Dit is toch te gênant voor woorden?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *Luna**Luna*

honden foto van *Luna*

Vandaag ging ik mijn middagrondje doen met Luna, en ik wou vandaag door de wijk. We waren net aan het einde van de straat, en wat zie ik daar?
Beste hondenbaasjes, dit is onze tuin geen hondenuitlaatveldje.
Dat stond dus op een groot bord midden in de tuin....

Als je hier nu rond loopt voel je de ogen in je rug. Maar helaas voor hun, voor deze huizen staan auto's wat betekend dat een hond aan de lijn nooit bij die tuin kan. Luna was het dus ECHT niet.;-)

Alle hondenbaasjes weten wel wie het was: Boomer.
De Poedel X Maltezer van 3 huizen naast dat bord.... Boomer loopt altijd los en loopt langs alle huizen met honden om daar even tegen de deur aan te plassen, en blijkbaar is zijn poepplek dus in de tuin van de 3huizenverderop buren...

Je zou toch denken dat die mensen zelf wel snappen dat Boomer het was, maar nee hoor. Voorlopig daar maar niet meer langs lopen, want ook al was Luna het niet... Toch schaam ik me kapotO-)

Was nog even van plan om er een foto van te maken voor hier op HP, maar dat heb ik toch maar niet gedaan;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Dit is toch te gênant voor woorden?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Wat rot voor die mensen dat er altijd honden in hun tuin komen poepen.Helaas zal het bord niet helpen als Boomertje los loopt, hij kan namelijk niet lezen...

Enige oplossing: omheining zetten.

honden page profiel *Luna**Luna*

honden foto van *Luna*

Klopt, dat dacht ik ook... Of gewoon even een beetje beter opletten en dan zie je vanzelf van wie de hond is, en ga je het gewoon even vragen ;-) Ik snap wel dat ze dit misschien niet durven maar toch... Is zo'n groot bord nu echt de oplossing?;-)

Anoniem (Gast)

Vind het wel begrijpelijk eigenlijk. Als jou hondjes het niet zijn hoef je je niet aangesproken te voelen door het bord toch?! *knipoog*

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Dat ken ik, zag ooit de hond van onze plaatselijke hoofdcommisaris van politie in onze tuin gelaten worden om zijn behoefte te doen. Ze lieten hem gewoon aan de flexilijn de tuin inlopen en stonden daar te wachten. Schandalig hoe sommige mensen zijn !!

En zoals je zegt, ze geven alle hondeneigenaars een slechte naam :'( maar ik trek me dit soort bordjes totaal niet aan, Tibo doet niets verkeerd, ik sta recht in mijn schoenen en dat is het dan. Ik zou langs de andere kant ook eens bordjes willen plaatsen voor mensen die al hun blikjes en papier weggooien. Dat is ook nog zoiets, geen opvoeding meer of rekening houden met andere mensen !

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

wij kregen ooit een briefje in de brievenbus. En dan niet door het gleufje heen gedaan maar heel demonstratief erop ... 
Of wij onze honden niet op het gras strookje van hun tuin wilden laten poepen. En dit was namens alle buurtbewoners. Maar verder niks niet ondertekent door wie dan ook. 

HUH???? Onze honden doen het op het stukje aan de overkant wat gewoon gemeente stuk is .... eh .... hallo ... dit is een stuk waar heel veel mensen met honden komen .... en daarbij mochten ze zo nodig moeten dat ze het op de straat of waar dan ook doen wat niet mag dan ruimen we het op. 

Ergste vond ik nog A: niet gewoon even persoonlijk aanspreken en B: namens de buurt maar er stond geen enkele handtekening en ik kan van een paar voorstellen maar onze rechterburen en die van op de hoek echt niet. Stond me daar dus even echt op punt om langs te gaan bij alles en iedereen maar ja .... ben nog steeds de buitenlander met veel honden dus maar niet gedaan maar lekker zit het me niet. 

Want je voelt je opgelaten en toch ietwat aangesproken.

honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings 3 doggies

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

Hihi foto? Ben eigenlijk wel nieuwsgierig hoe dat eruit ziet.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik zou die mensen toch even inlichten over welke hond je denkt dat het is. Dan kunnen ze die mensen zelf even aanspreken.

honden page profiel *Luna**Luna*

honden foto van *Luna*

Helaas kom ik deze mensen nooit tegen. Heb ook echt geen idee hoe ze eruit zien of wat dan ook... De eigenaar van Boomer ziet het na een tijdje denk ik wel... Ik was even van plan er een bord naast te zetten:
Beste hondenbaasjes, in de wijk is het verboden je hond los te laten zodat ze ook niet zomaar in een tuin poepen;-)

honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ 3 doggies

honden foto van Luca & de poezels ^_^

Slechte baasjes sleuren iedereen mee. Maar als jij het niet bent moet je je er niets van aantrekken :-)

Ik ben ook een keer aangesproken door de buurvrouw dat ik wel Luca zijn poepjes moet opkuisen. Ik had toen zelfs een vol zakje in mijn hand. Maar dat is niet voldoende bewijs :-) Het is een tijd geweest dat er iemand was die zelfs zijn volle zakjes gewoon in de mensen hun voortuintjes gooide. Toen was het een vuile boel in onze straat. Ik maar klagen bij de gemeente maar toch kwamen er geen extra vuilbakjes. Ze gingen dan een keer meer het straat kuisen ;-)

Laatst was er iemand en die liet zijn hondje in onze voortuin net bij de buur onder de boom poepen en hup weg was ze. Maar niet met mij :-D Ik er achteraan en gezegd opkuisen ! En plots verstond ze me niet.

honden page profiel zonnetjezonnetje 3 doggies

honden foto van zonnetje

Wij hebben hetzelfde probleem in de grasstrook naast ons huis. Ik had  laatst allemaal kleurige bordjes gemaakt, op satéprikkers, met vlaggetjes en alles, en de duidelijke teskten als :"Bah!" "Opruimen aub!" en dat soot dingen.. Het heeft geholpen, we zijn al een aantalweken vrij van drollen.
En het leukeste is.. Ik zag laatst in het park ook allemaal van dat soort bordjes, haha! Het wordt nagedaan. Fijn toch? Je hoeft niemand echt te beschuldigen, en kunt toch je ongenoegen laten blijken.

honden page profiel *Luna**Luna*

honden foto van *Luna*

Haha, ik zie het al voor me;-)

honden page profiel Ingrid, Lindy en LishaIngrid, Lindy en Lisha 3 doggies

honden foto van Ingrid, Lindy en Lisha

Ik woon in het centrum en heb een geveltuintje van 1,5 stoeptegel diep en 3 meter breed en wat denk je....dat is gewoon een uitlaatplaats, niet normaal meer. En als je er wat van zeg krijg je als antwoord, moet je je tuintje maar weghalen....pfffff. Zelf heb ik ook twee honden en daarvan ruim ik het netjes op als het ergens ligt waar het niet mag..
Sommige mensen hebben kennelijk geen fatsoen en daar wordt elke hondenbezitter op aan gekeken....

xxx

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

ik zou ook een groot bord neerzetten! Weet je hoeveel ergenis hondenpoep opleverd? Mensen mogen leren om elkaar te respecteren, elkaar tuin te respecteren en nu gebeurd dit wel maar het is eenrichtingsverkeer.

Als mensen geen fastsoen hebben om de lasten van het hondenbezit niet willen dragen dan zijn ze geen hond waard.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Tja, waarom zou jij je aangesproken voelen als je weet dat jullie het niet zijn? En waarom schaam jij je dan?
Ik kan dat even niet begrijpen.

Ooit iets meegemaakt heel vroeger toen ik nog kind (14 of zo was ik) was. Onze buren hadden een hondje en altijd voor ons hekje op de stoep deed hij daar zijn poep.
Op een dag werd ik het zo zat dat ik de poep heb opgepakt en voor hun voordeur gelegd heb. Je begrijpt dat het gelijk over was en we hebben nooit meer een drol voor ons hekje gezien.
Later weer veel drollen en toen ben ik op de uitkijk gaan staan. En toen bleek dus dat het een ander was die ook zijn hond op de stoep liet poepen. En ja, toen heb ik ook een keer die poep opgepakt en aan die mensen gegeven. Zo van, meenemen wat van jou is. Niet dat ze het aanpakte hoor, maar ik heb het toen wel naar ze toegegooid.;-)
In mijn ogen kan ik die mensen met dat bord in de tuin dus wel begrijpen.

En als ik nu kijk waar ik mijn honden uitlaat, overal gras en dus kunnen ze het daar op doen. Maar nee, naast het gras op pal midden op het fietspad is veel leuker, schijnt het.
En als ik mensen met een hond zie die dat dus normaal vinden, als ik de mijne uitlaat, dan zeg ik daar wat van. Maar ik schaam mij niet, omdat ik en mijn honden dit niet doen.
En mocht het gebeuren als ongelukje, wat ik mij nog wel kan voorstellen, dan pak ik de drol op en gooi het op het grasveld.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

probleem is ... je hebt er altijd gasten tussenzitten die het niks interesseert. Op camping ook gewoon laten liggen op straat, of in uitlaat stuk strook pad bos. 
Dan denk ik ... wees blij dat je je hond mee mag nemen .... ruim het gewoon op, er loopt van alles rond en op de camping maar nop. En dan ben ik weer een idioot die het dan maar in mijn zakkie stopt. Maar het klopt gewoon voor geen meter.

Maar ja ... je hebt mensen en fietsbellen ;-)

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Je kan toch een briefje in de bus doen bij de mensen waarbij het bord in de tuin staat? Desnoods je telefoonnummer erbij voor als ze je persoonlijk willen spreken.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

hier hebben mensen op een bordje "wij zijn dol op uw hond, maar niet op zijn stront! "

de buurthonden gebruikten hun veldje als uitlaatplek O-)

ik vond hem leuk gevonden :-)

voel me ook niet aangesproken want lootje kakt daar niet..

honden page profiel *Luna**Luna*

honden foto van *Luna*

Haha, mooie zin:-D

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ik wil een bordje bij onze voordeur 'Dit is onze voortuin, niet een katten pis plaats' ;-)

Maar vrees dat dat ook niet zal werken ;-)

honden page profiel Petra en de platsmoeltjesPetra en de platsmoeltjes 3 doggies

honden foto van Petra en de platsmoeltjes

Ja, ik kan me wel begrijpen dat je je soort van aangesproken voelt.

Hier precies hetzelfde hoor, heb 2 niet al te kleine honden en wat je hier aan hondenpoep aantreft echt niet normaal. Hier is dan ook beleid dat je het op dient te ruimen, maar menigeen laat het lekker liggen met dien verstande dat je met je goeie gedrag alsnog in de "shit" staat om de drollen van je eigen hond op te ruimen.

Ik heb zelf het idee, omdat ik met grote honden loop, dat men denkt dat die "flinke drollen" wel van ons zullen zijn, terwijl ik het braaf op ruim als ze op het gras of naast het pad zich zitten te ontlasten.

En ook hier is het af en toe slalommend om de drollen op de stoep heen. Te belachelijk voor woorden natuurlijk.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

LUNA..... waarom zou jij je kapot schamen voor zo,n bordje ? ben je mal, je weet beter, hier staan vele bordjes van een poepende hond , groot erop....NO.

is toch niet erg, wees trots erop dat jouw hond daar niet poept of plast, en als het gebeurt dat je het opruimt , je niet aangesproken voelen, nergens voor nodig. :-D


hier is een tandarts praktijk, daar staan grote borden en een grote tekst met uitleg dat de honden daar niet moeten poepen, nou ik kom er iedere dag langs, en als ze kijken ? en ? mijn hond is netjes opgevoed, altijd zakjes bij me voor een ongelukje, nee hoor, je niet aangesproken voelen als er zo,n bordje staat, wees trots als de poep niet van jouw hond is.

honden page profiel *Luna**Luna*

honden foto van *Luna*

Bij jou is het misschien heel normaal dat er van die bordjes staan, maar hier dus niet. Iedereen heeft het er meteen over. Het is meteen het gesprek van de hele week. Vandaar ;-)
De meeste mensen weten trouwens denk ik ook wel dat wij het niet zijn, maar sommige zie je toch kijken...
Het gaat er mij ook vooral om dan wij een best nette buurt hebben, en het echt alleen die ene hond is, en hierdoor wel alle hondeneigenaren worden aangekeken. Die mensen zouden gewoon wat beter op moeten letten en even tegen die mensen gaan zeggen dat ze Boomer aan moeten lijnen. Vind dit gewoon een beetje aparte manierO-);-)

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Waarom moeten zij dit teggen de mensen zeggen? Dit mogen de mensen zelf gaan bedenken. Als je een hond hebt, neem je verantwoording. Klaar is kees en dat is nu wat ze zeggen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

oeps.... ZONNETJE.... haha, bij de tandartsen praktijk daar poept dus iedere dag, en ik denk snachts, een hond, vele drollen daar, vandaar dan ook dat briefje voor het raam, en tot mijn stomme verbazing, zag ik er de volgende dag, ook in de oude hopen, vlaggetjes erin geprikt, die je op stukjes kaas zet, hahahahaha

en of het helpt ? ik hoop het, want ik loop iedere dag daar langs, en dan zie je natuurlijk mensen kijken, uhhhh wat is dat een giga hond, even die drollen opmeten misschien is het wel die hond. hahaha


en wees eerlijk, mensen durven niet rechtstreeks meer wat te zeggen, want dan kunnen ze een kopstoot krijgen vandaar briefjes in brievenbussen, en geen namen als handtekening.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

Mensen die hun hond in andermans tuin laten poepen, die trekken zich ook niets aan van zo'n bordje. Dus je hangt het op, maar treft de verkeerde mensen ermee.

Ik erger me hier in de straat ook dood aan de hondenpoep, gewoon midden op de stoep. En ik woon naast een groot park. Dus wat is de moeite om je hond even mee te nemen het park in. Ook nog een stuk waar je niet op hoeft te ruimen. En als je hond dan per ongeluk is een keer op de straat poept, kan gebeuren, ruim het dan even op. Zo'n moeite is dat nou ook weer niet.
Maar ja, mensen die dat dus helemaal niets interesseert, die kan je maar op 1 manier pakken en dat is in hun portemonnee, dus eigenlijk moet daar een stadswacht voor de deur posten!

En ik erger me zelf erg aan al die bordjes langs hekken en tuinen met verboden voor honden op en drollen met een streep erdoorheen. Het ziet er achterlijk uit en het helpt ook nog eens niet.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

Ohw en dan wonen aan de overkant mensen die ook zo'n bord hebben maar hun kat, poept en plast in mijn border, waar de hele dag de zon op schijnt (als ie schijnt dan..) dus dan kom je uit je voordeur en dan ga je bijna onderuit van de stank..
Dan ben ik in staat om die kat met drollen zo bij hun over het hek te zetten.. maar goed.. ik hou me in ;-)

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga 3 doggies

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Dat is lastig dat zo één hond alles verpest voor de andere honden in de buurt! Bij ons wordt ik er ook gek van hoor! Op straat valt het nog mee, maar aan de grasstrook naast het water is het echt drollen ontwijken om zelf die van Perdie te kunnen opruimen. Echt heel lastig vind ik het, zulke mensen zorgen ervoor dat binnen enkele jaren honden nergens nog welkom zijn...

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Dit kwam ik vorig jaar (was tijdens WK/EK) tegen:

En verderop in de wijk, heel klein grasstrookje in een straat, daar hangt sinds kort een bordje met de tekst 'plassen oké, poepen nee'.
Als ik daar al loop heeft Mellow toch al gepoept en mocht ze daar wél poepen, dan ruim ik het op. Is zo'n grasstrookje pal voor de keukenramen, zou daar écht geen drol kunnen achterlaten.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Men zegt wel je moet het je niet aantrekken en als het een bordje in zijn algemeenheid neer gezet wordt ok ... dan heb ik zoiets van .... It wasn't me ... maar met dat briefje ... zo persoonlijk, direct gericht naar je 

en dan geen handtekeningen maar wel namens de hele buurt ... kan me daar nu nog steeds over opwinden ... ja nee... dat ook weer niet maar toen toch wel. Heb nu iets van ... tsja ..... 

en daarbij die kat van hun zit constant hier in de tuin en die komt zo nu en dan zelfs door katteluikje naar binnen ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Dit is toch te gênant voor woorden?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Zogende pups aan de diarree!!!
^