zo frustrerend ...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi

honden foto van Jana & Romi

Het is helaas geen leuk hondenverhaal.

Daarnet op wandeling kwam ik een man tegen die vroeg of ik een hond kwijt was.
Echt stom maar ik moest toch nog even controleren of zowel Romi als Roula nog bij me waren (ook al verlies ik ze geen seconde uit het oog)

Ik antwoorde nee, waarop die man me vertelde dat hij een grote hond had zien loslopen. En dat ik dan maar moest oppassen met mijn hondjes want hij zag er "gevaarlijk " uit volgens die man.

Ik heb 5 minuten zitten zoeken en ja hoor daar liep hij dan een mechelaar reu. Ik heb gekeken, maar geen baasje te zien. Romi en Roula in blijf gelegd buiten het zicht van de mechelaar en heb de mechelaar proberen te benaderen, als ik in de buurt kwam gromde hij en liep hij weg. Plots leek hij Romi en Roula te ruiken want hij stormde hun richting uit. Ik liep naar hen toe en ging snel tussen de mechelaar en onze hondjes staan. Hij deed al een geluk niets naar onze honden, enkel snuffelen. Ik had van Roula's flexie een lus gemaakt en probeerde hem zo aan te lijnen, slim idee maar in de praktijk lukte het niet, als ik mijn hand naar hem uitstak begon hij te grommen en te blaffen op mij, hem aanraken lukte ook niet.

Toen kwam er een andere persoon voorbij met een teckel, de mechelaar liep op de teckel af en weer snuffelde hij enkel. Ook die persoon kon hem niet aanlijnen of zelfs aanraken. We spraken af dat de andere persoon aan iemand ging vragen of zij hem wel kenden, toen zij voortwandelde volgde de mechelaar de andere persoon met haar teckel.

We kregen het idee om de mechelaar bij iemand die we kennen in de tuin te lokken zodat we hem daar misschien uiteindelijk konden pakken (aangezien hij ons en de hondjes toch volgde), helaas was hij van iets geschrokken en zette het weer op een lopen.

Deze keer hebben we hem met 3 personen gezocht en uiteindelijk kwamen we hem weer tegen, deze keer liep hij onze honden straal voorbij.

We hebben nog gaan kijken in de richting waar hij is uitgegaan maar hebben hem niet meer gezien.

Na nog een tijdje zoeken zijn we allen naar huis gegaan, sebiet ga ik nog eens kijken of ik hem nog zie.

Ergens hoop ik dat hij naar huis is gelopen aangezien iemand hem eerder die ochtend had zien rondlopen in de richting waar hij nu terug naartoe ging. Ook ben ik te weten gekomen dat diezelfde hond al vaker weggelopen is.

Ik snap toch niet hoe dit meerdere keren kan gebeuren

:'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zo frustrerend ... " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MarloesMarloes 3 doggies

honden foto van Marloes

Jeetje, wat een verhaal. Wat goed dat je zoveel moeite hebt gestoken in het vangen van de reu. Kan de hond naar een drukke weg lopen?
Ik hoop ook maar dat of zijn baas hem heeft gevonden of hij naar zijn eigen huis is gelopen. Lijkt mij zo naar als je hond weg is.

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi

honden foto van Jana & Romi

Allemaal vrij drukke wegen in de buurt + hij heeft al (voor zover wij weten) 2x de spoorweg over gestoken

honden page profiel MarloesMarloes 3 doggies

honden foto van Marloes

Verschikkelijk. Duimen dat de hond bij zijn baas is en dat de hond niet meer wegloopt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zo frustrerend ... " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^