Wat was voor jullie de rede om een hond te nemen ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Mijn eerste hond (Macy) - Ik wou dolgraag een hond en was hier al tijdenlang om aan het zeuren. Mijn moeder zei mij dat als ik stopte met melkdrinken uit een flesje (was 4jr oud hè toen even voor de duidelijkheid O-)) ik een hondje kreeg dus voila. Hahaha!

Mijn tweede hond (Belle) - Mijn eerste hond was al oud en ik wou dolgraag een hond om lekker mee te trainen en bepaalde dingen te doen die ik met de eerste niet kon. Daarnaast voelde ik me erg onveilig in mijn huis (stalker) en wou ik dus ook graag een wat grotere hond om mij veilig te voelen.

Mijn 3e hond (Ashley) - Ik wou al jarenlang graag een Chihuahua en mocht op mijn 16e wat doen met spaargeld dat was vrijgekomen. Heb toen dus die droom verwezenlijkt.

Mijn 4e (toen 3e) hond (Abby) - Ashley miste echt een speelkameraadje (Belle is jong gestorven, helaas) en onze oudste hond was wel een goede moeder voor 'r maar geen hond waarmee ze lekker kon dollen. Ik wou ook dolgraag nog een hondje erbij en was verliefd op de Sheltie dus heb mijn moeder hier uiteindelijk van kunnen overtuigen.

Mijn 5e (toen 3e) hond (Eevee) - Ik wilde dolgraag een pupje van onze Abby aanhouden dus uit het 2e nest hebben wij een van haar dochters aangehouden.

Mijn 6e (toen 4e) hond (Elphaba) - Mijn fokplannen met Abby & Eevee vielen in duigen en ik had een verschrikkelijk jaar achter de rug. Om ons leven weer wat op te fleuren, mij nieuwe doelen te geven in het leven en om hopelijk ook mijn fokplannen nieuw leven in te blazen is Elphie hier bij ons gekomen. En heb daar nog geen minuut spijt van gehad :-D!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat was voor jullie de rede om een hond te nemen ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel I love dogs ! I love dogs !

honden foto van I love dogs !

Ja ik zou ook niet meer zonder honden kunnen hoor...;-)

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond 3 doggies

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Ik wou al een hond sinds ik een kind was, maar dat mocht niet van mijn ouders, toen ik eerst op mezelf woonde, woonde ik op een appartement en was ik vaak weg van huis, dus was de situatie niet ideaal voor een hond. Toen we verhuisden naar een huis met tuin en ik klaar was met mijn studie hebben we een hond genomen. Ook omdat mijn vriend regelmatig weg is voor werk naar het buitenland ik dan wat gezelschap heb :-)

honden page profiel angelaangela 3 doggies

honden foto van angela

Ik heb mijn hele leven een hond gehad.Laatste inlatenslapen in 2009!!
Na 4 jaar eindelijk me man meegekregen om toch weer een pup uit tezoeken.
Hier is hij 5 mnd.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat was voor jullie de rede om een hond te nemen ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: mensenschuw
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^