Ik moest weer naar de dierenarts vandaag!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Vandaag ben ik lekker vroeg op gestaan met mijn vrouwtje! We waren om half 7 al aan het wandelen, wel 45 minuten heerlijk wandelen!! :-) Daarna ging ik lekker weer op de bank liggen slapen en vrouwtje moest eten en ik ging lekker op schoot liggen met vier poten omhoog en toen kreeg ze ook wat slaap omdat ik lekker ging slapen. Toen is ze lekker bij mij in slaap gevallen tot half 10 :-D Dat was niet zo lief van mij want ze moest gewoon thuis aan het werk (fijn he ze werkt altijd thuis! ;-))..

Daarna mocht ik eerst nog even wandelen en toen is ze tot drie uur aan het werk geweest en toen mocht ik in de auto mee, leuk totdat ik hoorde dat ik naar de dierenarts moest. Na 25 minuten rijden waren we er. Het spreekuur liep iets uit dus ik ging even aan het hondje snuffelen, maar ik vond hem niet lief dus ik ging grijnzen, toen werd vrouwtje boos op mij.. ik ging weer braaf tussen haar benen in zitten, beetje slijmen en toen was het weer goed! En ineens oeps ;-) liet ik een paar scheetjes. De assistente zei ja toe maar Bram dat mag hier allemaal ;-)

Maar ja, soms moet het er uit he.... :-D :-D

Toen mocht ik naar binnen, mijn oren waren goed, de vorige keer had ik een hele rode lip met een soort bacterie dat had de dierenarts onder de microscoop gezien maar dat was nu weg gelukkig, alleen nu hebben ze een nieuw stukje onder de microscoop bekeken en daar hopen we vandaag de uitslag van te krijgen want ik houd erg veel jeuk..

Ik heb de laatste tijd een beetje veel koekjes gegeten denk ik want ik was 2 kilo zwaarder dus nu ga ik braaf iedere dag met het vrouwtje hardlopen, 45 minuten. Dus baasje moet lekker iedere dag hardlopen met mij :-D

Ik heb ook shampoo gekregen en spray tegen de jeuk.. dus ik hoop ik snel minder hoef te krabben, vrouwtje vroeg aan de dierenarts of ze me in de avonduren lekker even lang mee mocht nemen met hardlopen, en dat was helemaal goed, en zeker iedere dag omdat ik dan weer snel een mooie slanke knappe reu ben (ik ben helemaal niet dik hoor, maar vrouwtje vindt dat ik niet meer dan 38 mag wegen).. en we hebben samen een goede conditie, vrouwtje moet hardlopen voor haar astma.. dus dan is het voor ons allebei goed, zie je wel dat ik nuttig ben?? ;-)

En morgen gaat ze me lekker uitgebreid wassen, fijn he? Nou echt niet ik vind dat maar niks, maar als ik nat ben kan ik lekker tegen haar aan leunen en dan vind ik het wel leuk! O-)

Dus ik ga nu even uitrusten nog 45 minuten en dan gaan we er tegenaan, lekker hardlopen en daarna hoop ik samen lekker op de bank liggen..

Doeii allemaal en als ik de uitslag heb laat ik het weten!

Ik moet nu in ieder geval om de 2 weken een injectie die vrouwtje zelf mag geven mijn gras- en brandnetelallergie. Maar de dierenarts denkt dat dit wel goed gaat komen maar we moeten er even doorheen :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik moest weer naar de dierenarts vandaag! " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Toch weer gisten.. morgen goed wassen en sprayen en hopen dat de jeuk dan snel minder wordt..

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Ah gossie ... Jeuk is zo'n ellende...

Welke shampoo heb je gekregen? En heeft je DA je ook extra verteld hoe je het moet gebruiken? Vaak moet het namelijk wel een hele tijd inwerken...

Mijn eigen DA zegt: ga dan gewoon lekker samen met je hond in bad/douche zitten want om echt profijt te hebben moet het zo'n 20 minuten in kunnen werken (in de bijsluiter staat 10 minuten, maar 20 minuten is beter)..

Ga je niet zelf ik bad/douche zitten dan trekt je rug het niet zo lang....

.

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Malaseb shampoo..

Maar ik houd hem lekker buiten even afleiden met balletje en speeltje en dan komt het goed ;-)

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Ja, jeuk is heel erg beroerd. 
Hopelijk heb je baat bij de injecties tegen de allergieën.

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

*krab, krab, krab* ik heb er ook last van, maar geen wasbeurt voor mij(gelukkig!!).
ik heb nog al jeuk sinds die warmte van laatst, dus vrouwtje denkt dat het daardoor komt, ik krab ook al een stuk minder. Maarja, die korstjes die jeuken zo dus dan krab ik weer en dan mopperd vrouwtje weer, *zucht*.
vrouwtje zegt ook dat als ik niet krab, de wondjes sneller genezen en ik eerder van m'n jeuk af ben, maar daar heb ik geen boidschap aan als ik jeuk heb. Want als je jeukt hebt moet je toch krabben, toch?!

veel plezier in bad morgen, maak je vrouwtje maar lekker nat ;-)
poot van Nyx

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nyx er staat geschreven en gedrukt men moet krabben waar het jukt en jukt het op een rare plaats dan krabbel je er maar naast!!!! maar je moet niet te fanatiek krabben ,ik had ooi jeuk aan mijn kont en krabde zo erg heeft de da mijn poot verbonden binnen drie dagen was de boel genezen maakte nog wel krab bewegingen maar krabde niets meer open groeten van Lobke.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik moest weer naar de dierenarts vandaag! " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Niet aaien voor de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^