Ik word hier zo verdrietig van...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lunaloverlunalover 3 doggies

honden foto van lunalover

Misschien zou je iets tegen het meisje kunnen zeggen van "zal ik met jou en je hond eens samen gaan lopen zodat je kunt zien hoe je de hond kunt leren minder te trekken?". Misschien dat ze dan doorkrijgt dat ze het verkeerd aanpakken.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik word hier zo verdrietig van..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « 3 doggies

honden foto van Chantal » Jessy «

Tja... wat te doen... Kan je niet iets typen? Ik zag jullie laatst met de hond lopen....etc...... en dan in de brievenbus doen, weten ze niet dat het van jouw afkomt dus geen ruzie en misschien nemen ze de tips wel aan. Positief denken ;-) Misschien kan je er wat namen/links van hondenscholen bij zetten.

honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser 3 doggies

honden foto van Deborah, Chula & Bowser

Wat een vervelende kwestie zeg. Ik zou er wel wat van zeggen, zeker als je er elke keer mee geconfronteerd word. en ook zeker op een positieve manier. En dan niet op het moment dat de buurvrouw boos bezig is, want dan is ze alleen maar geïrriteerd ik zou hulp aanbieden om te laten zien hoe het wel moet maar niet de les lezen, gewoon; weet je hoe ik dat deed toen mijn hond trok....?. Ik kan me haast niet voorstellen dat ze bewust zo aan het trekken zijn. Bij de hondenschool waar ik les gaf was dat ook zo. toen hebben we op een gegeven moment de cursisten een riem om gedaan waar de lijn van de hond aanzat. zo konden ze niet trekken aan de lijn en moesten ze de hondjes sturen met hun stem en met lekkere snoepjes. Dan merken ze het wel..

Succes ermee!

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

" Misschien zou je iets tegen het meisje kunnen zeggen van "zal ik met jou en je hond eens samen gaan lopen zodat je kunt zien hoe je de hond kunt leren minder te trekken?". Misschien dat ze dan doorkrijgt dat ze het verkeerd aanpakken. "

Ik denk dat deze manier van benaderen heel goed is, en dat je daar echt iets mee kunt bereiken...':-)
Succes in ieder geval, het is idd heel triest...arm dier....

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Twaalf jaar geleden is mij het zelfde overkomen liep een beer van een vent met een pupvan 9weken hij stond te schelden op dat puppy niet normaal meer het puppy moest wat doen in de goot nou dat puppy wou op het gras wat doen op een gegeven moment toen het puppy weer naar het gras liep pakte hij het puppy op en smeet het in de goot ik ben er op afgestapt en vroeg hem of dit normaal was kreeg de huid vol gescholden en moest me nergens mee bemoeiiiiiiiiien ik zei oke dan bel ik nu de dierenbescherming en de politie hij bond toen wat in liet het puppy op het gras poepen en plassen ruimde zelfs het hoopje op en ging naar binnen .de volgende dag kwam hij met de pup naar buiten gaf mij de riem in handen en zei meenemen anders draai ik van frusstratie haar de nek om ik zei toen heb je ook een entingsboekje dat ging hij halen plus de stamboom van de pup ik heb hemm de overdracht laten regelen en thuis de pup eerst aan mijn andere teckel laten zien via vrienden heb ik dit pupy kunnen herplaatsen bij een gezin met kinderen het hondje is nu 12jaar en nog steeds als ik haar zie is ze door het dolle heen die idioot van een vent had later een bouvier dat dier kroop voor hem en zijn vrouw sommige ,ensen mogen nog geen speelgoed hond hebben . ja ik ga er echt opaf als ik zo iets zie groeten Hein.

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn

honden foto van Simone, Cody en Flynn

Hein met alle respect...ik vind dit maar een sterk verhaal en ik geloof er niet zo veel van. Toch bedank voor je reactie.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Heb je oude Hondenleven of iets dergelijks liggen? Dan zou je ze eens aan kunnen spreken "ik heb nog oude liggen, misschien vind je dat wel leuk. Staat veel informatie in."

Dan kun je het meisje ze misschien laten ophalen en dan iets laten zien met jou hondjes, en dan het gesprek laten draaien naar hoe jij het doet.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Misschien kun je ze vragen hoe het met de opvoeding van de pup gaat (als ijsbreker) en vertellen dat ze heel veel informatie op deze site kunnen vinden?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik word hier zo verdrietig van..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: sterrilisatie/ castratie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^