kapot

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

vandaag was het gezellig druk in het park.veel honden dus veel plezier en spelen.ik heb genoten toen van al die honden die zo goed met elkaar overweg konden. :-D maar ja zoals altijd,vliegt de tijd.dus we waren er toch een uur of 4.eenmaal thuisgekomen had poppy nog de puf om te eten maar jazzy ging gelijk naar bed.die is kapot.ik denk dat ik hem de 1e uren niet zie.maar het was echt leuk.dus hij is nu aan het dromen van al zijn vriendinnen ;-) en poppy van de bal ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

oeps... een uur of 4, ja zou ook doodmoe zijn als ik al die tijd hebt mogen ravotten, nu maar lekker rusten dromen en slapen . :-D geen..hond..meer aan.

anoniem (Gast)

scattig die honden

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

willemijn.ja er kwamen steeds meer honden bij.en dan vliegt de tijd echt.en inderdaad ik heb er geen honden meer aan. :-D

honden page profiel kk 3 doggies

honden foto van k

Och jeej, ik hoop dat je het bonnetje nog hebt of bent verzekerd. :-D;-)O-)
Gebeurd hier ook weleens, met name met mooi weer (dan zijn er opeens honden die je anders nooit ziet... En met sneeuw natuurlijk, altijd feest. ;-)

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

kevin.hahaahaah.met sneeuw zijn ze niet weg te krijgen uit het park.dan is het echt helemaal geweldig voor ze.wij staan te blauwbekken en die honden hebben een lol.geweldig. ;-)

Volgende forumvraag: Dogglywood! (Met foto's)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^