Trimopleiding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anouk H (Gast)

Beste hondenliefhebbers!   op dit moment doe ik de opleiding Hondentrimmen aan Trimschool Nederland te Spijkenisse. In september wil ik graag examen doen. Nu zoek ik hiervoor een poedelachtige vacht en een plukhondje. Zouden jullie mij misschien kunnen helpen?  Ik kom zelf uit Tilburg. Het is handig als het bij mij in de buurt is, dan kan ik hem tot die tijd gratis bijhouden. stuur mij een email als u geïnteresseerd bent: [email adres verwijder]

 

--

Berichtje van Arjen,

 

Wanneer je wilt dat hp bezoekers contact met je opnemen kun je het beste even een account aanmaken. Dan kunnen ze via de prive berichten contact opnemen

--

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 28 april om 17:11 --

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Je kunt het beste een account aanmaken zodat mensen via je profiel in contact met je kunnen komen. Het is hier namelijk niet toegestaan om je e-mail adres te plaatsen.

 

Ik kan je helaas niet verder helpen. Ik kom niet in de buurt en heb geen poedelachtige hond of plukhond, maar heel veel succes verder met je opleiding en straks met je examen!

honden page profiel TessaTessabijna goedgekeurde fokker

honden foto van Tessa

Hoi Anouk,
Jij ook hier, ha, ha.
Anouk loopt bij mij stage en doet dat heel goed dus het zou fijn zijn als iemand een leuk hondje voor haar te leen heeft.
Hij wordt bij mij in de salon dan onderhouden tot aan het examen.

honden page profiel LilyLily

honden foto van Lily

Hallo Anouk,
Ik heb een goldendoodle van 10 maanden en kom uit de omgeving van Den Bosch. Je zou me een pb kunnen sturen als je wil. Ik hoor het wel!

honden page profiel Anouk HAnouk H

" Hallo Anouk,
Ik heb een goldendoodle van 10 maanden en kom uit de omgeving van Den Bosch. Je zou me een pb kunnen sturen als je wil. Ik hoor het wel! "

 Hi Lily! Ik heb nou een account aangemaakt dus als her goed is kun je mijn berichtje nou vinden met mijn email adres erbij. Den Bosch zou goed zijn ja! Vrij dicht bij mijn stage. Hoor het wel via de email als het goed is;)

honden page profiel Anouk HAnouk H

Zijn er misschien nog mensen met een plukhondje??

Volgende forumvraag: Welk goed (dieren)doel steunen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^