blaffende keeshond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Fred HooijmansFred Hooijmans

 sinds 4 weken probeert onze keeshond middelslag van 15 mnd te bijten naar sommige gasten,fietsers alles wat langs komt en beweegt zelfs gromt ze soms naar onze zoon van 18,ze is sinds een week gesteriliseerd maar tot nu toe geen resultaat,hiervoor maakte zij van alles kapot als zij alleen in huis was en er ook speeltjes liggen waar zij erg veel mee doet,wie heeft tips,verder is zij erg lief tegen ons,het lijkt wel of ze bezitterig is.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "blaffende keeshond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel AliceAlice 3 doggies

honden foto van Alice

Je hebt wel een puppycursus gevold? En wat leerde je daar? Ze heeft nu de leeftijd dat je haar de grens moet laten zien van tot hoever ze mag. En het beste is dat de hele familie daar in meewerkt. Consequent zijn is het belangrijkste. Als ze iets doet wat ze niet mag, mag ze daarin best gecorrigeerd worden. Laat zien wat de grens is en blijf daarbij. En dat geldt dan ook voor alles. Succes ;-)

honden page profiel Fred HooijmansFred Hooijmans

Beste Alice,wij hebben haar aangeschaft toen zij 9 maanden was,de vorige eigenaar had er geen tijd voor,wij pakken haar nu strakker aan en willen met haar in training gaan bedankt voor je reactie:-D

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond 3 doggies

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Ik zou eens een goede trainer/gedragstherapeut langs laten komen, die kan vaak de oorsprong van het gedrag goed beoordelen.. Want corrigeren heeft weinig zin, als de oorzaak van de problemen niet aangepakt word, sowieso is correctie (fysiek) vaak niet eens nodig.
Kijk verder naar de behoeften van je hond, krijg je hond genoeg fysieke en ook zeker mentale uitdaging? Of misschien juist teveel prikkels? Rust ze wel goed? Eet en drinkt ze goed? Is er genoeg aandacht voor haar.. Kortom, wat zou het gedrag kunnen triggeren?

Verder is een cursus misschien een goed idee. Succes :-)

honden page profiel Fred HooijmansFred Hooijmans

Beste Lady,wij houden haar met voeding erg in de gaten en doen als we thuis zijn veel met haar,bijna altijd is er iemand thuis en we gaan ook veel met haar het bos in.

bedankt voor je reactie

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Keeshonden zijn heel pittig en blafferig. Je moet van te voren aan het blaffen vermeiden bij keeshonden. Wat doe je met je hond, hoeveel keer ga je wandelen, hoelang? Mentale uitdagingen? Denkspelletjes? De midden slag keeshond van mijn zus verveeld zich omdat mijn zus er niets mee doed dus gaat ook dingen kapot bijten, kattekwaad uithalen, ...
Belangrijk dat de hond veel beweging krijgt daar het hele actieve honden zijn. Dan gaan oefenen met koekjes,  als er fietser voorbij komt laten zitten en afleiden met koekjes.  Verder zou ik ook naar de hondenschool gaan

Succes

honden page profiel Fred HooijmansFred Hooijmans

Beste Talia,wij wandelen minimaal 3 maal per dag met haar waarvan 2 maal drie kwartier en een maal minimaal een uur,verder heeft zij speeltje en een knaagtouw vind ze helemaal geweldig,verder zijn wij nu hard aan het oefenen met de bel en met fietsers,ook zijn wij op zoek naar een hondenschool in nieuwegein.
bedankt voor je reactie :-D

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Kun je eens beschrijven wat je op een dag doet met je hond? Hoeveel wandel je? Maak je haar ook geestelijke moe? En hoeveel slaap krijgt ze?

En ze is gesteriliseerd, wat is de reden hiervan?

En als ze het gedrag laat zien wat jullie niet bevalt wat is jullie reactie dan?

honden page profiel Fred HooijmansFred Hooijmans

Beste Esther,als wij opstaan gaat wij na een uur met haar wandelen min 45 minuten,dit gebeurd nog gemiddeld 3 maal,verder spelen wij met een touw met haar en heeft zij andere speeltjes,ze kan in de tuin,slapen doet ze denk ik 12 uur p/d, sterilisatie hebben wij gedaan omdat wij geen pups willen,als zij iets heeft gedaan wat niet mag en je zegt dit alleen al dan gaan haar oren in haar nek en gaat ze zitten,

bedankt voor je reactie :-D

honden page profiel De DamesDe Dames 3 doggies

honden foto van De Dames

Verwacht geen resultaat binnen 1 week na sterelisatie, of eigenlijk uberhaupt. Ik weet niet welk resultaat je had verwacht eigenlijk? Het kan alle kanten op en het kan ook hetzelfde blijven. Sterelisatie doen mensen doorgaans omdat ze geen ongewenste nestjes willen, geen loopsheid willen of bang zijn voor baarmoederontstekingen/kanker. En niet voor een gedragsprobleem. Heeft de dierenarts dit geadviseerd?

Laat haar eerst even rustig herstellen, het is een zware operatie. Ga daarna aan de slag met een gedragstherapeut, die kan kijken waar het gedrag vandaan komt en hoe jullie reageren. Dat kunnen wij vanuit hier niet beoordelen. Pak in elk geval nooit iets van haar af, je kan beter iets nemen wat ze heel lekker vind en dan ruilen.

Heb je haar stap voor stap aangeleerd om alleen te zijn of heeft ze nu verlatingsangst?
Hoe heb je het geleerd?

Wat doe je met haar per dag (uitlaten, trainen etc.)? Hoe lang moet ze alleen zijn?

honden page profiel Fred HooijmansFred Hooijmans

Beste Iris,de reden van sterelisatie is dat wij geen pups willen,wij doen nu rustig aan met haar maar ze zit bordevol energie,dit gedrag van haar is sinds onze dochter (17) vakantie heeft,ze doet er wel erg veel mee,wandelen spelen van alles,wij trainen nu weer om alleen te zijn en langzaam komt dat weer,meestal is ze max 4 uur alleen,verder zijn wij op zoek naar een hondenschool in nieuwegein,ook trainen wij haar met fietsers en met de deurbel.

bedankt voor je reactie :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "blaffende keeshond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^