Slijmende / Bange hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Micha (Gast)

Ik ben ten einde raad.

Ik heb mijn hond al 2 jaar lang vanaf haar 4 maande leeftijd. Toen ik haar kreeg was ze een bange hond. Wanneer je een aaitje over de kop wil geven doet ze haar ogen dicht , smakt met haar mond en gaat in elkaar krimpen. Wij hebben echt ons best gedaan en haar zo goed mogelijk gesoccialisseerd. Ze is toen veranderd , ook is ze erg nieuwsgierig en wil van alles leren. Maar nu merk ik dat nadat ze is aangevallen door een hond egt weer trug is gevallen. Die aanval is zo een 2 maanden geleden gebeurt.
Ik heb haar toen meteen naar de dierenarts gebracht goed laten nakijken, haar echt volle aandacht en liefdd gegeven en goed verzorgd.
Nu is ze echt zooooo een slijmbal geworden.
Ze luisterd voor geen meter, ZIT DE HELEDAG bij de tavel te janken als er eten op is / ontbijt / avond eten etc. Normaal vloog ze haar bench in wanneer wij gingen eten. Nu vindt ze de bench super eng. En als je haar naam roept ookal os het heel vrolijk komt ze in elkaar krimpent naar ons toe.. Alsof ze egt overdreven is mishandeld. Ze verkleint zich egt heel veel. Ik probeer van alles te afwisselen. Ik ken mijn hond. En ze is totaal niet zich zelf zo. Ik snap ook niet WAAROM ze zo is? Komt het doordat ze overdreven aandacht heeft gehad 2 weken lang nadat ze werdt aangevallen? ( ik nam namelijk 2 weken vrij). Normaal kan ze zich echt super snel aanpassen in alles. Ik ken dr egt niet meer.. En this zooo zielig voor dr. Ze is gwn BANG? Als ik dr aankijk gaan de oortjes al meteen omlaag het kopje naar beneden , beentjes dicht bij de ligaam.. Staart heen en weer (maar niet op een blij manier, echt bang manier)

Weetnie hoe ik het moet uitleggen. Hoop dat het begrepen is en ik snel hulp kan krijgen.

En hondjes buiten vondt ze toen ik dr pas had alijd eng kromp ze ook in elkaar. Met de tijd heb ik dr goed gesocciallisseerd en ze kon echt met elk hond goed opschieten. En nu na die aanval. Gaan de haartjes op de rug omhoog als ze een hond ziet en begint ze met grommen. Ze speelt totaal niet meer. En rent meteen weg


HELP.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Slijmende / Bange hond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Micha (Gast)

Niemand.?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Slijmende / Bange hond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Zoeri en koeienmest
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^