Fietskar kopen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SanneSanne 3 doggies

honden foto van Sanne

Het lijkt me super handig maar wat ik me altijd afvraag.. Dan ga je naar een losloopgebied of zo, zet je je fiets neer bij de 'ingang'.. En die kar dan? Die kun je toch niet zo ergens laten staan?

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Ik was al heel lang geïnteresseerd om een fietskar te kopen, maar door iemand anders zijn topic heb ik de knoop doorgehakt... Ik ga een fietskar kopen! 
 
Heb alleen totaaaal geen verstand van die dingen! Heb al op Zooplus gekeken en daar heb je verschillende soorten, maar ze hebben allemaal 5 sterren als beoordeling.. Dus ja, daar raak ik niet veel wijzer uit 
 
Het is voor Saffira, Engelse Cocker van 17,5kg. Het hoeft dus niet zo'n gigantisch ding te zijn dat tot 50kg kan Heb ook al 2 fietskarren tweedehands gevonden. Deze (de nieuwe versie ervan) en deze (de nieuwe versie, denk ik toch). Zou handig zijn, kan ik ze meteen gaan ophalen en hoef ik niet te wachten op de verzendtijd  
 
Dus wat denken jullie van de tweedehandsfietskarren? Of raden jullie me aan om deze toch nieuw te kopen? En zoja, welke raden jullie me dan aan? 
  "

 Ik zag zo eentje bij de buurvouw. Voor ozzie niet geschikt want die bijt zo dat gaas kapot. Voor Ozzie zou ik een draadkooi op wieletjes moeten .

honden page profiel Liesbeth en de teckelbendeLiesbeth en de teckelbendegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Liesbeth en de teckelbende

" Het lijkt me super handig maar wat ik me altijd afvraag.. Dan ga je naar een losloopgebied of zo, zet je je fiets neer bij de 'ingang'.. En die kar dan? Die kun je toch niet zo ergens laten staan? "

 

waarom niet? daar kan je toch ook gewoon een slot aanhangen? 

honden page profiel UnknownUnknown 3 doggies

honden foto van Unknown

" Het lijkt me super handig maar wat ik me altijd afvraag.. Dan ga je naar een losloopgebied of zo, zet je je fiets neer bij de 'ingang'.. En die kar dan? Die kun je toch niet zo ergens laten staan? "

 

Ja hoor, die laat ik ook gewoon staan. Nog niemand gehad die dacht laat ik dat ding eens ontkoppelen en meenemen. En een slot is uiteraard altijd een goed hulpmiddel =).

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

" Als hij echt behoorlijk beschadigt is, €15.00 eraf handelen. Kan je toch altijd proberen. Of geduld hebben tot een andere kar. "

 

Mja die vrouw zei al aan de telefoon dat die 50euro vast is, omdat dat een mooi bedrag is.. maar als ik meer beschadigingen zie dan dat stuk met die Ductape vraag ik het wel om wat van de prijs af te doen. Hoef ook geen hoop schroot te kopen natuurlijk 

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Oh ja, handige tip om nog een extra slot te kopen daarvoor! 

honden page profiel ramonaramona 3 doggies

honden foto van ramona

Zag folder vandaag van Itek, zit in zuid nederland en belgie. Nieuwe kar voor €79,00

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Ben de fietskar gaan halen!  Had hem eerst helemaal schoon gemaakt: gestofzuigd, met nat al het vuil eraf geschrobd, ... dan een mals dekentje erin gelegd en toen mocht Saffira erin. Ze ging er eigenlijk heel snel in, snuffelde dan wat rond maar wou er ook weer snel uit. Heb eerst een beetje in onze tuin rondgewandeld ermee, ondertussen het achterste venstertje open gelaten zodat ze er weer uit kon wanneer ze wou en dat deed ze dus ook. Ze vond het niet helemaal geweldig (maar ja, wat wil je, gewoon in een kar zitten die wat in de tuin rondrijdt.. )

Dusss, dan een proefritje in de straat gemaakt. Had haar dan vastgelegd, achterste venstertje toegedaan en hop maar! Ze bleef mooi zitten, maar toen we weer voor ons huis waren begon ze een beetje te zeuren. Toen heeft mijn moeder met haar een testritje gedaan en dat ging ook goed. 

Dus morgen gaan we naar mijn oma fietsen  Ik hoop dat ze rustig kan blijven zitten, want ze weet dat als we bij mijn oma komen ze altijd worstjes krijgt.. (in de auto begint ze dan heel luid te piepen en zeuren en kan ze niet stilzitten ) Hopelijk kan ze haar wel beheersen in de fietskar!

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

@Ramona: Te laat!  Om 17u was ik al onderweg de kar gaan halen, dus heb je reactie nu pas gezien!

Anoniem (Gast)

ziet er goed uit de kar toch.Veel'plezier ermee

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Niet alle broodfokkers zijn slecht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^