Jeej!! :)
en het bloedonderzoek is binnen.
dit schiet niet op , zo zie je het niet
Meelmijt zit veel in brokken, dus dat kan een verklaring zijn waarom hij het nu wel goed lijkt te doen.
jaa super!:D dus 1 zorg minder
En die meelmijt zit ook in granen he?
maar heb die zak orijen hier nog, betekent dit dat ik hem dit niet kan geven ( Als tussendoortje of beloning bij de puppycurus )
Ik heb wel eens gelezen dat meelmijt dood gaat als je de brokken een tijdje in de vriezer doet.. of het waar is weet ik niet.
Klopt inderdaad! Gewoon porties invriezen en eigelijk per dag wat je denkt te gebruiken eruit halen zo heb je de minste kans dat je brokken weer besmet worden met meelmijt.
Super ! Dankjulliewel!
Volgens mij gaan ze dood. Iig vermeerderen ze niet en worden inactief waardoor ook de afvalproducten niet meer worden. Best is om de brok meteen in te vriezen en in de vriezer te bewaren.
hoi!
Ik zat even te denken..
Afgelopen vrijdag heeft Boefke dus zijn eerste spuit gehad (immunotherapie).
En dit heeft veel jeuk gegeven.
Ik geef Boefke nu bijna 4 weken Tinlo Eend, en voor mijn gevoel doet hij het hier goed op.
Maar.. hoe kan ik straks nou een ander diersoort er bij voegen?
Terwijl die ondertussen jeuk heeft van die injecties ?
Oja heb ook die mvr. maasduyn een berichtje gestuurd dat ik 7 maart niet kom, (Deze afspraak had zij gemaakt toen ik daar was geweest)
Tja, dat is idd een probleem.. Je zult nooit weten of de jeuk nou van de entingen komt of van het nieuwe diersoort..
ja dat was dus wat ik al dacht..
moeilijk dit, En die injecties duren nog 9 maanden , maar wil hem echt geen 9 maanden alleen maar eend geven. kan die toch nooit genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen?
Gekopieerd van de facebook van de allergie poli voor honden van het MCD
"Luka is een herintreder Het is niet de eerste, en het zal ook wel de laatste niet zijn: Luka deed het zo goed op de desensibilisatie dat haar baasjes besloten om er mee te stoppen. Dat klinkt logisch; je hond heeft jeuk, je gaat naar de dierenarts, ze wordt behandeld, het gaat heel goed en dus denk je: het is over. Maar daar zit hem nou net de kneep: het gaat niet over. Nooit. Atopie is een chronische ziekte die tijdelijk meer of minder klachten kan veroorzaken, maar het kan niet genezen worden. Dus als je niets doet, zullen de problemen vroeger of later weer de kop op steken. Net als bij Luka. Haar baasjes zijn weer opnieuw begonnen met de desensibilisatie en ze gaan nooit meer stoppen. En zij (en wij) hopen dat door dit bericht iedereen die zijn hond desensibiliseert en wil stoppen omdat het zo goed gaat, van gedachten verandert."
Je kunt je hond ook op een natuurlijke (holistisch) manier desensibiliseren, dat kan ook effectief zijn en is een stuk goedkoper. Dus blijvend desensibiliseren (als je daar al in gelooft...) via de reguliere weg is beslist geen 'must'.
Mijn ervaring is dat het belangrijk is om die weerstand optimaal te houden en dan ondertussen ook nog wat triggers te geven.
Ik vind overigens dat het MCD wel erg positief doet over het desensibiliseren van honden. Ken er toch zat waarbij het weinig tot geen effect heeft gehad.
Amy, wat die voeding betreft, zou ik overwegen om uit te breiden met een diersoort. Dan zou ikzelf opteren voor konijn (plus aangevuld een vit. E supplement uit goede visolie) of geit in de juiste verhouding bot/spiervlees/orgaanvlees.
Hier ook een hondje dat erge jeuk had. Ik kreeg het advies om haar vers vlees paard te geven en na 6 weken lam erbij en daarna geit en zalm, alle vleessoorten die zeer geschikt zijn voor allergische honden. Ik geef Haaksbarf en via het forum kreeg ik te horen dat paard, geit, lam en zalm alle absoluut graanvrij zijn, voor mijn hond een voorwaarde.
je zou eventueel na de eend dus ook paard en lam of geit kunnen geven, dat zijn al 3 diersoorten.
dankjullie wel voor de tips en info.
ik ga 9 maanden die injecties doen, helpt het niet?
Dat zie ik dan wel weer, eerst hopen dat dit zijn werk doet.
Zoek je iets op de HondenPage ? Vul dan hier jouw zoekwoorden in ?