Ik zoek baas.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik, Dobby, zoek een nieuwe baas. Vrouwtje van nu is niet leuk meer.

Eerst laat ze me gisteren 10 km door het bos lopen en daarna alleen maar kort naast de flat plassen. Aan het eind van de middag en aan het eind van de avond lopen we normaal ook hoor! Vrouwtje was vast moe van de boswandeling, maar dat hoort niet. We horen normaal te lopen.

En alsof dat nog niet het ergste was, moest ik toen vanochtend om 7 uur. "Eindelijk rustig" zei het vrouwtje. Maar toen ik naar een fijn ruikend struikje wilde rennen kreeg ik toch een ruk aan de lijn! Ik kijk om, is vrouwtje erbij gaan liggen. Dat kán toch niet? Zo moe van een boswandeling en dan rukken aan de lijn? Vrouwtje noemde me een stom rund en dat ik haar niet van haar sokken moest trekken? Ze had van die blauwe plastic klompen aan, helemaal geen sokken!

Toen we net weer gingen lopen alweer zo'n kort stom rondje. Pijn in haar rug, zei het vrouwtje. Moet ze maar niet zo lang liggen omdat ze moe is.

Vrouwtje mishandelt me dus gewoon. Eerst vér lopen, en dan niet meer. Dan een ruk aan de lijn geven en er gewoon bij gaan liggen. En dan alleen maar een kort rondje wegens "rugpijn"? Mishandeling! Ik zoek een nieuwe baas die wel leuk is.

/

Vertaling: gisterochtend een lange boswandeling gemaakt en in verband met vuurwerk daarna natuurlijk alleen maar plasrondjes. De laatste om 21.45. Daarom vanochtend al om 7.15 er uit om Dobby nog even te laten plassen. Trekt die gek me van het pad af, zo een glibberig stuk aarde in. Ruk, slip, *vlieg*, bam. Au. Ik heb de klap opgevallen met mijn hand, en die doet nu dus ook zeer, net als mijn onderarm en rug. En Dobby was zeker ook geschrokken, want die keek alsof ik hem mishandeld had. ;-)

honden page profiel RandjeRandje 3 doggies

honden foto van Randje

Hoi Dobby

Da's zeker niet leuk ;-) Misschien is het vrouwtje nog wel een beetje van slag van al dat geknal gisteren, je moet maar een beetje geduld met haar hebben. Moet niet te lang duren natuurlijk maar laten we eerlijk zijn, die vrouwtjes (en ook de reutjes tweebeners) zijn niet zo stabiel. 

Ik zou trouwens willen dat mijn vrouwtje eens lekker normaal op de grond zou rollen. Zou ze vast beter van gaan ruiken. ;-) 

Poot & lik
Skip

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

pooops Dobby toch, toen Lola net hier was is zoiets me ook eens overkomen en lag ik ook blijkbaar komt er dan ineens oiets intressants in die neus dat alleen dat nog belangrijk is en dan nog verbaasd omkijken van wat doe jij nou O-)

honden page profiel elianne elianne 3 doggies

honden foto van elianne

Herkenbaar die "onverwachte glijpartijen"... ;-)

Leuk om te lezen...Niet leuk van je hand...

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Ja Dobby..., normaal krijg je nu allemaal reacties dat er op HP geen herplaatsings aanbiedingen mogen worden gezet..., maar in jou geval ligt het wel even anders (letterlijk voor het vrouwtje O-) ) ...., jij wil een nieuw baasje in plaats van dat het baasje jou kwijt wil.

Ik denk dat de modjes dit wel door de vingers zien voor 1 keer, want zo is het ook geen leven voor je..., wispelturig baasje dat als het even tegen zit op de grond gaat liggen..., en dan moet jij ook nog begrip opbrengen, luisteren en braaf zijn..., ze vragen wel heeeeeel veel van je hoor ;-)

Maar misschien moet je voor deze keer de kuren van het baasje maar even door de poten zien..., het zijn spannende tijden, eerst de Kerst-stress..., daarna Oud en Nieuw met allemaal lekker hapjes, oliebollen...., en drank...., en ja..., dan reageren baasjes wel eens anders als normaal :-D

Kijk het nog een paar dagen aan..., als de rug van het vrouwtje straks weer beter is gaat ze het vast goed maken met een super-lange-mag-snuffel-wandeling-door-het-bos ;-)

Sterkte...., en wens het vrouwtje maar veel beterschap !!

ps..., en anders mag je hier wel een paar dagen logeren hoor..., want daarna wil je toch weer terug naar het vrouwtje ;-)

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Hahaha! Grappig geschreven :-)

Beterschap.

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

honden foto van marianna

Dobby.
Je vrouwtje heeft geen centjes meer voor een schoonheids behandeling dus je heeft haar gratis een behandeling gegeven. Vertel dat maar aan haar. Maar probeer maar de grote mensen niet te begrijpen want dat lukt toch niet.

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Oh lieve Dobby,
Ik zal hier eens vragen of je erbij mag.
Ik ben hier ook gekomen via ik zoek baas.
Wat ze met jou uithaalt kan echt niet ;-)
Hier zijn ze ook raar hoor, ik heb van half één tot half twee buiten in de voortuin gestaan omdat ze hier met de buren wilden kletsen.
Toen ben ik maar met tennisballen gaan spelen.
Wil je hier komen, lijkt me enig.
Maar doe ook maar wel lief tegen je vrouwtje, want anders krijg je misschien geen eten.
En geef ze maar een knuffel, dan is het vast snel over! :-)

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje 3 doggies

honden foto van Pooh en Teigetje

Sooo Dobby... wel sielig foor jou so'n sullig frauwtje...

Maar wilde jouw frauwtje niet spelen, dat se daarom ging liggen? Misschien wilde se een speelboog maken om goed te maken dat se gister so gek had gedaan?

Mijn frauwtje wordt soms boos als ik op haar rug spring...

Feel zuukses met joue frauwtje... ik sou toch misschien maar wel bij haar blijfen wonen... want wat sou er fan so een iemand terecht komen als jij niet meer foor haar sorgt?... sul je sien dat se dan met oud haar helemaal niet meer gaat wandullun...

Als hond sijnde moet je soms ovvers brengen...

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Ik heb een modmeldig gedaan want je mag geen oproep doen zonder toestemming van een mod hahhahahahaaha..
Je mag bij mij komen wonen hoor..
Nee serieus auwwwwww pijnlijk.....maar snap Dobby die denkt hallo is dit alles.

honden page profiel PetraPetra 3 doggies

honden foto van Petra

Hey Dobby.
Vrouwtjes doen soms rare dingen hé maar ach ze is toch ook wel lief denk ik voor je dus misschien wil je er nog eens even over denken en haar vergeven.
Tenslotte houdt ze toch heel veel van je en wil ze je denk ik niet eens missen.
Je zou best hier mogen komen wonen maar ik mopper ook wel eens als ik er bij ga liggen terwijl het niet eens dan de schuld van Rassie is (hij weet heus wel dat ik niet op hém mopper maar toch).
Dus eigenlijk wordt het er dan niet echt beter op voor je.
Misschien een goed voornemen voor het nieuwe jaar, vrouwtje vergeven als ze in jouw ogen weer eens gek doet.
Tenslotte is ze voor jou het liefste vrouwtje van de hele wereld.
Dikke knuffel voor jou en ook van Rassebassie.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

oeps...... nieuwe baas ? spaar voor je vrouwtje voor een fietsie, met drie wielen en een bakkie achterop waar je in kan zitten Dobby....

Geef het niet op he, Just do it. :-D

Volgende forumvraag: Zo dat hebben we ook weer gehad.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^