pipet met vlooiendruppels van een goed merk. Was alles waar je hond op slaapt en behandel ook je huis met een daartoe bedoeld middel tegen vlooien. 

Succes. Groetjes Jeannette

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dreft is een goeie ontvetter, maar niet geschikt voor de huid van je hond. nimmer meer doen.

als je echt veel vlooien hebt, stronghold bij je dierenarts halen, en dan de omgeving aanpakken, met bolfo, lees op de bus hoe te handelen.

ben je van de vlooien af, ga je preventief over op natuurmiddelen, en ontsmet je eens in de vijf a zes maanden je hele huis met bolfo.

denk erom, geen omgevingsspray gebruiken op je hond.

nu goed stofzuigen, kleedjes wassen op 60 graden in de wasmachien, morgen is het zaterdag, haal azijn daarvoor, geen wasmiddel gebruiken, alleen azijn, schoonmaak azijn mag, is niet schadelijk voor je machiene.

alles stofzuigen, werkelijk alles. en dan de bolfo omgevingsspray gebruiken, je hond en jezelf even een halve dag ergens anders naar toe, daarna goed luchten.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^