Opgezwollen lymfeklieren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Liesel (Gast)

Hoi Hoi iedereen,   Mijn akita inu heeft laatste tijd weinig zin om zijn brokken te eten. ik dacht te zien dat tandvlees erg rood was. naar dierenarts geweest maar daar blijkt niks mis mee te zijn, wel heeft hij enorm grote lymfeklieren en heeft daar last van als je eraan zit. Ook reageerd hij toen ze aan zijn buik voelde... er is biopt gedaan en nu is het afwachten op het telefoontje met de uitslag. Ik ben best wel ongerust dat het misschien iets ernstigs is aangezien zijn ontlasting de laatste tijd ook niet gestuctureerd is. vaak is de kleur mosterdachtig en de ene dag aan de dunne, dan weer middelmatig en dan weer een mix... ik maak me enorm veel zorgen maar kan vooral niet goed tegen het lange afwachten op de uitslag. Ik hoop maar dat het een griepje is ..

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Mijn hond heeft ook buikpijn en ze denken een dikke darm ontsteking. Nu medicijnen. Hopelijk is het ook zo iets met je hond.

Is het bloed gecontroleerd? Is de ontlasting voor de zekerheid op giardia gecontroleerd?

 

Gezien de lymfeklieren zit er ergens een ontsteking. 

Ben benieuwd en succes met wachten, is niet fijn! 

Liesel (Gast)

ze heeft biopt uit de lymfeklieren genomen en die is naar lab voor onderzoek. verder niets geloof ik. ik hoop dat ze snel bellen en dat er niets ernstigs is met me schatje.. Beterschap met jou hondje!  welke medicijnen krijgt hij.zij?

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Oh je, biopt uit de lymfeklieren, hopelijk niets ergs! 

 

Luca krijgt 3 x per dag salazosulfa. Weet niet precies wat het is, maar tegen darmontsteking.

 

Het is zo sneu als een hond zich niet lekker voelt.

 

Laat je weten als de uitslag er is. Heel spannend! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Liesel, wat naar, en dan moeten wachten voor je wat weet, hoop echt dat het niets ernstigs is, afwachten maar he. meer kan je niet doen.

Suzanne ook voor jou, lees het net , ook snelle beterschap.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Liesel; heb je al bericht?

 

hoop dat de uitslag meevalt.

Liesel (Gast)

Helaas ... leukemie :( :(... niets meer aan te doen.. mij schatje vrijdag in laten slapen zodat er geen lange lijdensweg zou volgen. Zaterdag gecremeerd en vandaag de as ophalen  voor altijd in mijn hart

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

" Helaas ... leukemie :( :(... niets meer aan te doen.. mij schatje vrijdag in laten slapen zodat er geen lange lijdensweg zou volgen. Zaterdag gecremeerd en vandaag de as ophalen  voor altijd in mijn hart "
 
he shit, ik wou net waarschuwen dat het kanker kan zijn, maar het is dus al bevestigd. :( Ik ken een soortgelijk verhaal, dikke klieren en inderdaad heel snel achteruit gegaan. Ik denk wel dat je de juiste beslissing maakt. Goede kennis van mij heeft met prednison en andere medicatie geprobeerd om het te rekken maar de bijwerken van die medicatie maken je hond net zo ziek. 
Heel veel sterkte met het afscheid

honden foto van jolanda, puk en jack .

Heel veel sterkte met dit verlies .

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Wat schrikken, wat naar! Heel veel sterkte!

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

veel sterkte Liesel.

Liesel (Gast)

Bedankt allemaal... het is heel verdrietig allemaal.. zo stil in huis en ik vind het zo moeilijk dat ik niks kon doen om het te genezen!  

Volgende forumvraag: veel drinken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^