Hondje voor een weekje onderbrengen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anneloes en BoefjeAnneloes en Boefje

honden foto van Anneloes en Boefje

Beste allemaal,

 

binnenkort ga ik een weekje weg (25 juli tot en met 1 augustus). Nu was de planning dat mijn hondje naar mijn schoonouders gingen. Helaas is het nu uit met hem en wil ik ze dus ook niet naar hun brengen. Nu vraag je je af waarom niet maar door omstandigheden kan ik ze echt niet meer zien.

 

weet iemand misschien in eindhoven (of Vlissingen want daar ga ik heen) een goed plekje waar ze heen kan? Bij iemand thuis of een goede opvang? 

 

Bedankt alvast.

 

 

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

is boefje een teefje ,  en kan ze goed met andere honden opschieten...?

ik woon niet in de buurt, maar zou je wel willen helpen....

 

ik woon in de buurt van Apeldoorn, en als je dit te ver weg vind,

dan is dit een upje voor jou....

honden page profiel Anneloes en BoefjeAnneloes en Boefje

honden foto van Anneloes en Boefje

Ja ze is een teefje. Kan heel erg goed met honden op schieten maar ze moet wel haar energie kwijt kunnen.... Ik zal er in ieder geval over nadenken. Heb je nog verder eisen en wat wil je ervoor hebben?:) 

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

ik heb geen eisen...( behalve dan dat ze goed met andere honden kan....en de tent niet afbreekt...)

ik hoef er niets voor te hebben.....

denk er maar over.....

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia 3 doggies

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Ik kom uit Tilburg en ik zou het wel graag voor je willen doen. Alleen heb ik al aan Saar belooft dat ze 2 weekjes bij ons mag logeren en ik vind op 2 honden passen net te veel. Ik heb er zelf ook nog 2. Ik wil wel goed voor de hondjes kunnen zorgen en ik weet niet of dat gaat lukken.
Saar staat momenteel nog in optie omdat Saar een flinke hond aan het worden is en ik eerst zeker wil zijn dat mijn honden zich ook nog op hun gemak voelen. Saar komt vrijdag weer een nachtje logeren en dan kan ik zeggen hoe het is gegaan. Ik denk dat het wel goed komt want ik heb al vaker op Saar gepast en dat ging ook prima. (Saar was wel een stuk kleiner toen haha) Dus heel misschien kan ik die week oppassen. Maar Saar heeft voorrang en als het nog steeds prima gaat met Saar en mijn honden dan komt Saar logeren.

Op zich wil ik de optie wel vrijhouden voor jou mocht het met Saar niet lukken.

Wel zou ik dan graag eerst een keertje af willen spreken om te kijken hoe het gaat met mijn hondjes. Ik wil graag op honden passen maar ik ben ook van mening dat geen van de honden daar de dupe van mag worden.
Wat zijn de regels die je aanhoud bij Boefje? Mag hij op de bank, bed, 1x per dag eten, moet hij daar iets voor doen. Wat is jullie normale dag besteding, wat is Boefje gewend.
Dat soort dingen zijn fijn om te weten zodat ik jou opvoeding niet in de war gooi. (iedereen heeft weer zijn eigen regels natuurlijk)
Ik vraag ook of je je eigen eten voor Boefje mee wil nemen en eventueel een dekentje of speeltje wat hij erg leuk vind. En ook zodat hij ngo iets van thuis heeft.
Ook vind ik het belangrijk dat je mij even gezien hebt zodat je weet wie ik ben en waar Boefje een weekje verblijft. Jij moet ook een goed gevoel over mij hebben.

De honden komen bij mij thuis, ze leven in de woonkamer, en gaan gewoon mee met ons dagelijks ritueel. 3x wandelen, of meer. Spelletje spelen, lekker knuffelen. Mijn deur naar buiten staat met dit weer open dus ze kunnen naar buiten en binnen wanneer ze zin hebben. Ik heb een gecastreerd reutje en een teefje. Reu is 3 jaar en de teef is bijna 8 maanden.

honden page profiel Sandra, Mecx en Fenne.Sandra, Mecx en Fenne. 3 doggies

honden foto van Sandra, Mecx en Fenne.

Ik kan hier wel even overleggen.

Woon vlakbij Eindhoven dus stuur maar een pb als je nog iemand zoekt.

honden page profiel Anneloes en BoefjeAnneloes en Boefje

honden foto van Anneloes en Boefje

Wauw wat een super reacties. 

 

Ik zal even een eentje het leven van boefje uitleggen....

 

 

in de de ochtend wandelen we altijd een kwartiertje half uurtje. Daarna krijgt ze een bakje met brokjes en water en voor de rest gaat ze lekker haar ding doen. Ik laat haar meestal rond half 9/9uur uit en daarna pas weer rond 3. Om 3 uur ga ik dan met haar naar het veldje waar ze met andere honden kan spelen. Hier is ze dan een uurtje a anderhalf. Ze krijgt na het veldje weer eten en drinken en dan gaat ze vaak verder met kauwen op een botje. In de avond gaat ze nog een laatste keer lopen. Dit is meestal rond half 11/11 uur. Voor de rest ligt ze heel de dag te spelen met haar flamingo en krijg ze een botje botje, soms krijgt ze in de avond ook nog een beetje zodat ze wat te doen beeft. Lekker lui leventje dus.

 

ze krijgt 2 keer per dag eten en 2 kleine botjes op een dag. Als ze bij iemand komt zorg ik voor de botjes, het eten en natuurlijk de speeltjes. Ik neem voor de zekerheid de bench ook mee. Ze loopt bij mij los in de avond maar ik weet niet hoe ze het bij andere doet dus die neem ik altijd mee voor de zekerheid. Bij ons thuis mag ze op de bank en af en toe op het bed maar meestal spreek ik met de 'oppas' af dat ze niet op bank mag en ook niet op het bed. Op je schoot nemen is wat mij betreft prima maar dat ligt ook aan ede persoon zelf. 

 

Het is een heel makkelijk hondje wat zich goed aan kan passen. Ze vind het heerlijk om lekker buiten te zijn maar ook om lekker te slapen en op haar matje te liggen. Het enige 'nadeel' is dat ze heel veel likt maar als je nee zegt dan stopt ze meestal. 

 

Sandra en Mecz, zou super zijn als je thuis kan overleggen. Dit omdat je dichtbij woont. 

Eline, Gruul en Thalia, als je mij in optie zou kunnen zetten heel graag :)

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Prima, ik zal na het weekend iets laten weten aan je.

honden page profiel Saar13Saar13

honden foto van Saar13

" Prima, ik zal na het weekend iets laten weten aan je. "

 Ik hoop natuurlijk dat het met Saar goed blijft gaan , maar mocht ze toch te groot en te lomp zijn geworden voor Gruul&Thalia, dan is je hondje bij Eline in goede handen.

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Dank je Ricky :), dat is fijn om te horen. Ik doe mijn best in ieder geval!

 

Het is met Saar goed gegaan, ondanks dat ze een stuk groter is vinden mijn hondjes haar nog steeds een heerlijk speelmaatje. Dus ik kan je niet helpen, mijn huis zit vol de aankomende paar weken.

Maar ik zag dat er meerdere mensen graag op je hondje willen passen dus dat gaat vast goed komen voor je.

honden page profiel Anneloes en BoefjeAnneloes en Boefje

honden foto van Anneloes en Boefje

Hoi allemaal,

 

ik ben nu eigenlijk ook nog opzoek naar iemand die op boefje wil passen in de periode van 14 augustus tot en met 26 augustus... Ieman die nog adresjes weet?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Anneloes, vertel wat over je hond, karakter enz. en waar je ongeveer woont, welk gedeelte van nederland, zodat als er iemand is weet waar je woont en wat voor hond je hebt.

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker

honden foto van stippelteam

Hoi anneloes,

Ik woon in sittard weet niet of dit te ver is voor jou?
Heb zelf 2 honden. Die het heerlijk vjnden om te spelen;-)
Mocht het je wat lijken stuur maar un pb.;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Anneloes, vertel wat over je hond, karakter enz. en waar je ongeveer woont, welk gedeelte van nederland, zodat als er iemand is weet waar je woont en wat voor hond je hebt. "

 



heb je gedaan, super dat je zoveel antwoorden krijgt. :-D

ik heb alleen je openingspost gelezen, vandaar.

Volgende forumvraag: Chihuahua ziekjes...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^