Lodewijk en de eendjes,

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Lodewijk is gek met eenden, hij kan minuten lang kijken zit dan heel stil , maar nu ik dat door heb begrijp ik ook dat hij eend niet lekker vind. gisteren zwom er een eend onder het bruggetje door en Lodewijk gaat op zijn gemak kijken toen de eend weer terug zwom liep hij naar deandere kant weer zitten en kijkenecht nieuwsgierig,van wat doe jij in die vijver,gaat dus ook niet achter eenden aan,zoals Lobke een enkele keer doet,nee alleen maar kijken. vanmorgen gaf ik beide eend , Lobke at als of ze jaren niks had gehad .Lodewijk likte er aan en liet het staan, de truc om hem met het eten in de bench te zetten had geen zin hij ging gewoon slapen. na een kwartier bak weg , maar had ook niets anderswel rundergehakt dus ik wat rundergehakt er bij gedaan goed met eeen vork gehutseld en ja hoor hij at zijn bak leeg op een heel klein beetje na nou dat luste Vlaai wel. waarom dan eend geven? ja hij moet toch minstens 4smaen hebben en geit eet hij zo wie zo niet . dus volgende keer gewoon wat runder gehakt erdoor prakken. krijgt hij toch de eend binnen.Hein.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

druk vanmiddag ,eerst naar de da, hetnageltje is verwijderd bij Lodewijk. was weer een hele rel met hem had zijn snuitje meegenomen want hij begon al om zich heen te bijten toen hij binnenkwam daarna liet hij zich onder veel geschreeuw zich helpen, nou de nagel is er helemaal uit hing nog aan een klein stukje vast poot is goed ontsmeet en zodra hij van de tafel af was liep hij vrolijk rond zonder dat hij met het pootje trok. daarna booodschappen gedaan en een kwart rondje park,Lodewijk hoorde eendjes dus gauw kijken waar ze waren, toen deed hij een hoopje en veel plasjes en gingen we naar huis, nu zit hij in de vensterbank te kijken naar de zwanen die zitten voor mijn tuinhek. pa en ma en vijf jongen, hij vind ze prachtig dat grut  maar mag ze alleen achter het glas bekijken. pa zwaan is niet zo gek met hondjes zeker niet met zo,n relteckel.Hein.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Lodewijk ,is vanmorgen vroeg losgebroken de musketon haak begaf het . hij wass gelijk richting vijver en vond hem genietend tussen een stel eendjes hij zat rustig tussen de eenden die net gevoerd waren gewoon op zijn gemak die eendjes te bekijken heb de riem via het handvat vastgemaakt en hij vond het niet leuk dat hij mee moest Hein.

honden page profiel EllyElly 3 doggies

honden foto van Elly

hahaha wat prachtig dat Lodewijk eendjes zo leuk vindt en geen eend meer eet !

Benthe kan uren bij onze vijver zitten en naar de visjes kijken, vindt ze geweldig !

En als er een koi voorbij komt zwemmen en Benthe drinkt uit de vijver krijgt ze af en toe een kus van de koi

Geef Lodewijk maar een dikke knuffel, want ik vind dat hij zich toch heel dapper heeft gedragen met zijn nageltje verwijderen, ocharm !

 

 

 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Knuffel is doorgegevenhij bedankt je met een lik .Hein.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

haha Lodie kan musketon haken kapot trekken...wat is hij sterk zeg 

 

Wat grappig dat hij zo gek is op eenden

Hier laten ze de eenden ook met rust...maar proberen wel het brood van de eendjes te jatten als dat er ligt

 

Lodie heeft gelijk zegt jeff....eend smaakt vies

zelfs zo vies dat hij er van schrik allergisch voor is geworden

Met een beetje gehakt is het natuurlijk wel te doen..dat had hein slim opgelost 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Ja die musketon haak was gewoon kapot toen ik keek bleek dat er haar scheurtjes in zaten was een nieuwe riem dus terug gegaan heb een nieuwe riem gekregen die riem van lodewijk was er niet meer wouze mij een duurdere aansmeren dus ik zei nee geef me dan mijn geld terug,Nou dat vond ze teveel werk en gaf  mij die dure riem mee zonder bij betalen. ondertussen word ik gek van het eendjes kijken dus liet ik hem nu aan de riem lopen naast de scootmobiel  duurt anders mij telang , morgen weer een dag mag hij weer kijken. hij denkt trouwens dat hij Hallo heet dat zeg ik tegen Jor en Daan .maar Lodewijk reageerd er ook op Lobke niet die denkt die vent is gek ik blijf maffen,die reageerd alleen op koekieeee? Hein.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Ja die musketon haak was gewoon kapot toen ik keek bleek dat er haar scheurtjes in zaten was een nieuwe riem dus terug gegaan heb een nieuwe riem gekregen die riem van lodewijk was er niet meer wouze mij een duurdere aansmeren dus ik zei nee geef me dan mijn geld terug,Nou dat vond ze teveel werk en gaf  mij die dure riem mee zonder bij betalen. ondertussen word ik gek van het eendjes kijken dus liet ik hem nu aan de riem lopen naast de scootmobiel  duurt anders mij telang , morgen weer een dag mag hij weer kijken. hij denkt trouwens dat hij Hallo heet dat zeg ik tegen Jor en Daan .maar Lodewijk reageerd er ook op Lobke niet die denkt die vent is gek ik blijf maffen,die reageerd alleen op koekieeee? Hein. "

 Goed gedaan met die riem bij de dieren winkel Hein!

Hopelijk breekt je monstertje niet meer los nu

Lodie hoopt dat je ook van eendjes gaat houden en ze niet meer voert 

 

 

De papegaai van mijn tante gaf haar duitse herder altijd het commando zit (SSIT Herta )

Hij deed het ook nog de brave ziel

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Mjam mjam, ik heb wél lekkere eendenbil gegeten onlangs. Begrijp dus helemaal niet waarom jouw Lodewijk dat niet lust ? 

Misschien was die van mij wel extra lekker door de fles rode wijn erbij ? 

 

Beterschap ventje met je zere pootje.  Moet hardstikke pijn hebben gedaan zo een loshangend nageltje. 

 

In Belgie gebeurde een kettingbotsing omdat een moedereend met haar vijf jonkskes de snelweg overstak. 

Ik zou ook geremd hebben. 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Ja Anny als jij niet had geremd,nou dan had ik Lodewijk op je afgestuurd en gezegd dat je da bent nou en dan zonder muilkorfje hoor, gebraden eend lust hij wel. met oud en nieuw heb ik flink wat eenden filet gekocht  2halen 1betalen. gelijk de vriezer in. heb gisteren de laatste gebraden en toen wou hij wel . vandaag kregen ze brokken nou Lobke at ze Lodewijk niet pas nadat ik mijn koffie omstote en ze van tafel in zijn bak droop begon hij ze te eten, nu weet ik gelijk hoe mijn beker koffie steeds leeg is dat flikt die levende eenden lover dus  , net waren de zwanen weer hier dit jaar hebben ze 5jongen , vorig jaar 7 en het jaar daarvoor 4/ de buren hebben allemaal een vuile auto. niemand durft nu te poetsen want een spiegelende auto word gepikt door pa zwaan ,vorig jaar menig autodie beschadigd was aan beide kanten van het grasveld zijn parkeer plaatsen en pa zwaan ziet zijn eigen spiegelbeeld en valt dan aan. Lodewijk zit voor het raam in de vensterbank te kijken naar die jonge zwaantjes ook die vind hij leuk. zolang het maar achter het glas. de overbuurman is aangevallen door pa zwaan hij zat op zijn hurken om een stel foto,s temaken nu heeft hij een gebroken arm en zijn schouder zwaar gekneust. heb de zwaan weg kunnen jagen met mijn scootmobiel al toeterend uit eindelijk ging hij er vandoor, buur moest met ambulance naar het ziekenhuis  dus ik hou de hondjes braaf achter het glas daar mag Lodewijk kijken.Hein.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

hallo nog iemand  hier?

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Huh? Haha, nu wel!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Hier een hondendame die geen duif en fazant lust. Verder gaat alles er met smaak in.

 

Lodewijk zal wel denken, ik ga mn vriendjes niet opeten.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

omdat inloggen niet lukt ga ik terug naar de RELTECKELBENDE Hein.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" omdat inloggen niet lukt ga ik terug naar de RELTECKELBENDE Hein. "

 je bent ingelogd hein 

Volgende forumvraag: Dickens Festijn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^