Brain trainer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

Vandaag een geurspelletje gekocht voor Gina en Flynn. Ieder op hun eigen manier hebben ze er veel plezier van gehad;-) Flynn had al gelijk door wat de bedoeling was. Hij snuffelde even en haalde toen gelijk het juiste blokje omhoog. Gina snapt het nog niet helemaal. Ze pakt steeds de blokjes van het bord en gaat er vervolgens mee spelen en op kauwen haha

 

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Daar hebben ze zo te zien veel plezier mee!! Wat goed ook dat ze samen zo goed kunnen delen. Ik heb hier vereschillende denkspelletjes, maar dat moeten ze hier toch echt omstebeurt doen.. anders worden ze toch chagarijnig op elkaar, zo fanatiek zijn ze ermee.

 

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

" Daar hebben ze zo te zien veel plezier mee!! Wat goed ook dat ze samen zo goed kunnen delen. Ik heb hier vereschillende denkspelletjes, maar dat moeten ze hier toch echt omstebeurt doen.. anders worden ze toch chagarijnig op elkaar, zo fanatiek zijn ze ermee.
  "

 

Haha ik denk dat het komt omdat Gina denkt dat ze snel een blokje in veiligheid moet brengen zodat ze er rustig mee kan spelen/kauwen. Flynn eet ondertussen snel alle snoepjes op Als Gina straks door krijgt dat er snoepjes te verdienen zijn zal dat hier ook wel anders worden;-)

Welk denkspelletje valt bij jouw hondjes in de smaak? Ik ben al aan het kijken naar de volgende. Ik denk dat deze voor Flynn wat te makkelijk is. 

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

hahah, echt teamwork dus!! :D

 

Ik vind zelf deze het leukste:

 

https://www.hondenspellen.com/p/denkspellen/hout/dog-master-basis-pakket-extra--2/1009

 

Je kunt dan elke keer zelf iets anders verzinnen, waardoor ze niet steeds hetzelfde hoeven te doen (dat vinden ze hier al snel saai). Daarnaast heb je er ook nog allerlei uitbreidingen van.

 

Verder vinden ze deze ook erg leuk:

Doggy Brain Train Cube

Moeten ze eerst de knopjes eruit halen en daarna de schuifjes om het brokje te krijgen..

 

Verder heb ik nog wat simpelere.. leuk voor de afwisseling, maar hebben ze wel snel door.

 

ooh en ook nog deze:

https://www.hondenspellen.com/p/denkspellen/hout/verstopspel/1327

versteckspiel

De moeilijkheidsgraad daaraan zit vooral aan de achterkant.. moeten ze een schuif eruit trekken

 

 

 

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Sommige kun je trouwens ook heel makkelijk zelf maken. Ik ben zelf niet zo creatief, maar je hebt bv deze:

Dog Ball Tower goed

Die heb ik nagemaakt met een keukenrol.. Daarin heb ik gleufjes gemaakt waar ik dan weer strookjes karton tussen door kan schuiven.. Ik doe dan het brokje bovenin de keukenrol.. en dan moeten de honden de kartonnen strookjes eruit trekken zodat uiteindelijk het brokje er aan de onderkant uit valt.

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

" Sommige kun je trouwens ook heel makkelijk zelf maken. Ik ben zelf niet zo creatief, maar je hebt bv deze:

Die heb ik nagemaakt met een keukenrol.. Daarin heb ik gleufjes gemaakt waar ik dan weer strookjes karton tussen door kan schuiven.. Ik doe dan het brokje bovenin de keukenrol.. en dan moeten de honden de kartonnen strookjes eruit trekken zodat uiteindelijk het brokje er aan de onderkant uit valt. "

  Wauw wat hebben jullie er al veel! Die zijn al een stuk moeilijker dan die ik nu heb. Bedankt voor de info+foto's. Ik moet me echt inhouden om niet gelijk weer te gaan shoppen

Volgende forumvraag: Nog wat oude foto's van Malaika
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^