Trots op mijn ventje, lekker naar de ijssalon geweest :)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

Het was mooi weer en ik dacht laat ik eens iets leuks met Sky gaan doen. Vriendin geappt ga je mee naar het dorp wandelen en een ijsje eten. Ja dat was goed dus ik Sky aangelijnd, naar afspreek punt gelopen en zo dus naar de ijssalon gelopen.

 

Ik zei tege mijn vriendin oh bestel jij dadelijk voor mij want weet niet of ik binnen mag met Sky. We kwamen daar aan ik buiten staan en de mevrouw zei ohh hij mag gewoon binnen hoor Dat was wel fijn want toen konden we op een rustig plekje binnen zitten, Sky bij mij op schoot en op de grond (hij mocht zelf kiezen) En dat ging heel goed hij was lekker aan het kijken, zitten en heeft niet gepiept of niks Als beloning kreeg hij het laatste mini stukje ijskoekje. en toen zijn we weer terug naar huis gelopen. mevrouw van ijssalon zei vriendelijk doei.

 

Fijne ijssalon om naar toe te gaan dus met de hondjes, zeker voor herhaling vatbaar

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Super dat het zo goed ging, daar kan je zeker trots op zijn   en een ijsje op de koop toe

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Mooi dat je hem mee binnen mocht. Ik vind het ook altijd fijn als Lance mee op restaurant of cafe kan gaan. Ze horen er toch bij bij je roedel  Dus waarom niet ? Als ze braaf zijn zie ik geen enkel probleem . 

 

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Wat goed zeg! Misschien moet ik ook eens met de honden gaan oefenen bij de ijssalon , dan is herhaling toch ook heel belangrijk?

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

" Wat goed zeg! Misschien moet ik ook eens met de honden gaan oefenen bij de ijssalon , dan is herhaling toch ook heel belangrijk? "

 Ja herhaling is zeker belangrijk

Wil het ook een keer met malaika proberen maar die gaat piepen als iets te lang duurt. denk gewoon eerst naar de dobey lopen die is er vlak bij, haar iets lekkers om op te kauwen uit laten kiezen en dan naar de ijssalon dat ze het daar op eet.

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan 3 doggies

honden foto van De Mecheltjes clan

Fijn dat het zo goed is gegaan. Dubbel pret en een lekker ijsje en je mooie Sky die het zo goed heeft gedaan 

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

"  Ja herhaling is zeker belangrijk
Wil het ook een keer met malaika proberen maar die gaat piepen als iets te lang duurt. denk gewoon eerst naar de dobey lopen die is er vlak bij, haar iets lekkers om op te kauwen uit laten kiezen en dan naar de ijssalon dat ze het daar op eet. "

 Dat is inderdaad een goed idee. Gelukkig kan je een ijsje ook lopend meenemen, dus als het echt niet gaat kun je je ijsje houden :)

 

honden page profiel * Baasje Buddie met Anne** Baasje Buddie met Anne* 3 doggies

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Fijn dat t goed gegaan is! eneh, welke ijssalon is dat?

Volgende forumvraag: Fototopic: Puppy ogen!
^